Soligt!

Härligt väder har det varit hela veckan och även denna dag. Har haft turen att ha haft natt vecka så har kunnat njuta av vädret på dagarna. Veckan har bestått utav massa motion med rio, lunchat med dom andra, hårförlägning med Frida (vilket blev fint) samt natt mat på 7 eleven kl kvart i två på natten.. Förhoppningsvis bir helgen lika bra då det blir grillning, kubb, utgång och massa annat med goda vänners sällskap och att solen håller sig kvar!

Nu ska jag göra mig klar och sätta mig ute på balkongen ett tag. Sen möta upp Linnea då hon slutar jobba och fara på stan och göra ärenden. Ha en bra helg!

Skrattretande.

Alltså efter att ha sett The Hills så har man ju förstått att dom där två inte är som dom skulle men det här är ju bara för löjligt.
Finns inte så mkt annat att göra än att skratta åt den är "rapparen" haha..


Student.



Det här inlägget dedikerar jag till Jenny som tar studenten idag!
Grattis stumpan, hoppas du får en jätte bra dag och helg!
Själv tog man studenten för flera hundra år känns det som och såna här tider får en inte alls att känna sig gammal.
Men grattis än en gång kläpp! ;)

Upp med humöret!

Jag försöker att tänka positivt på saker och inte låta alla tankar ta ner mig allt för mkt. Och jag tycker ändå att jag har lyckats bra med det, dock är det inte så lätt alla dagar och denna vecka har varit ett exempel på det. Vet inte om det berott på det trista vädret eller det att jag bara har jobbat dessa dagar och inte hunnit göra nått annat. Men nu är jag äntligen ledig hela helgen och känner att det är dags att rycka upp sig. Och vad är inte bättre än en tur till luleå imorgon med Linnea. Dock har jag inte nån bra ekonomi för att shoppa men det är ju alltid roligt att fara dit speciellt när vi redan planerat att äta lunch på vårat nya favorit ställe haha.. Sen på kvällen blir det utgång med dom andra och det är ju alltid skoj.

Ha en bra helg!

RSS 2.0