Juletider.

Idag har jag varit och strosat runt lite på stan med Linnea, började med frukost/lunch på myggan. Sen varit på olika affärer på jakt efter lite julpynt. Fick en liten julkänsla av att gå runt och kika i affärerna. Sitter och funderar på om jag ska börja ta fram och ställa i ordning julen här hemma, fast det känns lite tidigt ännu fast det är ändå är 1-a december imorgon så det är ju inte allt för tidigt. 

Ikväll ska jag på "julfest" med dom boende på jobbet.
Imorgon är det match mot Taif och sen på kvällen har vi blivit bjudna till Frida på lite glögg och Justin. Ska bli mysigt och vi får säker upp julkänslorna då. Önskar bara att Sanna och Minna var hemma.

/Camilla

Idag...

Det känns tungt just nu.... jag är jätte trött.

Ska snart gå ut på en promenad med Linnea.
Ska bli skönt att gå ut och röra sig lite och prata av sig.

/Camilla

Noll koll.

För några dagar sen när jag satt hemma och såg på tv så kom det upp en reklam om den nya Pirates of the carribean filmen, att den snart kommer ut på dvd. Jag blev då väldigt förvånad för jag visste inte ens att den kommit ut på bio! Var tvungen att ringa till Linnea och höra om det verkligen stämmde, och tydligen så gjorde de det. Vet inte hur jag kan ha missat att den gått på bio för ungefär ett halvår sen. Men tydligen så har jag missat det men det är väl så när jag har noll koll på alla nya filmer som kommer ut och det faktum att jag aldrig ser några nya filmer. Men nu har jag iaf beställt hem filmen så nu blir det att se hur det går för Jack Sparrow och dom andra. Men eftersom ni andra säkert redan har sett den för länge sen så behöver ni ju inte säga hur den slutar, haha.


image109

Den rätta sidan.

Detta inlägg vill jag berätta att det förra inlägget var det Linnea som skrev och inte jag. Jag skulle personligen aldrig skriva en sån sak men Linnea gör sina försök att få mig över på den "rätta" sidan som hon säger. "And she will never, i say never go back!" Varför hon tycker så vet jag inte och jag förstod att Minna skulle fatta direkt att den var hon som skrivit det. Det är nog snarare hon som borde komma över på den "rätta" sidan. Bäst eller hur? ;)

50 cent suger!

I Love Justin

Jobba och så lite Elvis.

Sitter på jobbet nu och funderar på att snart gå och lägga mig och vila några timmar, har natt ikväll. Tycker det är tråkigt att jobba natt. Dom första timmarna går det bra för då är man ju två personal fram tills klockan 8, men sen blir det bara så långtråkigt och ingen att prata med. Så nu längtar jag tills kl är 9 imorgon bitti så jag får åka hem. Fast helt tråkigt har jag ju inte haft ikväll utan jag har hunnit se Elvis (Henrik Åberg) live! Var med en från boendet som ville fara och se det. Hade tänkt att det skulle bli tråkigt men det var faktiskt helt okej, hade dock velat se han göra mer huftrullningar som Elvis gör, haha.

Förövrigt så ska jag sluta se Idol nu, är väl ingen ide att se något mer när Daniel åkte ur. Fick ett mess av Ida där det stod "Hata Andreas" och det är just vad jag gör!

Imorgon är det hemma match mot Öjebyn och sen ska jag se film med Linko och Kristus.
På Söndag är det jobb som gäller och så lite julskyltning.

/Camilla

Stressigt värre.

Hela den här dagen har kännts som att det bara gått fel och mitt humör är inte alls på topp idag. Morgonen började med att jag vaknade av att alarmet på mobilen ringde 06:15, helt nyvakna jag stirrade på mobilen och sa högt till mig själv "Varför ringer den?". Tog ett tag innan jag kom ihåg att jag skulle och jobba och det sista jag hann med att göra innan jag for och jobbade var att häva sunder en glas mugg. Trött, irriterad och frysen har jag varit hela dan, sen hann jag även bli blöt innan jag slutade eftersom vi var och gjorde några ärenden på stan och det började spöregna när vi skulle gå tillbaka. Det var ju jätte trevligt!

Nu ska jag iaf börja åka och jobba mitt andra pass för dagen. /Camilla

Typiskt.

Vem har varit i Sverige och haft konsert för nån dag sen? - Ne-Yo
Vem har sagt att om han kommer till sverige ska den person och se han? - Jag
Har den personen varit på konserten?  - Nej
Varför inte? - För att jag fick reda på det dagen innan!

Det är väl bara så jävla typiskt.....

image108

Senaste tiden.

Måste göra en liten uppdatering och skriva vad jag pysslat med dom senaste dagarna. I Fredags var vi ett helt gäng på bio och såg på Supersugen. Alla hade väldigt höga förväntningar och såg fram emot att få skratta i mängder, det var då i alla fall jag. Blev dock besviken över att den inte var lika rolig som jag hade trott men McLovin och poliserna bjöd som tur var på skratt.
Lördagen spenderades i iskalla Gällivare och den första seriematchen mot dom. Vi brukar alltid ha svårt mot Gällivare och denna match var inge undantag. Första halvlek började bra och vi tog ledningen med 1-0. Men i andra så rasade allt och dom reducerade till 4-1. Men bra som vi är så gav vi inte upp och 2 min in i sista perioden så hade vi gjort 4-4, kort följt av Jennifers snygga 5-4 mål. Sen avslutade vi dagen med att gå ut och äta på vårat vanliga matställe nämligen Husmans och sen väntade den långa bussresan hem. 



Den här veckan ska jag jobba,jobba,jobba och lite mer jobba.


/Camilla

Fredag.

Känns som att jag borde uppdatera med jag har ingen aning om vad jag ska skriva. På sista tiden har jag bara kännt mig less och att inget har nån mening. Att jag har gjort samma sak varje dag, jobbat & tränat, jobbat & tränat och så vidare. Som att mitt liv går på rutin. Kanske inte verkar så på mig utåt eftersom jag oftast är den som skrattar mest, men man säger inte alltid allt man känner.

/Camilla

Tidig morgon.

Är en tidig Lördag morgon och jag har vaknat för ett tag sen nu, eller jag var rättare sagt tvungen att stiga upp.
Jag är trött och hungrig och vill bara sluta jobba nu så att jag kan få fara hem och lägga mig under täcket och ligga där under tills jag känner att det finns nånting att stiga upp för. Mitt morgonhumör är kanske inte det bästa och det blir inte bättre heller av att jag fått lite sömn inatt. 

Nu har jag inge mer att skriva för det händer ingenting nytt i mitt vardagliga liv som är nått att skriva om.
Hoppas på bättre humör annars blir det en jäkla skit dag.

/Camilla

Bäst.

Nu är bilderna från kalaset uppe på pixbox. Dock inte så många bilder men Minna lägger förhoppningsvis upp hennes bilder senare när hon är hemma.

Kom hem från Luleå för ett tag sen, varit och skjutsat Minna och Karl till tåget. Som vanligt så är jag ju tvungen att fråga om dom inte ska flytta hem igen även om jag redan vet svaret. Fast man måste ju få försöka ;)

image105
Är roligt att ha dig hemma men tråkigt när du måste fara igen.

/Camilla

Lyckad kväll!

Halloween och årets "80" års kalas blev väldigt lyckad. Allt vi hade planerat och hittat på blev väldigt bra och våra lekar var hur roliga som helst. Kvällens tema var rock och alla hade gjort sitt bästa för att se så rockig ut som möjligt och det var väldigt roligt. Maten blev bra och alla tyckte om den. Bästa kalaset på länge och jag är så stolt över mig, Linnea, Frida och Elli som fixade alltihop. Knäppte inte så mycket bilder men lägger upp dom här senare.

Matchen idag vill jag inte nämna om så mycket eftersom jag bara blir irriterad när jag tänker på den. Inte bara på grund av det orättvisa resultatet 8-7 till boden (i suden death) utan även på grund av andra saker.

Imorgon blir det lunch på myggan och sen ska jag skjutsa Minna och Karl till tåget eftersom dom åker hem :(

/Camilla

RSS 2.0