Välförtjänt vilodag.

Denna vecka har varit full med mkt träning för min del. Var två pass i måndags, gymmade i Tisdags med Frida och Emelie, igår var vi som tidigare nämnt på pilates. Och idag trots lite träningsvärk så har jag och Frida varit och kört kondition på gymmet sen har jag varit på långpromenad ikväll med Linnea och Kristina. Så imorgon förtjänar då vi en vilodag och som Emelie sa "vi kan ju äta nånting"... Så har planerat in att vi ska äta nånting imorgon och inte träna, haha... Nu ska jag snart gå och sova så man orkar upp för att fara och jobba imorgon.


/Camilla


 


Hallå träningsvärk!

Pilatesen ikväll var väldigt jobbig tycker jag.. Var skoj men dock lite för tjorvigt för mig, tog ett bra tag innan jag fattade hur man skulle göra alla olika övningar. Men imorgon kommer jag ha sån träningsvärk så jag får se om jag ens tar mig upp ur sängen och iväg till jobbet, haha.. Nu ska jag fixa mig en smootihie och sen se Greys anatomy följt av Sex and the city.. 
Förövrigt så har jag blivit så less på mitt jäkla löshår så imorgon eller på Fredag åker det av och sen ska jag bli blondin igen..

/Camilla

Pilates.



Imorgon ska jag och prova på pilates för första gången med Frida och Emelie.
Vet inte riktigt hur det ska gå eftersom jag är jätte ovig, haha
Men ska säkert gå bra och det ska bli skoj att göra nån annan träning än att bara gymma och springa.

Gulle gull.

Mamma och dom ska skaffa hund till sommarn och jag är och kollar in kennelns hemsida varje dag. Där lägger dom in bilder på dom lilla valparna och dom är så söta så... Den här bilden är extra söt och kanske är det lilla Rio som pussar sin mamma...






Soligt ute.

Vilket fint väder det är idag, skönt när det inte regnar eller snöar. Har varit ute med jobbet och gått på stan och köpt glass. Får hoppas att det är så här fint imorgon också så vi kan gå ut mer då... Men nu ikväll är jag trött och har lite huvudvärk så jag funderar på att antingen gå ut på en liten promenad eller snöra mig i sängen och sova nån timma. Sen blir det att se semifinalen till eurovision hos Linnea.

Och nästa helg ska vi mest troligen fara till Umeå och hälsa på Sanna.. Det ska bli skoj, fast denna gång ska jag snåla med pengarna och inte ge ut klänningar till höger och vänster. Är fattig denna månad eftersom mina pengar går till allt annat än bara hyran, haha.. Synd att man inte har nån pappa som betalar ;).. Eller hur Minna? hahaha

/Camilla

Ny design.

Se så fin min blogg blivit, eller i alla fall finare än vad den varit. Blev så less på den gammla så nu har jag äntligen idas sitta och försökt göra nånting, haha...
Imorgon ska jag tandläkaren och den här gången ska jag inte missa det! Efter det ska jag och jobba på Dagcenter. Nu ska jag se nyaste avsnittet av One Three Hill sen ska jag sova.

/Camilla

Ringde till växjö.

Höll nyss på att försöka ringa till arbetsförmedlingen för att fråga om ett brev jag fått hem från dom nyligen. Hade där tre nummer som jag kunde ringa till, men dom två första var på semester. Skulle då ringa till det sista som gick till Inger men då svarade en karl som heter Janne. Jag tänkte inte så mkt på det utan trodde att han var nån vikarie så jag började babbla på uti det där brevet och allt annat. När jag väl slutat prata säger han att jag måste kommit fel, att han inte är nån på arbetsförmedlingen i Kalix utan att han satt hemma hos sig i Växjö. Tydligen så hade jag slagit fel en siffra i nummret och hamnat där.. Nåja båda fick vi oss ett gott skratt men tror att han undrade vad det var för tok som ringde han nyss, haha..

/Camilla

Nybliven hästskötare.

Från och med idag så har jag blivit hästskötare, utbildad av Linnea. Har följt med henne till stallet ikväll då dom haft stalltjänst och jag fick göra allt från att leda in en häst från hagen in till boxen till att ge dom hö och kraft foder. Nu kan jag hoppa in som "vikarie" för Linnea då hon är sjuk, haha.
Kvällen annars har spenderats hemma hos mig med Linnea och Kristina. Hämtat hem en kycklingsallad från before, hälsat på Frida en snabbis på jobbet och sen bara slappat i soffan framför tv-n. Nu ska jag snart gå och sova för känner mig väldigt trött.

Sov gott. / Camilla

Fredag kväll.

Äntligen är det fredag och helg. Ska bli så skönt att få sova och bara ta det lugnt. Har jobbat hela veckan sen jag kom hem från Göteborg. Fast kan väl inte säga att jobbet varit alltför påfrestande alltid. Ligga i sackosäckar och slappa med Anders och Sanna, haha.... Efter jobbet for jag och fikade på lyktan med Frida och Linnea..Nu har jag nyss ätit min väldigt avancerade middag som bestod utav en mexicansk taco paj som jag köpt på ica hjärta. Nu ska jag snart bege mig mot sangis och hälsa på Emma en sväng. 

Trevlig helg! / Camilla

Lyssnar på.



Kat Deluna ft. Busta Rhymes - Run the show.



Hemma igen.

Idag har man kommit hem från göteborg och nu ikväll är jag jätte trött. Dom fyra dagarna som jag var där har gått väldigt fort och vi har haft jätte trevligt. Ska kort summera vad vi gjort dom senaste dagarna...  I Torsdags när jag kom dit mötte Minna upp mig på centralstation och vi tog bussen ut till där hennes syster bor. På kvällen var vi och tränade box som är väldigt skoj men oerhört jobbigt! Fredagen spenderades på stan med massa shopping för min del och en väldigt god lunch på condeco samt fick vi tag på fribiljetter till park lane. Gammla som vi nu är behöver vi våran vila så innan vi styrde in mot stan på kvällen var vi tvungna att ta en liten vila, haha. Åt middag på en uteservering innan vi gick in på park lane. Väl där inne upptäckte vi att det bara spelades kass musik! Tydligen så "suger hip hop balle" och tönt låtar som båten anna och alla andra liknande låtar är mkt bättre.Göteborg må ha mkt men bra musik fattas då, haha.... Lördagen spenderade vi ute på kåsjön där vi solade hela dagen.. Kvällen var vi i en park där det kändes som att hela göteborg var, jätte stor park och fullt med folk överallt... Söndagen spenderades också ute på kåsjön ute i solen. Sen efter middagen for jag och Minna in till stan och satt oss på en uteservering och fikade lite... Vet vi har inte varit dom nyttigast precis men nu är det ändring när man är hemma.
Har knäppt massa bilder och ska lägga upp dom på pixbox lite senare. Men nu ska jag fara och handla och fylla på mitt kylskåp som är tomt... /Camilla

image152

Gbg är fint!

Nyss hemkommen från stranden, eller Kåsjön som det heter. Andra dagen i rad som vi varit där och solat och badat. Det är jätte fint där och hela Göteborg är jätte fint och jag trivs bättre här mer och mer. När man är uppvuxen i lilla sangis så är göteborg en väldigt stor omväxling, haha..
Ikväll ska vi ut på stan och fika och gå runt och kolla på stan... Och imorgon åker jag hem till Kalix och massa jobb som väntar. Minna ska stanna här ett tag till men kommer om några veckor till Kalix,det blir fint! Lägger upp mina bilder när jag är hemma nu snor jag bara en utav Minna ;)

image151

Framme.

Nu är man i göteborg, resan gick bra och från sthml till göteborg gick den då ännu bättre då man fick flyga i samma flyg som BWO. Sen att Martin stod precis brevid mig när vi skulle hämta ut värskorna gav ju mig ett ännu större leende på läpparna. Då först var jag i himmlen, haha.. Sen stod jag bakom Agneta Sjödin i kön på arlanda, men det är inte lika viktigt det...
Nu har jag nyss blivit bjuden på en romatinsk frukost med smoothie bestående av små ishjärtan ute på balkongen. Här är det så varmt, rena sommar värmen.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi gå på stan. 

                                                                                 haha, suck it karl ;P
image150

Träningsvärk.

Igår hade vi träning för att gå igenom tränings programmet som vi ska göra i sommar och före igår så har jag vilat i flera veckor förutom då jag varit och gymmat några ggr innan. Så nu idag har jag sån träningsvärk så det är inte sant. Kommer knappt upp då jag suttit ner ett tag, haha.

Nu håller jag på att packa lite smått eftersom imorgon åker jag ner till Minna. Ska bli så himmla skoj men är lite orolig över hur det ska gå att flyga själv eftersom jag aldrig gjrot det, men det går nog bra. Ska iaf bli roligt att träffa Minna igen, shoppa, sitta ute i solen och bara vara. Och sen är det ju extra bra eftersom Minna också åker hem på måndag och är hemma över hela sommaren! :).. Nåja nu ska jag fortsätta packa.

image149

God natt.

Denna Lördag har bestått utav jobb och inget annat. Började klockan 9 imorse och slutade vid 8 på kvällen så nu har jag tillbringat min lördags kväll liggandes i soffan. Men nu orkar jag inte ligga där nå mer utan nu släcker jag ner här hemma och går och sover för att vakna kl 6 imorgon bitti för att fara och jobba igen.
Men om några dagar åker jag ner till soliga Göteborg och spenderar alla pengar jag nu tjänar, haha...


/Camilla


 


Funny.

Har nyligen kommit hem från happis, har varit och gjort hårförlägning. Det blev jätte bra och jag är jätte nöjd. Ska nu bara tona om hela håret så kommer det att bli ännu finare... Känns som att det är söndag idag eftersom det var fest igår och för att jag ska och jobba imorgon... Dock är det bara Torsdag och jag jobbar hela helgen.

Gårdagens varborgsfirande spenderades i risön och jag hade jätte trevligt. Började kvällen på vikingen med Frida, David, Emelie och Johan innan vi styrde mot Toni och Linnea. Där wii-ade vi, åt kladdkaka, lyssnade på Davids roliga sport historier, pratade fotboll och bara jyrade. Jag avslutade kvällen med att backa in i trappan upp till huset, jag var dessutom nykter. Men jag skyller på immiga rutor och dålig sikt, haha..


Hade hur som helst en jätte trevlig valborgs!


 

 /Camilla

RSS 2.0