Flow.

Helgen har varit toppen då det varit fullt med lagavslutning hela helgen. Fredagen bestod utav middag på valhall med hela laget inklusive tränarna och sen gick vi över på b4 ett tag. Lördagen börjades med bowling av några stycken från laget sen fest i gammelgården följt av utgång. Kort och gott en bra helg :)

Nu ska inte jag skriva nå mer utan lägger upp en låt av ett band som jag aldrig tidigare hört och har ingen aning om vilka dom är. Dom verkar inte vara särskilt kända och sjunger reggea som jag vanligtvis inte brukar lyssna på men deras låt flow är så skön.



Betydelsefullt.

Igår var jag till sjukhuset och pratade som jag gör nu ganska ofta och det känns alltid lika bra efteråt. Pratade lite om mina vänner igår och hur betydelsefulla dom är för mig. Hur glad jag är som har dom och hur mkt jag uppskattar dom. Hur dåligt man än kan må så får dom en alltid att må så bra. Jag säger det inte nog ofta men jag hoppas att dom vet hur mkt jag tycker om dom och hur glad jag är för att jag fick lära känna dom. Jag gick från noll vänner till några utav dom bästa! :)



En dag i norge.

Har nyss kommit hem efter en dag på stan. Inhandlat lite nya kläder till garderoben, trodde kläder här skulle vara dyrare än hemma men är samma pris på allt. Dock är ju andra saker mkt dyrare som tex 4 st klubbor för 17 kr, haha.. Bowlingen igår var skoj, men efter massa "bra" coaching så slutade jag ända sist varje gång ;P Nu ska vi snart laga tacos och marängswisch och mysa framför melodifestivalen.. Och imorgon åker jag hem igen, har gått fort dom här dagarna..

       

Fredag.

Sitter hær på Minnas jobb nu och ser henne slita hårt. Sålt redan før 10,000 innan lunch, hon ville att jag skulle skriva det før det skulle tydligen vara bra ;P Resan igår gick bra, lite segt att vænta på arlanda bara.. På kvællen spelade vi wiie och åt av godiset som jag køpt med mig (norskt godis ær tydligen inge vidare)... Næ nu ska jag fortsætta leka med en leksaksbil, haha. Ikvæll blir det bowling eller nått..

Norge snart.

Efter att ha vaknat mer än en timme för tidigt (i tron om att klockan var mer), packat det sista och ätit frukost så kan jag nu bara sitta och ta det lugnt innan jag beger mig till Luleå. Vet inte hur jag har sett på kl idag då jag steg upp en hel timme för tidigt och gjort mig klar, ställde mig till och med i hallen med jackan och allt på och väntade på att pappa skulle komma och hämta upp mig. Har sett på kl ett antal ggr i morse utan att ens tänka tanken att den inte ens var 8-a.. Nåja nu behöver jag då inte stressa iaf.. Ser framemot att fara, får se vad jag och Minna hittar på för skoj :)

Men ha det bra här hemma!


Helgen över, ny vecka.

Då var det måndag och helgen var över. Har varit en jätte bra helg som har inehållit middag på kina, bowling, fika på b4, melodifestivalen samt utgång efter det. Men nu är det en ny vecka och den här veckan har jag sett framemot länge. Jobbar bara två dagar sen är jag ledig resten och på torsdag tar jag mitt pick och pack och åker och hälsar på Minna i norge :) Skönt att komma bort lite och träffa knuutila igen!.. Men innan det så ska jag tvätta kläder som ska med, packa, fara på träff på sjukhuset, möte på banken och massa annat.


Torsdag.

Låg i soffan framför tv-n hela dagen igår, blir nog samma idag med. Inte så givande dagar men det blir så då formen och humöret sviker en.

Bump in the road.


RSS 2.0