Rihanna : Rated R

Blev en del låtar men albumet är ju så jäkla bra! :)









Kvälls tankar.

Jag hatar den här tiden på året. Jag vill ha snö så det blir lite ljusare ute och jag vill ha första advent så man får julpynta och göra fint. Nu är det bara mörkt, regnigt och slaskigt ute. Jag blir blöt om fötterna så fort jag går ut genom dörren då jag har värdelösa skor men har ännu inte tagit mig tid för att gå och köpa nya och det har nu resulterat i snuva. Jag är less på att mina dagar går på rutin och jag vet att det är bara jag som kan förändra det men jag vet inte alls hur jag ska börja och vad jag ska göra. Jag är less på att jobba så mycket kvällar och missa så mycket innebandy då det är det enda som jag känner att jag är någorlunda bra på. Men jag ska inte gnälla allt för mycker för jag trivs bra på mitt jobb och jag har väldigt snälla arbetskompisar som byter med mig så ofta dom kan.

Fått skriva av mig lite nu och ska bara tillägga att det ska bli så oerhört skönt att åka bort i helgen. Komma bort hemifrån för en stund, göra nått nytt och bara umgås med två av mina bästa vänner!

Morgon.

Tisdag morgon och jag är ledig fram tills klockan 4 då jag ska iväg och jobba kväll. Kroppen har börjat återhämta sig från helgen och det var verkligen skönt att få vara träningsledig igår för benen var helt tunga och trötta. En silvermedalj resulterade helgen i och även om ett guld hade kännats bra det med så ska vi ändå vara nöjda. Nu är det bara ta nya tag för på lördag möter vi argentum borta så det blir väl en tidig morgon och lång bussresa där med.

Sen längtar jag jätte mkt till nästa helg då jag och Linnea tar planet till stockholm och hälsar på bästa Frida. Och så får vi ju inte glömma bästa Edward ;)

Nöjd.

Nu har jag min ängel på ryggen som ska skydda mig här i världen och jag är så nöjd. Den blev så fin, bätte än vad jag hade förväntat mig. Alla linjer och detaljer är så välgjorda. Nu ska hon skydda mig och jag kanske slutar vara så nojjig över allting och alla dom psykiska känningarna som jag har kanske avtar (kallar dom psykiska eftersom det bara är det). Lägger inte upp någon bild nu då den är full med skorpor så ansiktet ser just nu lite konstigt ut. Men sen då dom försvunnit lägger jag kanske upp :)

Härligt höst väder.

Vilket härligt väder det är här varje dag. Mörkt, kallt, blåsigt och regnigt, jätte härligt! Är verkligen såna här dagar då man bara känner för att stanna inomhus. Dock ska jag och Helena trotsa vädret och ta oss ut till skogen och träna lite sök med Rio som vi nu har börjat med. Sen blir det att åka och jobba klockan 4. Vill bara att den här dagen ska bli över för imorgon ska jag nämligen tatuera mig :) Lite små nervös är man väl då man ska sitta där i 4 timmar men dom ska väl gå att uthärda, haha. Och sen till helgen ska det spelas DM i boden. Det ser jag fram emot jätte mycket!

Nåja nu ska jag göra nå vettigt.

RSS 2.0