Uppe med tuppen.


Vaknat rätt så tidigt idag, 04:00 rättare sagt. Har jobbat natt och sängen vi har där är inte min favorit då den är alldeles för liten och varje gång man vänder sig så åker hela jäkla madrassen iväg. Sen att det har hostat och kraxat inne i sovrummet gör det ju inte lättare att sova heller. Hade tänkt ta och sova en stund nu på morgonen när jag kom hem men efter den lilla promenaden jag fick hem så känner jag mig inte allt för trött nu, sen så har vi även p-möte med jobbet på mindre än två timmar så hinner just lägga mig så måste jag upp igen.

Tur som är så varken jobbar eller tränar jag ikväll så den kommer tillbringas i lugnets tecken.


Tatuering.

Fredag idag och för dom flesta så betyder det några lediga dagar men för mig som går skift så betyder det jobb, rättare sagt natt helg. Men börjar ju ännu inte förräns på flera timmar så får ta vara på min lediga tid under dagen.

Just nu gör jag det som jag gjort mycket dom senaste dagarna, nämligen kikar runt efter tatueringar. Till veckan ska jag nämligen ta mig för och gå och boka tid för att tatuera mig som jag nu länge velat göra. Har några ideer på vad jag vill göra och har en bild i skallen på hur jag vill att den ska se ut på ett ungefär, bara att hitta nån liknande bild så det är lättare att förklara för Barsken. Finns ju också så himmla mycket fint man kan göra. Har tidigare varit inne lite på att utöka min ängel på något sätt, dock vet jag inte hur och samtidigt vill jag inte förstöra den med att sätta dit något som inte passar.. Det tåls att fundera på det här, men jag längtar så!

För kallt för att göra något.

Termometern visar idag -25 grader och då känns det mest lockande med att bara vara inomhus och inte göra så himmla mycket, och det är precis det jag och Alf-Erik har hitilst gjort idag. Lite frisk luft har vi dock fått oss då vi tog en liten promenad ner på coop och handlade. Men resten av dagen och kvällen blir inomhus, ska lyxa till det och laga klyftpotatis och fläskfile till middag med fetaost sallad och vitlöksbröd. Men innan vi ska börja med det så ska vi nog se klart dom sista avsnitten i säsong 1 av Solsidan som vi börjat se, jätte rolig serie. Säsong två börjar imorgon på tv så vi måste se klart första först. Sen tipsade Linnea oss om en ny serie som heter Sons of anarcy som också verkade jätte bra, så första säsongen av den är nu nedladdad så ikväll blir det maraton.

Blivit mycket serier här nu på sista tiden märker jag, håller på och ta efter Linnea och Toni tror jag ;)

Effektiv förmiddag.


ÄNTLIGEN
, har jag och Alf-erik fått tummen ur * och fått hängt upp lite saker på väggarna här hemma. Det har vait alldeles för tomma väggar och våran så kallade matsal hatade jag då det bara har stått ett stort köksbord där inne och inget mer. Men nu gillar jag det lite mer då vi fått upp en tavla och en hylla där inne, dock ska det in ett vitrinskåp dit men då måse vi först ta oss till någon affär. Har även fått hängt upp hallspegeln så det enda som fattas där nu är en sittpall, eller vad det kallas, som jag ska ha längst väggen.. Förutom det så har jag även fått ner julgardiner och upp med dom vanliga, julen har jag plockat bort för några dagar sen men gardinerna har jag inte hunnit byta (eller idats byta). Även toaletten har fått sig en omgång så nu skiner den och luktar rent. Så en effetktiv förmiddag har det varit här på vattenvägen denna söndag. Nu ska jag därmemot bara ta det lugnt och sitta och snoka runt här till vi ska promenera till mamma och pappa på middag och därefter är det innebandy träning!

Bra fredag.

Idag bestämde jag och Alf-Erik oss för att åka en sväng till luleå, passade på när vi lika var lediga båda två. Fyndade inte så mycket men det gör ingenting då vi for mest för skojs skull. Mitt enda köp är mina nya vinter skor som jag är så nöjd med, precis såna jag sökt. Att dom nu var på rea och att jag hade ett present kort som betalde hela skorna gjorde det ju lite bättre också. Så nu behöver jag inte gå och frysa i mina tenniskor när det är för kallt ute.. Var även och handlade på ica kvantum, vet inte varför jag tycker det är så roligt varje gång att gå och handla där så jag alltid fyller en hel vagn med mat.. När vi kom hem lagade Alf-Erik till en jätte god middag bestående utav klyftpotatis, kycklingfileer, karljohan-timjan & citron sås samt vitklöksbröd, jätte gott!

En annan viktig sak att nämna bara är att jag har tagit upp min gammla relation med gänget i "Friday Night Lights", har haft ett litet uppehåll med serien så nu har jag massor att ta igen. Men det gör absolut ingenting för det är så bra! :)


Nytt år, nytt inlägg!

Julen är över, nyårsafton är över och ett nytt år har börjat så det kanske är på tiden att jag nu också uppdaterar denna blogg. Och denna kväll passar perfekt att göra det på eftersom jag just nu inte har någonting alls att göra. Förkylningen jag har dragit på mig verkar aldrig vilja försvinna och har gjort så att jag fått sjukskriva mig från jobbet och missat nästan en hel veckas träningar..

Julen är som sagt över, den kom och den for ganska så snabbt. Har haft en bra jul med god mat och fina julklappar. Speciellt bra tycker jag är att alla vännerna har varit hemma så på juldagen sammlades vi alla hos Linnea för att senare gå ut på hotellet. Den kvällen var utan tvekan en utav dom roligaste på länge med mycket sång, dans och shottar. Linnea tog sin första shott i livet och det resulterad med plundring utav barskåpet deras. Har tyvärr inga bilder från denna kväll eftersom jag är så dålig på att ta med kameran någonstans, tur som är så har jag vänner som är bra på att komma ihåg och ta kort så jag snor bara deras.

Nyårsafton spenderade jag och Alf-Erik ute på näsbyn hos Frida och David med alla dom andra. Där bjöds det på riktigt god mat och bra sällskap. Egentligen borde jag ha åkt hem tidigare då min form inte var i tipp topp den kvällen men maten, sällskapet och dom roliga tävlingarna vann över febern. Denna kväll hade jag för en gångs skull med mig kameran men många foton blev det inte, glömde bort hela tiden att jag hade med den. Men bjuder på dom jag tog.


RSS 2.0