Morgon uppdatering.

God morgon har stigit upp för ett tag sen.. Eller egentligen har jag stigit upp redan klockan 4 då jag var tvungen att hjälpa Alf-Erik plasta in armen då han har utökat den med ännu en tatuering. Och varför jag var tvungen att stiga upp så tidigt var för att han skulle på nån rea i Haparanda (nån lastbils affär?) och dom ville vara där tidigt för dom första kunderna skulle få en kryssning. Så får se vad han kommer tillbaka med :)

Idag är jag ledig för första gången på länge, har jobbat i stort sett varje dag sista tiden känns det som. Så det ska bli skönt att vara ledig några dagar nu. Ska även till optikern idag på nån timme. Har varit ett väldigt tjat dom senaste veckorna att jag borde kolla synen då jag har en återkommande huvudvärk plus att jag inte såg bokstäverna längst ner på en sån där skylt. Men vem gör det dom är ju så småa? ;P Så får väl se vad som sägs efter det då.. Nä nu har jag fördrivit lite tid här så nu ska jag ta mig lite frukost!


"Dödens kärra" ska bort.



Jag måste bara klaga lite över min skrothög till bil. Den har tjorvat och åkt in och ut till verkstad ett otaliga gånger. Kan inte ens komma ihåg hur många gånger jag fått lämna in den, två siffrigt är jag då uppe i. För dom pengarna som är lagt ner på den bilen så skulle jag ha fått en ny bil för länge sen.. Pricken över i`t var i Fredags då jag hade haft den i inte ens två timmar och fick ta bogserings hjälp från Ica för att den inte startade. Så nu är jag väldigt less den så nu ska den bort på ett eller annat sätt. Säljas, stjälas eller brännas upp jag bryr mig inte.

Så om nån känner sig sugen på en Audi så finns min ;)


Moffa.


Dom senaste dagarna har jag tänkt så mycket på dig och jag saknar dig så det gör alldeles ont.
Du var en av dom personerna i mitt liv som betydde allra mest för mig.
Sista dagen satt jag bredvid din säng inne på sjukhuset i flera timmar och såg dig lida. Jag vet att du har det bättre nu men självisk som jag är så skulle jag helst av allt vilja ha dig kvar hos mig.

Brukar helst av allt inte vilja skriva allt i bloggen men var bara tvungen att skriva av mig lite...


Torsdag..

Sitter på morjärvsvägen just nu och har lånat mammas och deras tvättmaskin till att få rent lite kläder. Har agerat hundvakt idag så har varit ute på en promenad med Rio för ett tag sen också. Är härligt ute förutom all denna sand som man drar med sig in. Jobbar kväll idag så börjar först klockan 4. Sen är jag ledig imorgon och sen börjar jag jobba alla dessa nätter som väntar på mig... Nåja nu ska jag göra nått annat :)
 


Christina Aguilera - Not myself tonight


RSS 2.0