Lite nytt.

Lite dåligt med uppdatering dom senaste dagarna men det är för att jag inte orkat sätta mig ner och skriva nånting. Jobbar på för fullt och skippade kalixdagen ihelgen eftersom jag jobbade. Nog för att det var lika bra för min lust för att gå och trängas en hel kväll med flera hundra personer var lika med noll.. Även fast jag har jobbat mkt så har jag endå hunnit med lite andra saker att göra. Har blivit bjuden på en jätte smarrig chockladkaka av Linnea, umgåtts med Sanna, kalasat hos Kristina och spelade kubb (jag och kristina vann då såklart), gjort en enorm fruktsallad med Minna, promenerat med Linnea och igår såg vi på em finalen här hemma hos mig... Så alltför tråkigt har jag ju inte haft.. Nu ska jag snart fara till Coop och köpa biljetter till bröt teatern som jag, Sanna och förhoppningsvis Linnea också tänkte se på Lördag.

      
Från igår.

Give it 2 me.

Madonna - Givet it 2 me
Producerad av Pharell så det är väl självklart att den är bra ;)





Bröllopet.

Årets midsommar är över och även om jag tycker att det är en helg som man kan ta bort så var min riktigt lyckad. Började med jobb på dagen och tjänade lite pengar. Därefter hem snabbt för att byta om för Emma och Mickes bröllop som var jätte fint och dom båda var så fina. Emma var så fin i klänningen och håret och såg ut som en riktig prinsessa :).. Var mitt första bröllop som jag varit på så det var extra roligt. Har ännu inte fattat att hon gift sig, att spegel inte är bara spegel längre. Har kännt henne länge och även om vi inte alltid haft bra kontakt så har hon alltid varit min favorit från "sangisarna."  Det var ju vi som mimade till låten "jag klär av mig naken"  och det var alltid hon som frågade när man varit på toa senast. Inte för att  att det förändras så mkt, nog kan vi ännu mima till den låten och nog frågar hon fortfarande när man varit på toa senast, haha.. Det är bara så konstigt, men det är ju så när man nu håller på att bli vuxen.
 


Jag är trött.

Idag är jag helt slut, har inte ork och lust till nånting. Har jobbat från 7 tills 3 och dagen har kännats så lång, som att den aldrig skulle ta slut fast det varit fullt upp från det jag kom tills det jag for. Det har varit stressigt, varmt och ont i magen har jag haft. Nu är jag hos mamma och dom men här är det som vanligt aldrig lugnt så nu ska jag fara hem och dra täcket över huvudet.

Sen är jag jäkligt sur över att vi förlorade igår mot Ryssland. Kom inte ens vidare ur gruppspelet, det är ju sämst.

/Camilla

Sysslolös.

Sitter på jobbet nu och fördriver tiden... Är en dötid det här då det finns inget att göra. Slutar kl 9 och då ska jag hem och sova för att sen stiga upp kl 6 igen. Jobbar med Minna imorgon, en av dom få pass vi har tillsammans :) Annars så är det oftast så att nån av oss kommer senare. Är ganska skönt att ha jobb, att inte bara ligga hemma och lata sig på dagarna. Dock blev jag ju lite sugen på att vara ledig då Emelie ringde och hörde om jag skulle komma och fika med henne och Frida. Men iofs är det ju bra att jag jobbar för fika är ju det sista jag behöver, haha... Nåja nu ska jag gå ner och se vad som finns att göra.

/Camilla

Sköna dagar.

Dagen igår började med att jag blev bjuden på frukost hos Linnea med Frida och Kristina. Var en bra start på dagen med havregrynsgröt och ägg smörgås.. Sen for vi och såg på fotbolls i sangis som dom eviga fotbollssupportrarna vi är,haha.. På kvällen var det kalas hos Emelie för hon, Sanna och Minna. Där var det trevligt och hotellet var trevligt i slutet då det äntligen blev bra musik och jag och frida sjöng oss hesa. Idag har jag umgåtts med Frida och Emelie då vi ätit bakis mat och myst framför en film. Nu till veckan börjar man jobba och äntligen får man gå efter ett schema igen. Sen att jag är ledig imorgon gör det ännu lite bättre, haha.


Är bara tvungen att lägga upp en bild på söt valparna :)

/Camilla

Snart fredag.

Då var denna dag över och fort har den gått. Har varit i haparanda hela förmiddagen med Helena då hon gjort sin balfrisyr. Hon blev så fin i håret och sminket och klänningen och jag ber om ursäkt om jag surrat mkt om det ikväll men jag var bara så stolt över henne :) Ska lägga upp bilder på henne senare. En annan som jag också tyckte var jätte fin var lilla Kristina.. Sen efter vi kikat på balen så gick vi ner på before och fikade för att sen fara till Emelie och spela spel. Dock förlorade jag och Emelie mot Frida och Linnea men det var nog redan väntat, haha.. Imorgon är det utsläppet och sen studentmiddag hos mamma och dom. På lördag ska jag först till sangis och kika på fotboll och sen kalas på kvällen. Bara roliga saker att se framemot, det är så det ska vara!

/Camilla

Bröllop & student.

Är några dagar sen jag skrivit nu men har inte kommit på nått att skriva om. Idag har jag iaf varit till Luleå med Linnea och köpt mig nått att ha på mig på Emmas bröllop. Har ännu inte fattat att kläppen ska gifta sig. Man börjar bli så gammal så ens kompisar gifter sig. Har varit roligt i luleå idag även om det är tomt i kontot snart... "Eyy kompis", eller hur Linnea? ;)
Imorgon ska jag med och köra min lillasyter till haparanda då hon ska göra sin balfrisyr. Är inte alls avundsjuk, inte alls!. Och sen fara och se dom springa ut där på Fredag, det vill jag inte heller göra om, haha. Nä nu ska jag gå och duscha för ikväll har jag och Frida varit på pilates och imorgon kommer jag inte kunna gå.

/Camilla

Söndag.

Har kommit hem från gymmet för ett tag sen, varit på den dagliga träningen. Har ätit en mandarin nyss för att stilla mitt sötsug som jag alltid får efter ett träningspass. Idag har vi varit hurtiga fast vi kände oss trötta när vi for men nu efteråt så känner jag mig nöjd och trött specielt i armarna. Jag och Frida har räknat ut att vi har tränat 7 av 9 dagar, det är bra gjort tycker jag! Beach 2009 (försent för 2008) here we come! haha.. Nu hoppas jag att våran kompanjon Emelie blir frisk snart :)


Ännu lika söt.



Åh, vad jag längtar tills valpen kommer!
Speciellt när man får se såna här söta bilder.
Idag är det träning med Frida och Emelie som står på schemat.

Lyckat!

Gårdagens party blev bra och jag hade jätte trevligt. Började hos mig med Linnea, Sanna och Kristina samt Toni och hans kompisar. Guldkorken eller vad det nu kallas, tog Linnea hem enligt mig. Hon gjorde allt från att prata bilar till att be mig lukta på Tonis tröja. Hotellet var också bra och vi var på dansgolvet från det vi kom tills det vi gick i stort sett. Fick till och med rädda Kristina från nån häst kille, haha. Så det får godkänt av mig gårdagskvällen! Nu ska jag lyssna på Rihannas nya låt som är jätte bra enligt mig sen ska jag till mamma och dom på middag. Ikväll blir det att göra nånting med Frida och Emelie, vi får ju äta ikväll ;)


Tidsfördriv.

Sitter hos Linnea nu och fördriver lite tid medans hon syr ihop sitt hår, haha.. Ska kanske snart på en promenad med sällskap av Frida och Maja. Sen blir det hem och göra sig klar för utgång. Känns dock inte som att vi ska gå ut ikväll eftersom det är Torsdag, men måste ju fira att det är Kristinas födelsedag imorgon. Speciellt när national dagen införskaffades vid hennes födsel.. Så sägs det iaf ;)

/Camilla

Pengar suger.

Att pengar alltid ska vara ett problem, speciellt när man inte har några. Jag önskar att man skulle få pengar in på kontot varje dag, bara en liten summa ingen stor. Bara så man klarar sig och slipper snåla på allt. Jag önskar också att jag hade ett förstånd som gör att jag slutar slösa pengar när jag vet att jag har lite, haha... Denna månad är ett sånt exempel.. Har lite pengar redan nu och det har bara gått tre dagar av denna månad och det är så mkt jag behöver. Det är kläder till bröllop, presenter till bröllop och kalas, utgångar och allt annat som behövs inhandlas. Just nu vet jag inte hur det ska funka men det måste det göra.. Kunde inte allt få vara gratis?

/Camilla

Toppen helg.

Toppen helg och toppen väder har det varit... Fredagen bestod utav sällskap av Frida och David då vi spelade massa plump, gav bort böter till folk, frasse mat, letande efter mystisk musik samt en väldigt kort sväng in på "kalix city festivalen" med Emelie, Johan och massa andra.. Igår var vi och åt lunch på before samt kikade vi in på nyöppnade hudverket. På kvällen var jag med Linnea och Kristina och vi var ute på en kvälls promenad och for även på en roadtrip till Haparanda och åt på Max. På hemvägen var det skön sång i bilen med fina stämmor och mycket spekuleranade i ikea arbetare och otrohets affärer i sangis.. En kort beskrivning hur min trevliga helg sett ut! Ikväll är det step mix med Frida och Emelie som står på schemat.
/Camilla

RSS 2.0