Söndag.

Har inte uppdaterat på ett tag nu men det beror på att jag inte kommit på nåt vettigt att skriva så jag har låtit bli istället. Lördagen bestod utav en tripp till Luleå med Linnea och Kristina för julklappsköp. Dock blev det (som Linnea har skrivit i sin blogg) inga julklappar utan massa annat till en själv. Sen har jag julpyntat och fått fint i lägenheten.
Och idag är det första advent och då är det skyltsöndag så jag och Linnea for ner på stan och kollade lite.
Sen har vi även haft match mot K4-a och det blev vinst med 9-4! :-) Men nu ska jag beställa tid för behandling av min fot, kan inte ha så här ont i hälen längre. Kan knappt gå vissa stunder.

Nu ska jag gå och sova.. Jobbar kväll imorgon men måste stiga upp och fara till chefen så man får någon lön.

Kort sumering.

Ska väl kort sammanfatta min helg som inte varít allt för full med aktiviteter men som ändå gått fort över. Kanske beror också på att jag är och varit helt dagvild denna vecka, är nog nätterna förra helgen som gjorde det. Har flera ggr trott att det är Fredag idag. Men det är det inte och min fredag bestod utav besök av Minna som kom för att säga hej då, idol tittande med Linnea och Emelie samt en hel dels ätandes av kladdkaka med trippelchockladglass (observera att det var bara jag och Linnea som åt det) och även bowling som inte är min bästa styrka. På lördagen hände det ingenting speciellt eftersom jag jobbade hela dagen och när jag slutade på kvällen hade jag sån huvudvärk så när jag la mig i soffan kom jag inte upp därifrån... Och denna dag har bestått utav ännu en söndags promenad med Linnea och Rio genom kalvholmen och denna gång fick vi sällskap av Annsi och Doris. Väldigt härligt var det!

Lägger upp några bilder som Linnea knäppte idag på Rio och Doris.

   


Sanning.

Bara att konstatera, jag kommer sakna Minna jätte mycket nu när hon åker :-(


Musik.

Vad vore livet utan musik egentligen? Jag vet då själv inte hur jag skulle klara mig då jag inte kan sitta framför datorn utan att slå igång någon låt :)


Kanye West - Heartless


Kardinal offishall - Tide is High

Ute i kylan.

Efter att ha jobbat natt två nätter så var det skönt att gå ut på en promenad i skogen idag. Jag och Linnea snodde Rio utav mamma och begav oss på våran vanliga runda genom kalvholmen. Tyckte det var kallt ute innan vi gick men när vi hade gått en stund blev det jätte härligt. Det är så fint ute då det ligger lite snö och frost på marken. Nästan så man får lite julkänslor.

Headsprung.

Keri Hilson ft. Justin Timberlake - Headsprung


Ledig dag.

Fin dag detta är, snön ligger på marken och solen skiner. Min sista lediga dag innan jag går på natt helgen. Har hunnit med lite saker som att vara på hudverket, städat lite hemma och nu sitter jag hos mamma och dom och ska låna deras tvättmaskin eftersom jag är så lat (jag erkänner det själv) för att gå ner i tvättstugan hemma och se om det finns lediga tider. Sen ikväll har vi träningmatch och det blir säkert skoj.. Så allt är väl helt okej förutom att Minna åker till Norge nästa vecka :( Är glad för hennes skull men tråkigt att hon inte kommer vara här hemma...

Nu ska jag ta och gå ut och gå lite med Rio som förövrigt bara växer och växer.. 25 kg, inte lite det ;)


Home.

Helgen har spenderats i Umeå hos Sanna och Fredrik och det har varit oerhört roligt. Har shoppat, festat, ätit på great eastern, jag har lärt mig köra bil i umeå, storhandlat på ica maxi till Sanna, lyssnat på Minnas pruttar,dansat inne på x3em och o`learys samt betalat in oss på charinska för att sedan gå ut direkt igen, haha.. En bra helg som måste göras om igen!

 

 

Packat och klart.

Så länge som jag suttit hos frisörn idag har jag aldrig i hela mitt liv suttit, jag satt i hela 4 timmar. Okej det kanske inte är så himmla länge ändå ;P Men nu har jag iaf rakt hår och jag är så himmla nöjd! Jag riktigt längtar tills på Lördag kväll då jag får duscha det och se om det verkligen är så här rakt då jag kliver ut ur duchen. Men nu tills på Lördag så får jag inte kamma det, ha varken snodd eller klämma där i, får inte stoppa det bakom öronen och knappt röra i håret. Men men vill man vara fin får man lida pin, haha.. Nu har jag nyss packat det jag ska ha med till Umeå ihelgen, lär ju packa om det imorgon ändå. Blir nog en bra helg detta med skulle jag tro!

/Camilla

Måndag.

Snart ska jag fara och jobba, första dagen på nya stället. Blir spännande!.. Igår sov Minna över hos mig så vi svammlade på och såg på tv. Och på torsdag ska jag göra rakpermanentning, jag längtar! Inget mer får ;-) haha

Halloween helgen.

Då var denna helg snart över och det har varit full fart hela tiden, inte många stunder då man tagit det lugnt. Men skoj har jag haft, bästa helgen på länge.. Det började med derby mot kalix som slutade 12-1 till oss, vi är ju bara för bra! Sen var det bara att gasa till Luleå för att fara på fest till fjallen, utgång på cleo där vi dansade nonstop i stort sett. Jag kom in gratis då jag missade vart man skulle betala, nåja jag sparade ju 100 kr ;) Minna var söt i sina mimmi öron och rosa klänning. Få timmars sömn under natten och sen shopping på stan en sväng, fick mig en vinter jacka. Hem och sova en timme för att sedan fara på fest till Johanna och Harry där även flash gordon, spiderman och en björn var, haha. Roligt var det där med och sen bar det iväg till hotellet... Dock kom jag och Minna fram till att om vi ska gå ut nu så far vi till luleå för man kan inte dansa på hotellet utan att se ut som att man tränat 2 timmar!.. Snart är det träning och jag vet inte hur jag ska orka det efter en sådan helg, man börjar bli gammal ;).. 



RSS 2.0