Fastnade här.

Sitter här hemma och har egentligen andra saker jag borde ta tag i så det inte blir att behöva stressa dom sista minuterna. Men som vanligt så fastnar man framför datorn då man väl börjat sitta här. Åker ju till Umeå idag som tidigare nämnt för att hälsa på Sanna och se hur hon har det. Ikväll blir det bio nämligen Sex and the city och jag har kunnat ladda upp med det hela veckan på jobbet då det gått sammanlagt fem program av det på olika kanaler varje kväll. Sen eurovision imorgon men det har jag ingen strörre koll på eftersom jag inte orkat se på semifinalerna i veckan. Det enda jag har förstått är att Anna Bergendahl inte kom vidare för fick ett mess av Linnea igår där det stod "Hahahahaha". Nåja lika bra tycker inte om henne eller låten så.


Nä nu ska jag göra nån nytta innan avfärd!


Rainy day.



Är uppe med tuppen idag kan man säga, har natt vecka så har stigit upp tidigt idag. Ledig nu fram tills nio ikväll igen så man har hela dagen på sig att göra annat. Dock har solen och dom 28 graderna utbytts mot regn och 7 grader. Så nu får man lägga undan shortsen ett tag och ta på sig byxorna och jackan igen, skoj! Tur som är så har man helgen att se fram emot då jag och Linnea beger oss ner till Umeå och hälsar på Sanna. Sex and the city och Eurovision är inplanerat än så länge så får vi se vad som mer hittas på. Är ett tag sen man varit någonstans nu så ska bli oerhört skoj att åka iväg för bara nån dag :)

Nåja nu ska man dra på sig nå kläder för att ta sig ut i regnet med Rio en sväng.

 


Winner & Turn the lights off.

Tacka vet jag Vakna med the voice & Digilistan på p3 när jag behöver låttips :)






Lördag kväll och vampyrfilm.

Gårdagskvällen spenderades med Linnea och Annsi samt Edward och gänget. Vi fick ett sug av att se New Moon efter att vi suttit och sett trailers till den tredje twilight filmen som kommer snart. Vi satt som små fnittriga skolflickor och blev helt lyriska då vi hade sett dom. Så istället för att se på filmen vi hade hyrt så slog vi igång New Moon istället och stillade vårat begär efter lite vampyrer ;P


RSS 2.0