Hemmafru.

Idag Känner jag mig som en riktig hemma fru, har stått hela morgonen och lagat mat till att ha till matlådor i veckan. Då både jag och Alf-Erik jobbar mycket denna vecka så är det bra att ha det klart så det bara är till att värma. Så det blev en stor gryta korvstroganoff, inte så avancerat kanske men för en som för bara ett tag sen skulle sätta chockladbollar i ugnen så är det ganska bra gjort, haha..


Till en helt annan sak så är det så att vi vann första kval matchen i Lördags med 10-3 mot Vindeln. Så på söndag bär det av dit ner för retur match och går det vägen för oss så är det div 1 nästa. Håll tummarna för oss då!

Så nöjd!


(Ursäkta den dåliga bild kvaliteten, dålig mobil kamera)

 

Efter 6 veckor av väntan och 3 och en halv timme inne hos Barsken så fick jag äntligen min tatuering, och så nöjd jag är!

Den blev som jag ville och ännu bättre...

 


Lördag morgon.

Lördag morgon och solen lyser för fullt, härligt! Alf-Erik har farit och tränat och när han kommer hem ska vi nog promenera ner till Lyktan och äta lunch. Själv har jag nyligen kommit ut från duschen, jag har haft morgon redan sen halv 7 då jag jobbat natt och min brukare tyckte det var en bra ide att stiga upp då. Jobbar natt ikväll med, sista natten för denna helg, och jag känner mig riktigt less nu på att behöva jobba varje helg. Har i stort sett gjort det hela februari månad och så nu in i mars så känner att det är på tiden för en ledig helg. Har dock blivit så på grund utav allt jag fått byta sen tidigare för att kunna spela innebandy så nu får jag jobba igen allt. Men nästa helg är jag ledig så ser fram emot det.. Då möter vi också Notviken på lördag och det är sista matchen för denna säsong och nämligen seriefinal, blir lite smått nervös bara jag tänker på det. Men det ska bli roligt, är ju såna matcher man vill spela..

Nu ska jag nog se ett avsnitt av Sons Of Anarchy medans jag väntar på Alf-Erik.

Förberedelse till sommaren.

 

Den allra första förberedelsen inför sommaren är gjord idag då jag och Alf-Erik har skottat ur all denna snö från deras båt idag. Kanske inte ser ut att vara så mycket snö, men tro mig det är det! Inte nån lätt puder snö var det heller utan en tung blöt kramsnö. Eterfåt kändes det som att jag inte hade någon kraft alls kvar i armarna, man är väl inte den starkaste personen heller.. Men nu känns det som att sommaren är lite närmare iaf :)

 

Nu ska jag se lite Big brother sen blir det nog sängen.


Torsdag kväll.

Då var det helg igen för min del och denna helg är jag ledig fram tills söndag kväll då jag ska jobba natt. Tycker det ska bli väldigt skönt med en i stort sett ledig helg då jag jobbat väldigt mycket dom senaste veckorna och haft väldigt många helger efter varandra.

Vanligtvis brukar torsdagar vara en enda lång väntan till den allt för sena innebandy träningen klockan 21 men ikväll får vi vara träningslediga och det passar perfekt då jag är väldigt trött. Så det blir en lugn kväll nerbäddad i soffan framför tv-n, det enda som saknas just nu är min kära pojkvän som befinner sig någonstans i nån skog ovanför Överkalix körandes timmer. Tycker han kan komma hem istället :)



RSS 2.0