Krya på dig.

Jag önskar jag hade
en sådan förmåga
att tända en hälsans
läkande låga.

Då skulle den särskilt
för dig få brinna
få allt det onda
att helt försvinna.

Dag och natt
hos dig den skulle vaka
och ge dig all kraft
att få hälsan tillbaka.


Skönt.

Idag är det varmt och fint väder ute och så klart så jobbar man..
Tur som är då så har detta jobb sina fördelar också så nu snart ska jag, Minna och Johanna dra ut på stranden ;)
Ha en bra dag!

Lördags kväll.

Sitter här hemma och väntar på att Minna och Frida snart kommer hit. Dom ska hit och fixa sig för utgång ikväll, själv vet jag ännu inte om jag orkar gå ut eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Dock vet jag att det inte är så svårt för dom att övertala mig för att komma med, så får väl se vart jag hamnar. Har iaf sagt att dom kan komma hit och göra sig klara så jag får lite sällskap. Jag har inge liv utan dom haha.


Seg natt.

Vilken seg natt detta är att jobba, känns som att jag varit här i evigheter och har ännu flera timmar kvar. Som tur är så börjar det bli ljusare ute nu så då kanske man börjar känna sig lite piggare. Ska iaf bli väldigt skönt att få gå hem kl 7, ska snöra mig direkt i sängen och sova hela dagen.
Har på sistone blivit mer och mer sugen på att göra en rakpermanentning, dock får jag nog stå över det den här månaden eftersom lönen inte räcker till när hyran är betald. Kommer få stå över nästa månad också eftersom det känns som att jag jobbar mkt mindre än alla andra här, fast jag också har heltid. Förhoppningsvis får jag ett extra pass på söndag (kval övertid dessutom), money money.. Det är då alltid ett jäkla besvär.
Nu har jag skrivit ett kort litet inlägg om ingenting i stort sett.

/Camilla

Charmtrollet på bild.

Tänkte lägga ut lite bilder på charmtrollet vårat :)



   

Uppdate.

Kanske dags för en uppdatering, dock vet jag inte vad jag ska skriva men nånting blir det iaf. Helgen har varit bra och jag har haft Minna som inneboende hos mig under hela helgen. På lördagen var det ju party som stod på schemat och Sanna gjorde oss sällskap så vi hade en liten förfest på tre här hemma hos mig. Vi hade väldigt roligt och kom på alla möjliga sorters ölspel som går att göra på få personer. På hotellet mötte vi upp Frida och där dansade vi i stort sett hela kvällen, förutom då vi var tvungna att gå ut och ta luft eftersom det var så himmla varmt där inne (ingen vidare bra fuktighet för mitt hår) haha. Men kvällen var lyckad och det extra roliga var då jag och Minna skrev på en fjallen som hade däckat på mitt golv, haha.. . Lägger upp lite bilder som jag snott från Minna.
Förövrigt så tänker jag på min kära kusin varje dag. Hoppas så innerligt att dom ska kunna gör nått för dig så du blir bra igen..

 

   

    '

   


Blandade känslor.

Nu har lilla Rio kommit och han är helt underbart gullig. Det är så roligt att ha han men dock känns det fel att glädjas för mkt just nu eftersom det är så mkt som händer runt omrking. Mina tankar går hela tiden till min kusin och det är så tråkigt detta som hänt. Jag hoppas verkligen att allt löser sig.

/Camilla

Otur.

Vad jag är less på att jag har sån otur i allt jag gör. Mitt besked om skolan har kommit och jag kom in som reserv men inte på så bra plats så det känns kört redan nu. Får hoppas på att det är många som tackar nej men jag har väldigt låga förväntningar.  Jag ska börja ha en ännu mer negativ inställning till allt än jag redan har. För allt blir aldrig riktigt som man tänkt sig. Det kanske märks att jag är på ett strålande humör idag, haha!..


Fredag.

Dom sista dagarna har jag nu bara gått och väntat på att mitt besked om skolan ska komma. Jag är så ivrig på att se om jag kommit in eller inte. Som jag känner just nu så vill jag verkligen plugga, jag vill utbilda mig till något mer. Men jag försöker att inte ha några förhoppningar för rätt som det är så kommer jag inte ens in. Negativ, jag vet!
Nu har jag nyligen kommit hem från jobbet, är ledig nu lördag söndag.... skönt!.. Ikväll blir det nog att gå och fika på b4 med mina vänner. Nu ska jag laga mig nå mat för jag är hungrig!

Rio kommer på måndag :)

Trist.

Sitter på jobbet nu, jobbar tills klockan nio ikväll. Inte för att jag klagar jobbar hellre än är ledig i detta väder. Kallt, mulet och fullt med mygg, nog bor man då på världens bästa plats ibland. Inte undra på att man blir deprimerad.. Jag vill ha sol sol sol!. (Och det säger jag som är rädd för solen) haha


Inte som planerat.

Fredagen blev inte som planerad men istället blev den så mkt bättre. Dagen började med jobb och efter de tänkte jag och Minna åka till Luleå en sväng och gå lite på stan och äta glass. Istället fick vi vända när vi just kommit utanför kalix för att fara hem och duscha (samt göra andra saker) och packa väskan för att fara på party i luleå med Fjallen. Det sägs ju att det är dom oplanerade festerna som blir bäst och det stämmer. Det var väldigt roligt igår och inne på Grace dansade vi från det vi kom tills det vi for i stort sett. Jag fick ju även reda på att jag är känd i vissa kretsar i luleå som svampen, haha. Nu har vi nyligen kommit hem så nu ska jag gå upp till rimi och handla lite mat och sen hoppa in i duschen och förhoppningsvis hinna vila lite innan vi ska på teater ikväll.

   

Nu är det nära.



Nu är det endast en och halv vecka tills mamma och dom får hämta valpen. Snart!
Helgen blir nog bra. Imorgon är det jobb till halv fyra sen fara och träna på nova med Minna och efter ska vi hitta på ngt annat. På Lördag blir det bröt med Sanna.

/Camilla

Bra.

 Matt Pokora - Why do you cry





RSS 2.0