Packa, middag & bio.

Gör ett avbrott i packningen och sätter mig och nördar istället, eller rättare sagt så tog kartongerna slut så får fortsätta imorgon istället. Har som sagt kommit igång lite med packningen så nu är alla glas, tallrikar och andra kärl man inte andvänder så ofta ner packade. Bara en vecka kvar tills vi får flytta så lika bra att börja i tid.. Var till Haparandra igår en sväng och fyndade lite smått och gott, speciellt nöjd är jag med gardinerna jag hittade på hemtex. Ska bli roligt och få flytta samt få lite större lägenhet, min lilla etta börjar kännas lite trång. Men samtidigt så känns det lite vemodigt ändå med tanke på att det här var min allra första lägenhet och att jag har nu har bott här i några år. Många roliga stunder som jag har haft här med alla mina vänner, alla sleepovers som jag och Minna haft då vi ätit kina mat och bus ringt till alla möjliga.. Men men det kommer nya tider som för alla, vill man bli nostalgisk någon gång så kickar jag bara ut Helena från lägenheten ;)

Nåja nu ska jag ta och plocka ihop lite hära sen göra mig klar, ikväll blir det middag i storön och sen ska jag och Alf-Erik åka till Luleå och gå på bio. Wall street, money never sleeps, hoppas den är bra!

Litet snabbt inlägg.

Idag har varit en bra dag och det känns som att jag har hunnit med mycket. Har städat lite på förmiddagen så det inte skulle se allt för stökigt ut när jag skulle få besök utav brudarna ikväll. Hade för ovanlighetens skull bakat också så jag skulle ha och bjuda på gotta. Eller bakat och bakat jag får väl tacka mormor för den snälla hjälpen. Bakning är väl inte en av mina starka sidor, bevisade jag väl bara då jag tänkte slå på ugnen för att baka chockladbollar. Nåja dom verkade tycka om min cheescake som jag gjort och vad jag kunde se så verkade ingen börja må dåligt ;P

Har även införskaffat mig en bil idag, så för tillfället är jag ägare av två bilar. Fick en fin bil till ett bra pris så är så nöjd med den. Så bara audin, eller rättare sagt dödens kärra, går igenom besiktningen så ska den säljas så jag äntligen blir av med den!

Nåja nu ska jag gå och göra min matsäck till imorgon och sen krypa ner i sängen för imorgon är innebandy cup i boden som gäller! :)

Sötnosar.

Måste bara få lägga upp några bilder på Rio och Selma från igår utanför mormor.
Det brukar väl vara så (om jag nu inte har helt fel) att den äldre hunden ska vara lite mer dominant än den yngre, men eftersom våran hund är lite speciellare än dom andra så gör han tvärt om...

Han slänger sig på rygg och låter lilla Selma göra vad hon vill ;P





RSS 2.0