Vaken sen länge.

Har börjat denna morgon med att hejja på sverige och deras match mot findland i hockey. Kan väl inte påstå att jag är så inne på hockey annars men började att kolla på den när jag väntade på att få gå av natten imorse och fortsatte hemma då det var så roligt att se... Har även hunnit med p-möte och sen senare blir det mer jobb då jag börjar kl 4 igen, känns som att man bor där stundtals. Helgen har bestått utav match mot Argentum där det blev vinst med 7-2 ! :) Nu börjar det kännas som att kvalet är närmare.. Annars så har helgen varit bra, lugn och skön som jag gillar den.. Film och gotta som senare blev en spännande skidtävling där jag och Linnea satt som på nålar och skrek och hejjade, middag i storön, melodifestivalen samt såg lite mer skidor när Hellner vann. Skriver som Linnea gjort att man har verkligen missat spänningen i skidtävlingar tidigare.. Dock har jag ännu inte lagt ner nån större koll på skidskytte som Sanna pratat så bra om ;)



One republic - All the right moves


Ett nytt försök kanske?

Varit väldigt dålig på attt uppdatera denna blogg på sista tiden men har inte riktigt kommit på nått att skriva. Har flera gånger tänkt att jag skulle ta bort den men det får jag inte göra för Linnea och jag vågar inte riktigt göra henne arg då jag fått lärdom om hur hon blir då ;).. Har väl inte hänt allt för mycket sen sist jag skrev, det flyter på med jobb och tränar innebandy varje kväll i stort sett. Har även hunnit med att äta libanesisk mat med ett gäng tjejer inklusive Frida som var hemma, besökt Ikea för första gången på länge, umgåtts med Linnea då vi bland annat har varit på tupperwear party hos Kristina, provat på glutenfri kladdkaka, umgåtts med Alf-Erik en hel del, sett alla Johan Falk filmerna, fått se nya avsnitt av den älskade serien Friday Night Lights som släppt ny säsong, fått kärringstopp i torneå i en fyrvägskorsning och även hoppats på att få tag i biljetter till Eurovision.

En liten summering av det som hänt och säkert har jag glömt nått.. Kanske man skulle försöka att bli bätte på att uppdatera här nu!

RSS 2.0