Tack och lov för fredag!



Idag känner jag mig ganska så trött efter att ha jobbat hela veckan, slutade klockan 14 idag så har haft helg nu i nån timme. Fast blir en kort helg, är endast ledig imorgon sen jobbar jag hela söndag igen. Har insett att jag har träffat min brukare mer än vad jag träffat Alf-Erik eller någon annan denna veckan, inte undra på att jag är trött då ;)

Så det blir en lugn helg för min del. Ikväll blir det B4 med vännerna då Frida är hemma och imorgon blir det nog mest bara lugnt och mysa med Alf-Erik (måste ju umgås med han också ngn gång, haha) samt ladda för tio timmars passet på söndag.. Men nu middag!

Måndag.

Mitt bloggande går ju lite som det går, men måste väl skriva nånting här ibland för dom få som läser min blogg.. Måndag och jag ska knalla iväg till jobbet på några timmar och avverka ett kvällspass. Har varit ut till sangis en sväng tidigare och hälsat på mormor, var även ut till stugan en sväng men är ju så himmla kallt så man vill ju inte vara ute.

Helgen har varit bra och som vanligt gick den alldeles för fort. I Fredags var Linnea och Emelie här och vi mös på med gotta och såg filmen Valentines day, helt sevärd. Lördag bestod mest utav jobb då jag jobbade från 9-19 så kvällen blev lugn med melodifestivalen och klockan 23:15 låg både jag och Alf-Erik i sängen och läste reklam som ena riktiga pensionärer. Igår hade vi hemma match mot Gammelstad, sista hemma matchen för säsongen, blev vinst med 8-1. Så nu är det bara en sista och avgörande match kvar för denna säsong och då möter vi ingen mindre än Notviken. Blir spännande Notviken är ett bra lag och vi har både vunnit och förlorat mot dom. Så nu får vi träna som tusan några veckor innan vi möter dom och då blir det antingen fortsättning till kval eller så är säsongen helt över..Nervöst..


Och så kom fredag.

Ja då var den här den efterlängtade helgen, nåja bara att bita i det sura äpplet och gör det bästa utav situationen. Börjar jobba på en och en halv timme och jobbar då till nio, skönt med ett inte så långt pass. Tur som är så har temperaturen gått ner här under dagen så kanske vi kan ta oss ut en sväng ikväll och rulla lite rullstol som vi inte kunnat göra nu på länge.. Men innan jag måste bege mig dit så hinner jag göra det jag gjort nu varje dag dom senaste veckorna, nämligen se ett Sons of anarchy avsnitt som börjar nu 14:40 på tv 11. Är sån tur att dom sänder det där varje dag så att jag kan se de det då våran dator är ett jäkla åbäcke just nu.

Nä nu packa väskan till jobbet sen bänka sig framför tv-n ett tag innan jag ska gå och tjäna lite pengar!

Ledig dag.

Torsdag och snart är helgen här som jag har längtat till, eller så inte. Det jag var ledig förra helgen från allt vad jobb och innebandy heter får jag nu ta igen denna istället. Både jobbar och ska på borta match ända till Gällivare samtidigt som jag ska hinna äta och sova också. Nåja söndag kväll får jag ta igen mig, man kan ju längta dit. Låter väl inte så positiv idag, beror väl kanske på denna kyla eller för att jag varit så himmla smart och bokat in en tidig tandläkartid imorse och även tvättstuga hela dagen på min enda lediga dag denna vecka. Eller så är det bara för att jag varit konstant trött denna vecka och kännt mig allmänt less. En utlandsresa skulle passa mig väldigt bra just nu, men till det ska man ha pengar och det har jag lite utav just nu.. Men har iaf 21 mars att se framemot då jag ska utnyttja mitt presentkort som jag fått utav min snälla pojkvän i julklapp och få en tatuering :)

Nu frukost!

Kort fattat.

Min helg i kort sammanfattning.

Fredag: Gick av natten på morgonen och var då ledig hela helgen från allt vad jobb och innebandy betyder. På kvällen blev vi bjudna på grillbuffe på Valhall av min snälla mamma och därefter drog jag med Alf-Erik och såg innebandy på sporthallen, herrarnas match. Förmodar att han aldrig varit en fredag kväll och sett en innebandy match, jag själv har nästan heller aldrig varit det och tyckte det var roligt att fara och se då det är allt för sällan man har möjlighet att se en match här i kalix.

Lördag:
Denna dag hade jag sett fram emot hela veckan då det stod luleå och melodifestivalen på schemat. Klockan 14:30 plockade Linnea upp mig och Kristina och vi begav oss till Luleå och till allstar där vi hade bokat bord. Maten var väldigt god och vi unnade oss även efterätt. Efter ett besök på godishuset for vi mot coop arena där allt skulle vara. Melodifestivalen var jätte rolig att vara på och Danny var klart bäst.

Söndag: Jag och Alf-Erik hade 1-års dag och jag fick en fin bukett rosor utav honom. Jag som aldrig haft ett förhållande som varat ett helt år och därmed aldrig firat något sådant var väl inte helt förberedd på vad man brukar göra. Men vi gjorde inget speciellt utan umgicks hela dagen och bara var och det var alldeles perfekt för mig.


Härligt!


Toppen väder ute idag, -5 grader och solen lyser för fullt. Visst hade det ju gärna fått vara plusgrader och grönt gräs istället för minus grader och snö, men med tanke på att det snöat och varit kallt varje dag nästan så är det här riktigt bra. Ska ta på mig ytterkläderna och bege mig ut på en promenad med Rio på en stund. Passar ju perfekt att jag har nattvecka så jag får vara hemma en sån här fin dag, ibland har jag kanske lite tur ändå ;)

RSS 2.0