Helgen kort & gott.

Söndag kväll första advent och helgen är nästan över. Till veckan blir det mycket jobb och mycket innebandy, hinner inte med så mycket annat. Blir borta lördag till söndag nästa helg då vi har dubbel match och ska sova över på nån camping i arjeplog, skoj!

Men det är först nästa helg det. Denna helg började i fredags då både jag och Alf-Erik för ovanlighetens skull var lediga samtidigt, så vi passade då på att ta fram julpyntet och gjorde det fint här hemma (som jag längat). Sen lagade vi tacos och senare under kvällen for vi till Helena på kalas som fyllde år. Avslutade fredagen med Idol och filmen "Grown ups". Igår var det jobb för mig hela dagen som gällde, från morgon till kväll. Och en lång dag var det verkligen då kylan höll oss inne hela dagen. Och senare under kvällen bänkade jag mig framför "Så mycket bätte" på 4-an som jag inte ville missa.. Och idag så har vi haft match mot Pajala hemma och den vann vi med hela 18-4! :) Fick även göra ett mål idag, det händer ju inte så ofta.

Det var min helg det kort sammanfattat, nu ska jag gå och sätta mig i soffan och se parlamenten som börjar snart.

Rihanna, "Loud"

Ursäkta om jag nu svär men fan vad hon är bra Rihanna!
Hennes nya album verkar vara lika bra som det förra.

Cheers (drink to that)

 

Man down


S&M


Tummen upp för det!

 

Har jobbat 7-12 idag och det är ju så himmla fina pass då man har kvar i stort sett hela dagen efter att man slutar. Så idag har jag varit och klippt mig på kalix frisörerna, brukar gå dit och göra rakpermanentning men annars så har jag aldrig klippt mig där inte heller hos tjejen som jag fick gå till. Men jag blev nöjd och frisörn var jätte trevlig, dock är ju jag en riktig klantskalle som råkades välta hela kapphållaren när jag skulle ta min jacka. Tur som är så var den trasig sen tidigare och dom hade tänkt byta ut den ett bra tag nu, var väl bara jag som fattades för att förstöra den totalt ;) Vet inte varför sånna saker ofta händer mig?


"Jag ser det snöa"


Snön bara vräker ner idag och det kan väl vara lite mysigt ibland, speciellt när julen närmar. Men just nu tycker jag bara att det ska sluta snöa då jag har en pojkvän som snart ska börja jobba och då kommer att befinna sig ute på vägen till sent inatt mest troligen. Och jag då som ibland oroar för minsta lilla tänker ju just nu på allt möjligt som kan gå fel ute på vägarna i det här vädret.. Ibland önskar jag att det vore sommar året om här uppe, även om jag ibland kan tycka att det är ganska härligt med vinter och snö när det är vitt och fint på marken.


Innebandy hela helgen.

Då var denna intensiva helg snart slut, har spelat DM hela helgen med start i fredags kväll. Det allra bästa var ju att detta DM i år spelades här i kalix så vi slapp den långa resan. För våran del så har det gått ganska bra faktiskt, kom till final men förlorade där mot notviken, ganska surt! Men dom var bra och vi var inte med från start så dom tog ledningen fort. Men men bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag till serien där vi ännu är obesegrade!

Nu ikväll är jag jätte trött och benen känns som bly men en sak kan jag konstatera, och det är att fan vad jag älskar och spela innebandy! :)

RSS 2.0