Sunday.

Efter att ha haft en vecka då jag kännt mig nere och osocial så har det varit skönt med en relativt lugn helg. Fredagen jobbade jag först extra 11 timmar så kvällen spenderades ute då jag, Frida och Linnea tog en kvälls promenad. Igår så var man först (som den eviga fotbollssupporten man är) och tittade på sangis match, dock följde man väl inte så mkt med i matchen utan satt mest och surrade med dom andra. På kvällen for jag på bio och såg slumdog millionaire med Linnea, Annsi och Kristina. Filmen var jätte bra och det var ganska skönt att vi hade hela bio salongen för oss själva då vi var i stort sett dom ända där, haha... Nu ska jag börja göra mig klar för jag och Linnea ska åka till happis en sväng och gå på ikea.

Frida, hoppas det går bra för dig och Knut på utställningen idag! :)

Lördag..

Har kommit hem till mamma och dom för ett tag sen. Har tillbringat förmiddagen med att vara ute och promenera en bit med Frida, Linnea och lilla Knut. Sen åt vi lunch hos Linnea och hängde där ett tag... Min syster har sagt att min inlägg oftast är deprimerande och att när man läst dom så blir man alltid nere så därför tänker jag inte skriva nånting mer idag eftersom jag just nu är på det humöret. Lägger då upp en bild på familjens solstråle som alltid ger en ett leende på läpparna. Dock kanske han ser lite läskig ut på denna bild, haha..
Ha en bra lördag!


Saturday.

Jag och Minna ligger här hemma nyvakna med lite smått huvudvärk. Jag skyller på att jag är utarbetad vet inte vad knuutila skyller på ;) Även om det har varit en jätte rolig påsk så är man så trött just nu så man önskar lite att den snart ska vara över, haha. En kväll kvar att ta sig igenom och hur den blir har vi ännu inte bestämt. Har iaf varit två jätte roliga utekvällar med allt som det innebär.... 

 

Torsdag..
   

    

Fredag..

   

   


Fullt upp.

Det är fullt upp hela tiden nu då Minna är hemma, alltid nånting har vi att göra. Idag har vi varit en snabb sväng till findland på det nya köpcentrumet, hängt på fridas jobb och väntat på att hon ska sluta samt gjort en del ärenden på stan. Nu sitter jag och väntar hos mamma och dom på att Minna ska bli klar hos frisören så att vi kan fara hem och laga middag. Romantisk middag för två nämligen makaroner och korv, haha. Hon är ju min "sambo" nu dom sista dagarna innan hon åker tillbaks till norge. Imorgon blir det fest och utgång med dom andra vännerna och det blir säkert skoj! :)

Härliga söndag.

Toppen dag med fint väder är det idag.. Har varit ute på en långpromenad på isen och stannat på filipsborg och ätit våfflor på vägen...
 Denna helg har bestått utav många turer till luleå då vi varit och hämtat upp minna på flyget i fredags samt shopping tur igår med Linnea och Frida. Ikväll blir inget undantag då vi ska dit och se bio :) Men det gör inget det är bara skoj!


               
      

RSS 2.0