Bad romance.



Jag vet att jag lägger ut mycket låtar men har inget att skriva om och känner inte för att redovisa min dag minut för minut. Och speciellt inte idag då vädret gör en deprimerad. Och denna låt hörde jag och Linnea i bilen på väg hem från luleå och undrade länge om det var Lady gaga eller nån ny artist som skulle försöka likna henne. Men det var hon och efter några fler lyssningar så tycker jag att den är riktigt bra :)


Helg.

Fredag kväll och första hel lediga helgen på väldigt länge. Har planerat in en sväng till luleå imorgon, kalas på kvällen hos Linnea, umgås med dom andra och bara vara. Ska bli sån jäkla skön helg :)





Trött är jag ikväll.

Tisdag kväll och nu är jag äntligen ledig fram tills på fredag kväll då jag går på natt helgen. Ska dock fara på en brandutbildning imorgon med Johanna som vi måste gå på med jobbet.
Helgen har varit fullspäckad i stort sett hela tiden. Jobb fredag kväll sen när man slutade där var det hem och packa för innebandymatch dagen efter. Uppstigning 04:45 lördag morgon för avgång till kalla kiruna, trångt och sova i bussen då vi delade buss med herrlaget, vinst med 14-4, pizza efter matchen, heartbreak hotell i bussen på vägen hem, hemma 20:15 somnade 21:00. Sen var det upp för jobb söndag morgon och sen på kvällen bänkade jag och Linnea oss i soffan hos henne och Toni med varsin coca cola burk och en hel låda med arraksbollar och såg sex & the city... Så som sagt har det varit fullt upp och nu ska det bli väldigt skönt att få vara ledig några dagar!

Erik Hassle.

Denna krulliga rödtopp gör verkligen bra musik. Jag älskar hans låtar som Hurtful & Bump in the road och även denna är en stor favorit.



Kanske dags då.

Kanske dags för att uppdatera denna blogg lite grand, är ju inte allt för ofta jag skrivit nu på sistone. Dock har jag inte riktigt något att skriva om så lägger upp lite bilder istället från lördagens mycket trevliga lagfest! :)


    

     

 


RSS 2.0