Sötnos.



Knäppte denna bild på Rio för nån vecka sen då vädret var strålande och vi var ute i stugan. Brukar vara ganska dålig på att ta kort men denna känner jag mig lite nöjd med ;P Påsken närmar ju sig nu och förhoppningsvis kommer det fina vädret tillbaka så det blir fler härliga dagar i stugan. Dock kommer det väl att snöa eftersom det verkar som att vi inte redan har nog med det..
Men man kan ju alltid hoppas :)


Nytt i hallen.

Min lilla hall är just nu i ett renoveringsprojekt där den ska få sig en liten makeover. Imorgon kommer det komma upp nya tapeter som ska täcka över dom fula gula tapeterna som jag har nu. Sen har även listerna och toalettdörren målats om till en vitare färg än den krämiga färgen som jag har nu. Så en uppfräschning av hallen blir det och det är så skoj att göra om lite här hemma :)


Det är tur jag har hjälp :)


Söndag kväll.

Söndag kväll och helgen har gått alldeles för fort för att kunna vara slut redan. Fredagen började med att Alf-Erik hämtade upp mig med lastbilen (inte bil utan lastbil) när han slutade jobba. Sen senare hämtade vi bara hem kina mat och såg luftslottet som sprängdes. Hann dock somna innan halva filmen ens gått så fick fortsätta se den igår. Lördagen spenderades med innebandy laget där vi först hade träning följt av tacos och melodifestivalen som enligt mig var väldigt tråkigt att se denna vecka.. Och idag har man varit till Sangis en sväng sen mest bara tagit det lugnt innan kvällens träningsmatch mot herrlaget... Och nu ska jag äta lite från fruktsalladen som blev över sen igår och ladda för en ny vecka!


Seriesegrare!

Gårdagens vinst mot K4 innebar för våran del att vi nu kan säga att vi är seriesegrare och att ett stundande kval väntar! :) Dock satt vinsten långt inne och det var nära att sluta på annat sätt. Känns roligt att vinna serien, det var ju som vårat mål från början. Så nu får man börja ladda för kval! Förhoppningsvis rammlar jag inte och bryter handleden igen ;P Nu ska jag äta frukost...

RSS 2.0