Återigen en måndag.

Är ledig nu under dagen, börjar inte jobba förräns kl fyra. Ska städa här hemma nu för det behövs då. Helgen har varit bra, iaf lördagen då det var fullt upp från det jag steg upp tills jag gick och la mig på natten igen. Var då tur att jag hade Linnea med mig när telefonförsäljaren försökte sälja alla möjliga "bra" erbjudanden åt mig. Det hade ju kunnat bli som med spärrservice då jag tog emot alla erbjudanden bara för att jag inte kunde tacka nej, haha. 
Imorgon ska jag till läkaren uti min dåliga sömn, får se vad han säger då..
Nä nu väntar skurhinken!


James Fauntleroy ft. Timbaland - Back Together

Morgon.

Godmorgon... Nu ska jag snart fara till gymmet och träna lite. Jag hatar egentligen att träna på gym men måste fara eftersom jag missar så mkt innebandy nu när jag jobbar, har redan nog dålig kondis haha.. Sen ska jag och jobba ikväll med, har jobbat typ hela veckan och sen jobbar jag hela helgen... Nåja har ändå inget bättre för mig..


Slut på ursäkterna.

Tisdag idag och halva januari har snart gått. Det är väl nu alla säger att deras nya liv ska börja och det är väl samma visa för mig med. December måndad har bestått utav allt för mycket onyttigt till både frukost, lunch och middag. Nu går det inte med ursäkterna som att det är "ju jul" och jag har till och med sagt att "på trettondagsafton får man äta". Men nu ska det ändras med det och dras ner på allt onyttigt. Någon mer träning och så kommer jag inte idas göra eftersom vi redan tränar nästa varje dag med innebandyn. Så länge jag håller igen på allt onyttigt så är det en bra början så får man sen se hur det går......Man måste ju alltid börja någonstans :)


Måndag igen..

Dålig på att uppdatera och skriva nått, men som sagt vet inte riktigt vad jag ska skriva. Is inte sitta och dra igenom vad jag gjort varje dag då det inte hänt nått speciellt. Så lägger ut låtar istället.. Låtarna har heller ingen mening utan dom är bara bra ;-)
Ska äta middag snart sen ska jag vila innan jag ska och jobba natt. Är trött har sovit lite denna natt med, som tur är ska jag väl få hjälp med detta nu..

Nicole Scherzinger ft. Timbaland - Physical

RSS 2.0