Bowling..

Idag har jag insett att bowling inte riktigt är min grej. Har varit och bowlat med Frida och Felix och testat min talang.. Dock åkte klotet mer ner i rännan än mot käglorna. Men fick till det där på slutet ;)

Nu ska jag börja göra mig klar för att sen åka och handla mat till ikväll

Trevlig valborgs!

working.

Sitter på jobbet nu och fördriver tiden. Dom andra har lunch nu men eftersom jag slutar kl 12 så is inte jag ta nån. Skulle egentligen ha varit på Djuptjärn idag men fick fara efter en timme därifrån för dom behövde en personlig assistent på Dagcentret så nu är jag här istället.
Ikväll blir det grillning i risön hos Toni. Det ska bli trevligt!

Och så längtar jag till imorgon för då ska jag göra hårförlägning..

/Camilla

Luleå..

Hade inge jobb idag så då passade jag och Linnea på att fara till Luleå. Hade planerat att inte köpa nånting för att spara pengar till Göteborg men kom hem med 3 tröjor. Kan ju då trösta mig med att alla dom tröjorna kostade under 150 kr så dom var ju inte så farligt dyra. Men nu resten av veckan ska jag iaf jobba in alla pengar jag slösat, har fått jobb varje dag fram tills på Måndag.

Ska kort summera Lördags kvällen som var väldigt trevlig. Blev förfest på Djuptjärn där man fick träffa den söta Dixie. Spelade Guitar Hero som var roligt i början när jag "vann", drack goda drinkar som jag och Frida blandade. På hotellet dansade vi och sjung och kvällen avslutades på Frasses. Lägger upp lite bilder som jag knäppte. Dock är det mest bilder på mig och Frida, haha.

     
     


Fotboll i vårvädret.

Fint väder är det här hemma idag och vad passar inte bättre att göra då än att fara och se på fotboll med Linnea och Frida. Kändes nästan som sommar då vi var och såg fotboll. Folk som stod brevid oss kanske tyckte att vi gjorde allt annat än att se fotboll men nog hoppades vi att Sangis skulle slå lilla Assi. Linnea hann ju till och med dra en kommentar som inte var så omtyckt av alla och nu kanske hon är portad från billerud arena, haha. Före matchen laddade vi upp med en kycklingsallad på before och Frida bjöd oss på varsin kladdkaka.
Ikväll ska jag umgås med Frida och Emelie och det blir nog mest troligen lite party... Bra dag! :)

Nu har jag också bestämt mig för att göra hårförlägning. Hoppas bara jag får tid innan jag åker till Minna!.

/Camilla

Så man såg ut.

Har fått en gammla bild från Minna på mig, Lisa och Emma som togs i Stockholm.
Kan inte ritkgit säga att vi var så snygga precis, haha

Ska föreställa Lisa, Emma & Jag.
Men alla har vi varit apor tidigare, haha
image139

Göteborg snart.

Sitter och kollar runt lite biljetter till Göteborg, ska och hälsa på Minna. Har bara varit i Göteborg 1 gång tidigare och det var under Gothia för flera år sen så hann mest se fotboll då. Har hört att det ska vara fint där så får väl se om det stämmer ;) Skönt att komma till sommarn iaf och få komma bort härifrån ett tag. En liten semester!
Men nu har jag ingen semester utan ska börja bege mig mot jobbet....

/Camilla

Sova snart.

Alltid hamnar man här fast man tänkt gå och sova, det är ju konstigt... Man är väl en nörd, haha.
Är trött ikväll på grund av att det varit full fart hela dagen med möte med chefen, städning, arbetsförmedlingen, försäkringskassan samt en kvällspromenad med Linnea, Frida och Kristina. Var skönt med en promenad så man får röra på sig lite. Har nu också köpt mig ett tre månaders kort på Nova så nu ska jag dra igång träningen bättre.
Nu ska jag sova och hoppas att jag får nå jobb imorgon. Blir nöjd om jag så bara får jobba en dag denna vecka, vill nu bara göra nått vettigt av dagarna och tjäna lite pengar!

/Camilla

Lördagen.

     image136                                                                
Gårdagen började med att jag for ut till stugan en sväng men for ganska snabbt eftersom man blev bjuden till Ida för att se Sm finalen i innebandy. Så klockan 4 slog vi oss ner i soffan hos Ida och Stefan med frasse mat och såg en spännande match. Efter det for jag och Emelie hem till Frida där resten av kvällen spenderades med hon och Elli. Vi spelade spel och åt godis. Jag erkännde till och med att jag blivit ett litet Justin fan, dock inte lika mkt som Frida och Linnea ingen slår dom i det, haha.
En mycket trevlig dag för att summera det hela!

Härligt.

Idag har jag och Linnea varit ute på en liten "promenad" i det härliga vår vädret. Men eftersom Linnea kände sig sjuk så tog vi ingen långpromenad. Istället slog vi oss ner i en snödriva och fikade och drack varm chocklad. Solen värmde riktigt bra så det var härligt att bara sitta där.

Förövrigt är jag jävligt less på min blogg och vill göra nått åt den men vet inte hur man gör?! Har suttit länge nu och försökt men gav upp när jag insåg att det inte gick, haha.

/Camilla

Svårt..

Det är mycket prat nu om hälsa och gå ner i vikt och det verkar så lätt för alla. Jag har länge försökt gå ner lite i vikt men aldrig lyckats. Jag tycker det är jätte svårt att veta vad man kan och inte kan äta, vad som är nyttigt och onyttigt. Har koll på vissa saker men ibland handlar jag hem mat som jag tror ska vara nyttigt men sen visar det sig vara motsatsen. Sen att man är sockerberoende är ju också ett problem. Men det får man ju skylla sig själv för att man blivit alla gånger man ätit godis. Nä nu ska jag ta tag i det här och ordentligt försöka. Jag ska lyckas!

/Camilla

Äntligen borta.

Nu har man äntligen fått ta bort gipset och det känns jätte skönt men samtidigt jätte konstigt. Just nu känns det som en del av mig som jag lika gärna kunde kapa av för den gör ingen nytta. Har ingen kraft i den, huden är så torr så den flagnar och jag tycker ibland den ser sne ut men det är nog bara inbillning. Men allt det där går att ordna till genom att träna upp armen, smörja med salva och sluta inbilla mig. Småsaker altså! Nu längtar jag bara tills jag kan börja gå på gym och träna lite mer. Ska köpa kort på Nova :)

Gårdagen spenderades i Skellefteå då jag var med pappa och Kicki och såg Josse spela fotboll. Dock var det inge bra väder, snöstorm. Som det är här hemma idag. Trist!

/Camilla

Lördag kväll.

Denna dag har varit bra och tror det beror på att det varit väldigt vackert väder ute. Soligt, varmt och bara härligt. Förmiddagen har spenderats i stugan där det har grillats korv och hängt ute i solen.

Nu har jag nyss kommit hem från en hel kväll med Linnea. Vi har bakat kladdkaka och ätit icas trippelchockald glass med det, så gott! Ni ska också veta att Linnea hade 70 procentig kakao i för att få den extra "chockladig" . Sen såg vi lite på körslaget men endast då det var Brolles tur eftersom han är den enda bra. Sen for vi en sväng och hälsade på hos Hanna och Jonas där det var fest. Så det var en lyckad kväll..

Nu sängen. Sov gott!

image134

Idag..

Står stilla i min blogg nu eftersom jag inte har nått speciellt att skriva om. Har väl bloggtorka eller vad det kallas. Har iaf varit mycket att göra ända sen det jag steg upp. Ringt och fixat uti försäkringskassan och pratat med flera olika personer. Mycket pappers göra som ska fixas för att få nån sjukpenning, blir inte riktigt klok på att tjorv. Sen har jag städat hela lägenheten så nu luktar det gott här hemma. Dock vet jag inte vad jag tänkte på efter frukosten då jag hittade mjölkpaketet i städskrubben istället för i kylskåpet, haha.
Nu ska jag fixa lite till här hemma och ringa lite mer samtal och se om man blir nå mer klokare av det. Sen senare idag blir det kanske en tripp ut till Sangis och hälsa på spegel. Ska spöa henne i stress ;)

/Camilla

Studera vidare.

På senaste tiden har jag kännt mig sugen på att börja plugga vidare. Tidigare var jag så less på plugga och allt som har med det att göra men nu känner jag att jag skulle vilja utbilda mig vidare. Har dock inte riktigt vetat vad men något inom vården iaf. Har tittat runt och hittat en utbildning som låter intressant och som jag skulle kunna tänka mig läsa. Den är dock på distans och har programort i skellefteå. Visst det skulle nog vara ganska skönt att kunna plugga hemma och kanske jobba på sidan om och tjäna pengar samtidigt. Och nog är skellefteå långt men det går om man bara träffas då och då. Men att läsa på distans kräver stort eget ansvar och jag är lite orolig över att jag bara skulle slarva och skjuta upp allt till sista minuten. Sen är det själva studentlivet som jag skulle vilja testa på. Men jag får fundera ett tag till, har en vecka på mig tills sista anmälningsdag. Om man söker nu eller nästa år, vem vet? Inte jag iaf. Jag som har sån stor beslutångest med allt jag gör, haha.

/Camilla

Positivt.

Efter en rätt så tråkig helg då jag bara varit nedstämd och inte velat ha kontakt med någon så har jag nu bestämt för att rycka upp mig. Har sagt tidigare att jag skulle börja bli mer positiv men det höll bara en vecka ungefär. Men den veckan kändes faktiskt bättre och nu ska jag försöka få tillbak den veckan.
Sista veckan med gipset och sen åker det av och rakt ner i soporna ska jag kasta det. Har två veckor till av sjuksrkivningen och än hur rastlös jag är så ska jag njuta av den lediga tiden för sen ska jag jobba så mkt jag kan. Har iaf bokat in att ha en "stress stund" med Emma senare under veckan. Ska snart också boka in tid för att göra en hårförlängning för nu saknar jag att ha långt hår. Nu ska jag snart se 27 Dresses som jag laddat hem och hoppas den är bra.

/Camilla

Linnea & Frida se här!

Se och hör när eran kära Justin talar om hur romantisk han är.

Synd att det inte är er han talar om utan om Jessica Biel ;P


Gammal men bra.

En väldigt gammal låt som jag just nu lyssnar mkt på eftersom den är så mysig
The fray - Look after you


Bra kväll.

Även om denna dag inte varit den bästa då jag mest varit på dåligt humör och bara velat vara ensam så har ändå kvällen varit lyckad. Fick ett mess av Frida som undrade om vi skulle mysa ikväll och då bestämde jag mig för att rycka upp mig och göra nått av resten av kvällen. Så ikväll har jag myst på med Elli, Emelie och Frida då vi druckit the, sett Greys och spelat melodifestivalen. Och nu ska jag inta min vanliga plats i soffan och se tv sent in på natten eftersom jag vänt på dygnet helt nu på sistone. Jag vill börja jobba igen och komma in i vanlig dygns rhytm!

/Camilla

RSS 2.0