Slö dag.

Vilket trist väder idag, det bara snöar. Börjar jobba kl 4 så tills det så ska jag bara ta det lugnt och slöa framför tv-n som är så jäkla skönt, speciellt då det är sånt här väder. Hade tid till sjukhuset idag men hon jag skulle till var sjuk så jag får fara nästa vecka istället. Den här veckan är den jobbigaste under mitt schema, jobbar i stort sett varje dag. Trist eftersom Minna kanske kommer hem till helgen och sen ska dom andra gå ut på Lördag och det är ju ett tag sen man gjort det så det hade ju varit skoj. Fast min Lördag blir väl inte helt fel den kommer ju tillbringas i Kiruna större delan av dagen då vi har sista matchen för säsongen där. Synd bara att vi kommer komma hem så himmla sent.  Men nu har jag iaf bokat biljett ner till Norge så 12-15/3 befinner jag mig där :)

Nä nu ska jag göra nå annat!


Lördag morgon.

Jag har fått en uppgift som jag måste göra tills på måndag. Jag ska skriva ner allt som rörs i huvudet på mig. Tänkte när jag fick den att det inte kan vara så svårt.... Det har gått mer än en vecka sen och jag har ännu inte fått ner nånting.  Jag vet vad det är men att få ner det på papper är inte lätt. Nåja måste ta tag i det för på måndag ska de vara klart.

Igår var jag på B4 med dom andra och såg lets dance och surrade. Var lika trevligt som alltid. Efter Elli och Nanna farit hem så var jag, Frida och Emelie inte trötta och ville göra nått "fredags crimes", det blev att vi körde varv på varv utan att komma på nånting. Vi fick något ryck om att åka till Luleå och gå ut och dansa.. Tyvärr var klockan alldeles för mkt för att hinna med det.. Men en trevlig kväll med goda vänners sällskap!



Som en 80 åring.

Känner mig alltid som en gammal tant efter varje träning. Ryggen gör ont, fötterna värker och man är helt stel från topp till tå.. Får väl egentligen skylla mig själv eftersom att jag i stort sett aldrig stretchar. Var en rolig träning idag, vi spelade fotboll och handboll. Fast handboll för mig räcker bara med att se på tv, spelar helst det inte..
Nä nu ska jag bege mig mot jobbet och avlösa Johanna..

Friday.

Jag är lite smått nervös idag. Ska och träffa en person som jag aldrig träffat tidigare och jag vet inte om hon förväntar sig att jag ska prata mkt. Jag och prata med nya personer är ingen bra kombination...

Sen saknar jag Minna, jag saknar henne jätte mycket. Alla våra sleepovers (som vi hade ibland 7 dar i veckan) då vi åt alldeles för mkt onyttigt, alla våra rajder med audin ut till alla byar i kalix. Att bara kunna ringa henne flera ggr om dagen ifall det var någon man sett eller nånting man hört eller bara för att inte säga nått vettigt alls... Nä det är tomt här utan henne.. Ska ta mig i kragen och boka biljett till henne snart...


Seg idag.

Lite seg är man idag för har haft återigen en jobbig natt. Legat vaken och försökt sova, har haft massa tankar i huvudet som inte går att koppla bort hur mkt jag än försöker. Det kryper i hela kroppen ända ner från tårna och en obehalig känsla i hela magen som gör det svårt att andas. Det är jobbigt med såna nätter, och dom nätterna är oftare än dom nätterna då man kan sova bra.. Förhoppningsvis så ska det väl bli bättre nu då jag ska få hjälp med det, väntar bara på en ny tid från sjukhuset...

Vill bara tacka min vän Linnea som orkar lyssna på mig då jag ringer och gråter i telefonen och som alltid kommer med kloka ord efteråt :)

RSS 2.0