Good Times.

Känns så underbart roligt att Minna och Sanna kommit hem igen.
Det känns verkligen som att nu är vi hela gänget tillsamman igen, så som det ska vara. Och idag har jag och Minna varit och lunchat på Kina och sen fikat kladdkaka med glass på myggan med Karl och Stålis.
Jag ska spendera så mkt tid som jag bara kan med dom medans dom är hemma :)
Sen är det party party hos Frida imorgon :)
Jag är bara så glad just nu och det här blir den bästa helgen på länge!

Glad!!

Minna och Sanna är hemma igen och jag är så glad! :)

image96


Uppdate.

Lördagens fest hos Emelie var rolig och jag vet inte vad som var roligast, min och Fridas egna version av Britneys gimmie more, vårat röstbrevlåda inlägg till Minna eller allt annat som försegick runt omkring, haha. Tycker bara synd om lilla Frida som började må dåligt och fick fara hem. Hotellet var skoj och jag och Emelie fick leka fredsmäklare. Det var bara musiken som var ett stort minus! Får ju hoppas att dom spelar bättre musik nu på Lördag då vi ska ut och fira Frida. Men före det så har vi seriepremiär mot Argentum och då ska vi vinna!

Igår var jag och Linnea riktiga hurtbullar och var ute på en långpromenad med Doris. Skulle träna Doris men det var nog mer jag som fick mig en träning, haha.
Senare under kvällen såg vi Idol hos mig och jag är glad över att Per åkte ut. Nu väntar jag bara på att Knut och Sam åker också.

"Do you know why I'm so hot?
That's because my Moma made me!"  hahahaha


Party party !

Slutar snart jobba då är det raka spåret hem för att fixa sig i ordning för fest hos Emelie :)
Först Brolle och sen ut och skaka rumpa på hotto, haha
C ya.

Idoler.

Som det trogna fanet jag är så försöker jag lyssna på 50 Cents nya låt I Get Money med hopp om att börja tycka om den. Men sanningen är den att jag inte tycker den är speciellt bra och jag är besviken på hans nya album för det är inte alls nå bra. Tacka vet jag hans gammla godingar som Pimp och If I Cant. Varje gång jag lyssnar på dom så tänker jag på nå när jag och Minna var och såg han i Stockholm, det var mäktigt!

image94  image95

Nya saker.

Sitter på jobbet just nu, har natt ikväll. Har just sett klart Heroes och det har nu börjat bli en utav mina favorit serier. Dock inte lika bra som Greys Anatomy men det är en serie som jag lär ska börja följa. Igår kväll efter träningen for jag och Emelie till Frida där vi bänkade oss i tv soffan med hon och Elli för att se det första avsnittet av Greys. 

Idag har jag varit till Morjärv och gått på GKs med Linnea. Det är ju en affär med mkt billigt så det passar ju snåle mig, haha. Hittade sockar för 10kr/st och nå badhandukar, bra köp! Sen for vi på Intersport där jag köpte en ny höstjacka. Bröt min trend på bara svart och köpte en röd jacka. Snart borde jag nog införskaffa mig en ny innebandy klubba, fast den kanske håller 1 år till ? ;) haha

Nu ska jag gå och se tv och invänta på att Scrubs ska börja.
Ha det bra / Camilla

Lyckat!

Det blev ingen guldmedalj i detta Dm men en välförtjänt silvermedalj istället. Tror alla i laget är oerhört stolta över oss själva och våran insats i helgen, det är då jag iaf. Vi gick obesegrade ända vägen fram till final med siffor som 7-4 och 9-0!! Vi jobbade ihop som ett lag och alla gjorde det dom kunde, alla för en. Och även om vi inte vann finalen så är det ingen som sörjde för vi var nöjda med våran insats mot elitlaget Boden. Fast dom spelar i 2 divisioner högre än oss, hade 1 mindre match spelad och var typ dubbelt så många fler så stod vi upp mot dom väldigt bra och dom hade det inte lätt mot oss. Det var nog gräsklippar sången som gjorde att det gick så bra för oss ;) Har haft himmla roligt i helgen och gjort massa tokigheter förutom spelat innebandy. Har fått höra hur Öberg låter när hon är nyvaken och arg för att nån (Ida) drog igång musik på högsta volym tidigt på morgonen, har skedat med Ida för första gången, sett Maria köra bil på konstiga sätt och mycket mer. Så kan konstatera att det varit en mkt lyckad helg och nu ser jag fram emot att serien ska börja :)

Har snott lite bilder från hemsidan våran ;)

        

     

Bad day.

Har just kommit fram till Sangis, vi har träning här ikväll så ska vara här tills den. Har varit och lunchat på kina idag med vännerna, det var gott. Känner mig bara lite på dåligt humör idag, allmänt trött och less bara. Vet inte varför, har bara haft så himmla tråkigt dom senaste dagarna så kanske är darför. Jag har gjort absolut ingenting förutom att tränat. Det känns ibland som att det är innebandyn som får mina dagar att gå. Åker iaf på Dm imorgon och det ska bli så himmla skönt att komma härifrån för några dagar. Även om det bara är till Piteå, men ska ju spela innebandy hela helgen så vad kan vara bättre än det?!

Minna kom hem nu snart, jag saknar dig!.
Och Karl jag saknar väl dig också (fast bara litegrand), haha

Lite negativt blogg inlägg kanske men jag kan vara en ganska så negativ människa ibland, haha


Barn på nytt.

Igår hade jag och Lisa våran planerade Super Nintendo dag. Vi var hos henne och spelade tv spel hela dan. Och det spelar ingen roll hur gammla vi må börja bli man blir som små barn när man sätter sig bakom tv spelet, i alla fall vi, haha. Vi blev helt inne i spelet, vi skrattade och fick nästan panik när vi höll på att dö, vi kunde knappt prata med varandra för vi var så koncentrerade så efteråt mindes vi inte ens vad vi hade pratat om. Ibland är det bara skoj att göra såna saker och bli barn på nytt. Då struntar man i allt annat och bara lever sig in i tv spelets värld.


Onyttig värre.

Jag har sagt till mig själv att jag ska börja tänka på vad jag äter men i Fredags föll jag för "grupptrycket" och det  var nog den onyttigaste dagen jag haft på länge. Var i Luleå med Linnea, Frida och Emelie och under den dagen hann vi äta lunch på Banthai, milkshake, kladdkaka & Brownie, köpte hem Ben & Jerry glass, och sen avslutade vi kvällen med middag på Frasses. Hade lite dåligt samvete efter en sån dag men tur som var så hade vi vårat träningsläger med innebandyn igår så fick väl springa av mig lite kalorier hoppas jag. Hade träningsmatch mot Boden igår, första matchen för säsongen. Gick rätt bra tycker jag och det slutade lite orättvist med 5-5. Sen sov vi över i Frevis, inte dom fräschaste stugorna med döda råttor på sängarna men trevligt hade vi. 

Shopping trippen till Luleå var också trevlig, hittade dock inte så mkt men blev nöjd med dom 2 tröjorna jag fick med mig hem. Vi hade planerat dagen innan att vi skulle vara där från morgon till kväll så vi begav oss dit kl 9 på morgonen och vi hade tryckt i mer pengar i automaten till bilen men Emelie tyckte det var nog till halv 6, haha.

Nu har jag massa tvätt som måste tvättas rent till på Fredag då vi åker på Dm till Piteå, ska bli så skoj :) 
 
Det var allt.

Nu börjar det igen.

Nu är snart vintern här med snö och kyla. Fast kylan har redan kommit hit för länge sen. Man får klä sig som att det är mitt i vintern, långkalsongerna har kommit fram samt mössan och vantarna. Men en bra sak med det är att alla bra serier börjar igen, serier som Greys Anatomy!!! Som jag väntat på att det ska börja igen så igår när jag såg reklamen på tv för det höll jag på att hoppa upp ur soffan av glädje. Låter väl nu som att jag har ett väldigt tråkigt liv som bara går och längtar efter serier, men då får mitt liv vara tråkigt så länge jag får se mitt Greys Anatomy, haha.

Uppdatering.

Fått höra av en viss Örebro bo att jag måste uppdatera bloggen oftare.
Händer inte så mkt just nu.Helgen har varit lugn för det mesta.
I Fredags så var jag en sväng till Lisa och hälsade på och skvallrade lite. Vi har planerat att vi ska ha en Super Nintendo kväll där vi ska spela massa tv spel som man alltid gjorde när man var mindre. Sen senare under kvällen fick jag besök av Linnea och Toni som hade med sig en present från Kreta. Det var snällt. Jag och Linnea hade ju inte kunnat pratat med varandra på en hel vecka så vi hade mycket att prata om så våra munnar gick i ett.
Lördags kvällen spenderade jag med mina vänner på Before där vi satt och surrade hela kvällen.
Och igår Söndag så var jag i Sangis och kollade på fotbolls match med Linnea och Kristina. Fast vi satt mest och jyrade i Linneas bil istället för att titta på matchen, haha. 
Så nu har jag uppdaterat så du har något att läsa där nere! :)

Nu ser jag framemot Lördag då vi ska ha ett slags träningsläger med innebandyn Lördag till Söndag.
Träning hela Lördags förmiddan sen övernattning på Frevis.

Annars så försöker jag övertala mamma och pappa att köpa hund men det går inte så bra. Är jätte sugen själv på att skaffa hund men man måste ha tid för det och tid har jag väldigt dåligt om, haha. Så nu försöker jag desperat att få mamma och pappa att skaffa hund men jag ger nog upp snart. Vet precis vad för hund jag vill ha också. En boxer, såg dom på Mannen som kan tala med hundar och efter det är jag helt förtjust i dom.

image76


RSS 2.0