Year of gentleman.

Jag har fler gånger skrivit om min kärlek till Ne-Yo och hans låtar. Detta är inget undantag då jag lyssnat på några låtar fråna hans nya album Year of gentleman.



                              Mad                                  
                                                                                    
Lie to me
 


 

Soffliggare.


Vi försöker att inte ha han i soffan men ibland hittar man han där.
Tycker iaf att bilden är jätte söt ;)

Valpträff snart.

Idag ska jag följa med mamma på valpträff med Rio, han ska få träffa alla sina syskon och föräldrar. Hade först inte tänkt följa med då jag tyckte att träffen som börjar kl 12 var alldeles för tidigt, tänkte att då måste jag ju ställa väckarklockan och det kan jag ju verkligen inte måsta göra på en helg. Men nu har jag vaknat för en stund sen och solen skiner ute så nu finns det ju ingen andledning till att inte komma med. Det skadar ju aldrig med frisk luft, kanske lite bättre än att sitta inne framför datorn och tv-n ;P

Sen ikväll blir det innebandyträning plus relaxen.

Surströmmingsfest.

Sitter på jobbet nu och här ställs det till för surströmmingsfest som ska vara här under lunch. Har nyss skalat ett  hundratals potatisar känns det som, mina händer är alldeles rynkiga. Försöker hålla mig borta från matsalen eftersom det läggs upp surströmmingar för fullt och lukten är ju inte den bästa ;P Tacka vet jag korv som jag kommer att få äta!

Lite att göra.

Är hos mamma och dom nu, är hundvakt åt Rio innan träningen. Han har ju vuxit lillkillen nu så det är helt sjukt. Önskar att han vore liten längre, nog för att han är fin när han är stor också :) Annars idag så har jag jobbat dom få timmarna jag har fått, måste skaffa mig mer. Fick erbjudande om helgen men var tvungen att tacka nej eftersom vi åker till Arvidsjaur på fredag med innebandyn. Vi ska på DM och det ska bli så himmla skoj, roligt att spela matcher igen! Nåja nu har jag skrivit ner helt obetydliga saker, allt för att tiden ska gå..

 

Fredagkväll över.

Ikväll har jag varit med Linnea och vi gjorde som förra helgen då vi tog en tripp till Nostalgiland som hon kallade det i sitt förra inlägg. Fast ikväll har vi skippat youtube och istället kört omkring alla världens vägar här i Kalix för att lyssna på flera års gammla skivor. Är alltid lika roligt att höra vad för gammla låtar man har, låtar som man nu vill lyssna sönder igen. Jag och Linnea som också har världens finaste sång röster (enligt oss själva) har då sjävklart sjungit med i låtarna och det har säkert låtit jätte fint, haha... Men nu ska jag gå och sova, är jätte trött. Och imorgon ska jag sova och länge dessutom.


Gammal goding.
Damien rice - Cannon Ball

Hemma.

Det blev inte som jag tänkt mig med denna skola. Hade en helt annan bild av hur det skulle vara och blev smått chockad när det väl började. Visst utbildningen verkade bra men det kändes inte rätt för mig. Kan inte förklara varför det bara kändes fel båda dagarna jag var där. Kändes som att det var en alldeles för hög nivå för mig, att jag inte skulle klara av det. Sen att det krockade mkt med jobbet som jag fått på Dc gjorde mig mer fundersam och jag fick som välja mellan att jobba och plugga. Så jag valde det förstnämnda och hoppade av skolan. Nu efteråt känns det jätte skönt och ett bra beslut för alla dagar jag var där gick jag med en klump i magen och funderade på hur jag skulle göra. Visst känns det som ett misslyckande av att jag hoppade av men var det inte rätt så är det inte rätt. Nu får jag jobba så mkt jag kan istället och funderar på vad jag vill göra sen. Fast tror inte man ska gå och fundera så mkt på det, en dag så kommer man på vad man vill göra. Måste bara få skryta lite på mig själv om att jag är lite stolt över mig att jag for dit själv och provade på. Hade det här varit för nått år sen då jag var "mitt gammla jag" hade jag aldrig vågat detta. Är väl kanske ett bevis på att jag förändrats genom åren :) Som Linnea sa nu är jag en erfarenhet rikare.

/Camilla

RSS 2.0