Måndag morgon.

Då var det måndag igen och start på en ny vecka, en vecka som jag sett fram emot då vi åker till sthml på torsdag och blir där över helgen. Var ledig i stort sett hela förra veckan och det passade ju bra då Minna är hemma så har umgåtts med henne i stort sett 24 timmar om dygnet. I fredags spenderade vi dagen och kvällen i luleå då vi gick på stan, åt middag på en thai resturang, sa hej till fjallen och sen bio innan vi tog audin och åkte hem. Minnas kamera kom också till bra andvändning då vi var ensamna i biosalongen till en början och lät kreativiteten flöda, haha..


 
   

Sleepovers.

Minna är hemma på besök och vad passar inte bättre då att ha än sleepovers?.. Vi sitter just nu och väntar på att ice age 3 ska laddas klart så ska vi se lite film. Vi har även sett twilight tidigare idag och Minna som inte sett den tidigare sa innan "jag vet inte om jag tycker om vampyrfilmer", men inte ens halva filmen hade gått så hörde man "åh edward"  ;)

Förövrigt så längtar jag mycket till nästa vecka då vi åker till stockholm och hälsar på Frida & David över helgen. Det blir skoj! :)


Mera bröllop.

Igår var jag på sommarens andra bröllop, min kusin Emelie & Ramazan gifte sig. Ska inte skriva så mycket mer om det förutom att Emelie var jätte fin, det bjöds på god mat och det var roligt att få träffa gammla kompisar som man umgicks med dagligen då man var mindre men som man nu glidit ifrån...



   

   

Ljudet av ditt hjärta.

Jag förstår nu verkligen varför det står på böckerna "vansinnigt beroendeframkallande" för det är dom verkligen. Som tidigare nämnt så har jag aldrig läst ut en hel bok men nu inom loppet av en vecka så har jag läst ut två böcker. Är svårt att slita sig från böckerna, man tänker ett kapitel till hur trött man än är. Ska börja idag på den tredje, ljudet av ditt hjärta och jag har inga tvivel om att den inte skulle vara lika bra som dom tidigare två. Det enda som känns lite trist är att efter den här så är det bara en kvar att läsa..

Annars då, i det verkliga livet så har Frida & David farit till sthml nu och det är blandade känslor. Man är ju glad för deras skull att dom far och gör det dom vill men trist för oss som är kvar här..

Om jag kunde drömma.



Efter att idag för första gången ha sett Twilight och som dom säkert flesta andra tyckte den var väldigt bra så ska jag nu börja läsa böckerna som ska vara så beroendeframkallande. Jag har i stort sett aldrig läst ut en hel bok men förhoppningsvis ska jag göra det nu och så kanske det hjälper mig då med mina återkommande sömnproblem..

Och du kan vara lugn Linnea jag ska inte börja lägga ut youtube klipp på "Belle & Edward kisses" utan nöjer mig bara med boken ;)

Round & Round.



Alltid lika bra..
Nu ska jag på ett tag åka ut till stugan med dom andra där vi ska grilla, bada, spela kubb och mysa på i sommarvärmen.

RSS 2.0