Confused.


Sitter och kikar runt på olika sidor och hoppas på att få lite inredningstips. Är så mycket som vi behöver till nya lägenheten och jag har egentligen ingen aning om vad vi ska köpa. Är så himmla dålig på inredning och på vad som passar till vad. Blir ju inte lättare heller av att jag har sån beslutsångest så hittar jag nått jag tycker är fint så funderar jag fram och tillbaks så tillslut blir det att jag skjuter upp det till sen. Kommer inte heller riktigt ihåg hur alla rummen såg ut förutom köket så det gör det ju lite knepigare. Men blir väl lättare sen då vi får flytta in så får man köpa eftersom. En soffa känns nu som första prioriteten och kanske om man skulle hitta en "big janne" i ett rimligt pris!

We are young.

Har äntligen internet hemma igen och en dator som fungerar...

Spenderar denna lördag kväll med att inte göra allt för mycket och bara vara här hemma. Är lagomt trött efter dagens bravader då vi varit i storön och tömt Alf-Eriks hela rum på saker då dom ska riva upp det på måndag. Vi har kånkat och stånkat på sänggavlar, madrasser och massa andra saker som skullat ut, så lite mör i kroppen kan man väl säga att man är. Nä nu ska jag byta position, lägger mig i soffan framför tv-n istället för att sitta här.. Lägger bara upp en av mina favorit låtar just nu.

God natt!


Tisdag idag.

Passar än en gång på att uppdatera då jag nu har tillfälle. Datorn är ännu trasig hemma hos mig och har helt ärligt inte brytt mig om att laga den heller. Sen upptäckte Alf-Erik igår att mitt modem av någon konstig anledning har lagt av så då spelar det ju ingen roll om datorn går igång eller inte. Men som tur är (eller tur i oturen) så har jag just nu en hel "media park" i mitt vardagsrum där det står en platt tv och en dator med alla tillbehör plus massa annat. Alf-Eriks föräldrar har drabbats av vattenskada i deras hus så då har vi fraktat stor del av hans saker hem till mig då dom måste riva upp hans rum. Så det var väl lite tur i oturen får man säga, fast helst av allt hade dom fått slippa vattenskadan förstås..

Annars så har vi ännu inte fått höra om lägenheten vi vill ha, dom har tagit lite längre tid på sig att bestämma än vad vi hoppats på. Varit på middag hos Jonas, Camilla och lilla Olivia i fredags där vi fick grillat och massa annat gott. Spenderade lördagskvällen med vännerna hemma hos Linnea där vi grillade i spöregn och åska. Sen senare under kvällen for vi vidare på eldfesten ute på vassholmen där vi dansade ute i disco tältet och fick både knuffas och cigaretter i ansiktet. En mycket bra kväll tyckte jag! :)

Nu ska jag gå och sno lite mat av mamma och sen fara hem och ladda för natt jobbet som väntar.


Tillfälle till en uppdatering.

Sitter på morjärvs nu hos mamma och pappa och får väl passa på att uppdatera här då tillfälle nu ges. Dock vet jag inte om så många mer is gå in och läsa den här bloggen men för er få som nu gör det får jag väl skriva någonting. Jobbar kväll idag så om några timmar ska jag bege mig mot kungsviksgatan, har en ganka lugn arbetsvecka jobbar endast två kvällar plus ett extra pass på fredag som jag tog på mig idag...

Vad jag annars har gjort sen jag skrev sist är inte så lätt att komma ihåg. Har iaf hittat en lägenhet nu som vi vill ha så nu hoppas vi bara på att vi gjorde ett bra intryck på hyresvärden så att dom väljer oss. Besked skulle vi få någon dag i veckan så nu går man bara och väntar på att det ska ringa. Annars har jag varit en sväng till Luleå där jag fyndade mycket smått och gott, speciellt nöjd är jag med mina nya inköp till innebandyn. Sen var vi bjudna till Kristinas syster och hennes kille i lördags där vi åt grillbuffe och spelade lite kubb samt andra spel. Har även hunnit besöka nolia en sväng med Alf-Erik och mamma och pappa. Lite otur med vädret hade vi bara då det började regna och åska mitt i allt..

Nä nu har jag skrivit nog mkt för den här gången.


RSS 2.0