Soffan idag.

Inatt har jag sovit jätte konstigt och dåligt och nu på morgonen värker hela armen och känns uppsvälld. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att ligga i soffan framför tv-n med armen i högläge tills det blir bättre.
Är dock väldigt dåligt med tv program så här under förmiddagen. Är massor med olika sorter av ordjakten med alla hyperaktiva människor som gör en så stressad. Sen är det skitserier som Våra bästa år där en dag där är en månad för oss tittare. Sen är jag inte så stort fan av Ellen Degeneres heller där så fort hon säger hej så skriker publiken som om dom aldrig hört nått bättre. Nä, jag längtar tills klockan blir lite mer då det är program som gilmore girls, top model, greys anatomy m.m.
Önskar bara att det inte är så fint väder ute som gör att man får dåligt samvete för att man bara är inne.

/Camilla

Missat.

Timbaland feat She wants revenge - Time
 
 
 
Hur har jag kunnat missa den låten?
Tycker den är som bra på sitt sätt.

Klantskalle.

Jag är en ganska klumpig person av mig. Bara sättet jag bröt armen på var ju väldigt klumpigt. Men nu dom senaste dagarna har jag varit extra klumpig så jag har börjat fundera på om det är meningen att jag ska bryta andra handleden också. Jag har varit nära på att halka ett dussin ggr, jag har halkat, jag har fastnat med armen i dörrhandtaget och nu nyligen höll jag på att snubbla över tröskeln här hemma. Vem vet, snart kanske jag går med två gipsade armar, haha.....

/Camilla


Våran tur.

När är det våran tur? När är det Sangis tur att få gå upp till en högre division? Vi har fått gå obesegrade genom hela serien med tvåsiffrigt resultat ofta. Vi kände verkligen att det här är vårat år, våran tur. Men sista matchen för säsongen krossar allt och allt hopp om div 1 försvann när slutsignalen ringde. Just nu känns det väldigt trist att spela ett år till i 2-an och med den låga nivån som finns där bland dom flesta lagen. Men samtidigt gör det ont i hjärtat när jag tänker på att inte spela nå mer i Sangis och med alla härliga brudar där i. Och hur den här säsongen än må ha slutat så har jag haft en jätte rolig säsong, den bästa hitilst.

Jag tycker om er tjejer än hur orättvist det här slutade!

image132

Våran tur.

När är det våran tur? När är det Sangis tur att få gå upp till en högre division? Vi har fått gå obesegrade genom hela serien med tvåsiffrigt resultat ofta. Vi kände verkligen att det här är vårat år, våran tur. Men sista matchen för säsongen krossar allt och allt hopp om div 1 försvann när slutsingnalen ringde. Just nu känns det väldigt trist att spela ett år till i 2-an och den låga nivån som finns där bland dom flesta lagen. Men samtidigt gör det ont i hjärtat när jag tänker på att inte spela nå mer i Sangis och med alla härliga brudar där i. Och hur den här säsongen än må ha slutat så har jag haft en jätte rolig säsong, den bästa hitilst.

Jag tycker om er tjejer än hur orättvist det här slutade!

image132

Frustrerad.

Den här armen tar verkligen på mitt tålamod. Dagen började bra med läkar besöket som visade att allt var bra och att ingen operation eller nån fler fixning av armen behövdes. Sen for jag på stan med Frida och Linnea en sväng. Men nu så här senare på kvällen känns allt bara jobbigt och omständigt. Just nu känns det som att jag bara skulle vilja skrika rakt ut i luften. Jag kan göra så mkt men samtidigt kan jag inte göra någonting. Allt blir bara fel och mycket jobbigare. Sen så hjälper det ju inte heller mitt humör att jag nyss spillde ut vatten på mattan.

Sen får mina bästisar ha så roligt på partyt på Risön imorgon och dansa för mig inne på hotellet. Trist att jag inte kan vara med er.

Nu ska jag se lite Friday Night Lights som förövrigt är den bästa serien hitilst! :)

/Camilla

idag..

Blir endel bittra inlägg på senaste tiden men det bryr jag mig inte om för man blir så när man inte kan sova ordentligt på grund av en arm som bara värker. Ska imorgon till läkaren och kolla så att allt är okej. Får ju hoppas på det men med min jävla otur så kan ju vad som helst hända. Är iaf sista kval matchen på Fredag och då ska vi bege oss hela vägen till Umeå. Ska hejja och peppa på tjejerna så gott jag kan.

Idag kommer iaf Sanna och Minna hem och det tycker jag är super roligt! Får jag se deras nya klänningar som jag inte har betalat denna gång, haha.

image131

Handledsjävel.

Det är blandade känslor från gårdagens kval match. Jag är oerhört stolt och glad över att vi vann matchen men samtidigt känns det som att jag var 0% inblandad i det. Mitt kval hann vara 4 min innan jag hamnade på akuten med bryten handled och en ryss till läkare som knappt fattade vad jag sa. Var, arg, ledsen och besviken och ville bara gråta men ilskan var större så hade bara lust att mörda någon. Nu är man vaken efter en natt med få timmars sömn, det kliar i gipset och ilskan har gått över till sorg så har gråtit största delen av morgonen. Har gått och laddat för det här kvalet i flera veckor nu och så får man bara spela 2 byten så är säsongen över. Har även blivit sjukskriven så mitt vikariat som jag fått är över.

Sånt här drar verkligen ner ens humör.

Happis tur.

Nyss hemkommen från haparanda, har varit på Ikea med Emma. Vi två på shoppingrunda är inte lätt och tid tar det. Mycket som ska göras innan vi är klara. Två snåla tanter som oss, haha
1: Först tar det evigheter för oss att veta vad vi vill ha
2: Sen tar det tid för oss att hitta dom sakerna och även välja rätt.
3: Sen måste vi fundera på om vi verkligen vill ha det vi hittat.
4: Så klart så gick vi tillbaka med vissa saker som sedan kom tillbaka i vagnen.
5: Det sista vi gör innan vi går och betalar är att fundera på om vi verkligen ska lägga ner pengar på det eller om vi bara ska lämmna vagnen och gå. 
 Bestämmer oss endå för att köpa allt det vi hittat och nu när jag är hemma packat upp allt så är jag glad över att vi inte bara lämnade vagnen och gick.

Nu ska jag bara ta det lugnt och se lite Så ska det låta med Robert Gustaffson. Gäller ju att vara utvilad till imorgon för då gäller det. Men det ska nog gå bra med tanke på vilket bra gäng vi är!

image130

Bäst.

Det är ett faktum just nu att Timbaland är den bästa producenten som finns. Alla låtar som han gör blir en stor hit.
Matt Pokora feat Timbaland - Dangerous, är inge undantag den är precis lika bra som dom andra. Vet nu inte om den är ny eller gammal eller om det överhuvudtaget är Timbaland som skrivit den men tror det eftersom den är så bra.

Full på glögg.

Har sett lite klipp av Björn Gustavsson på youtube, bland annat från förra veckans melodifestival där han kom ut utan byxor och var full på glögg. Kom då att tänka på en historia som jag fått höra om våran tränare Stefan Tano. Tydligen så bestod hans första fylla av glögg. Kanske var det lite likt som Björns? haha


Titta här


image129

Glatt överraksad!

Jag hatar att få tråkiga brev i postlådan som t.ex från a-kassan, dels för att jag knappt fattar vad som står i dom. Men idag blev jag glatt överraskad när jag öppnade brevet från a-kassan. Jag hoppas att jag fattade det rätt nu för i så fall så kommer jag få lite pengar imorgon!
Så då kan jag ju piffa upp det med en räksallad, haha

Fakta.

Det är ca 120 mil mellan Kalix och Göteborg.
Det tar 18 timmar dit med tåg.
Det tar ungefär 2 timmar med flyg dit.
Det tar nästan en hel dag med bil dit.
 Det är ju bara för långt bort!


image127

Slö dag.

Söndag idag, imorgon är det måndag och då är det tillbaka till arbetet.
Igår spenderade jag kvällen med Linnea och Kristina ute på stenbäcken. På kvällens schema stod det melodifestivalen och denna vecka var betydligt bättre än dom förra. Charlotte Perelli var kvällens bästa och nu har jag lite svårt att välja mellan henne och BWO om vem jag vill ha till eurovision. Linda Bengtzing var inte lika bra som tidigare år utan nu man blev bara stressad utav att se henne. Fronda var som man hade förväntat sig inge vidare bra och Idol Sibel skrek sönder låten som också var förväntat. Kommer inte riktigt ihåg vilka som mer var med igår, har inte lagt dom på minnet och det är nog inget positivt.

Nu ska jag bara ta det lugnt innan träningen. Ska bli skönt att röra på sig lite.

/Camilla

RSS 2.0