Ikväll.

Jag känner mig lite deppig ikväll. Vet inte varför det har bara blivit så. Är inte alltid det roligaste att bo själv och vara så mycket ensam. Har varit för positiv på senaste tiden, varit glad över saker. Nu ska jag bli det gammla bittra jag igen. /Camilla

Jobba imorgon.

Min sista lediga dag nu. Imorgon börjar jag och jobbar på Dagcentret. Men till sommarn blir det Djuptjärn med Minna och alla dom andra. Blir skoj!
Nu ska jag börja göra mig klar för en promenad på isen i det härliga vädret. Synd bara att solen försvann.

/Camilla

Melodifestivalen igen.

Är hemkommen från Linnea för ett tag sen, vi har haft ännu en Cäm & Linko kväll. Denna lördag har vi ätit kladdkaka, dock ides vi inte baka som det var först var tänkt utan köpte en frödinge med glass. Men det funkade lika bra :)
Vi har sett veckans avsnitt av melodifestivalen och denna gång var ännu sämre än tidigare. Det enda som lyste upp dagens program var BWO som jag tror och hoppas är årets vinnarlåt! Det andra bidraget som gick vidare var  "dunka mig gul och blå Frida"  med hennes pinsamma rappar kompis. Vem tror han att han är, 50 cent eller?! Det första som slog mig när dom började spela den låten var barnprogram och det är därför jag tror att det är tack vare alla småbarn som sett programmet med sina föräldrar som röstat på dom. Men det fanns ju inte heller så mycket annat bra att rösta på. Det fanns ju bara att välja mellan en kille som man inte förstod språket på, en operasångare, tre töntiga tjejer i fula klänningar som också gav en känsla av barnprogram, Ainbusk som består av 4 tanter och så Eskobar som bara var oerhört tråkig. Men som vanligt så var det ju inte helt tråkigt eftersom Kristian Luuk och Björn Gustavsson gör programmet så mycket roligare. Nästa vecka är det Frondas tur så då får vi höra om han bjuder oss på nån bra schlager låt, haha.
Kvällen avslutades med en härlig promenad där vi diskuterade alla världens problem och förbrännde kalorier.

/Camilla

Luleå.

Dagens tripp till Luleå blev väldigt lyckat. Vågade mig på en annan frisyr än att bara klippa topparna och blev väldigt nöjd med resultatet. Har även hittat ett par skor, precis såna som jag letat efter. Men nu känner jag mig fattig så nu kommer jag att vara väldigt snål dom sista dagarna innan lönen kommer. Kom hem kvart över 6 och då var det bara att byta om och fara på träning så hann inte äta någon middag. Men det kompenserade jag och Emelie med att fara och äta på frasses efter träningen. Gott var det, men nästa vecka så då börjar vårat nya liv ;) haha.

Nu sängen. /Camilla

Promenerat & tränat.

Nyss sett klart veckans avsnitt av Greys Anatomy, lika bra som alltid. Idag tycker jag att jag har varit duktigt. Har först varit ute på en härlig promenad ute på isen med Frida och Linnea. Sen ikväll har jag varit på träning där vi körde repen! Det säger väl allt hur dagens träning var, haha.

Imorgon luleå och mitt och Fridas efterlängtade frisör besök. Får se vilken frisyr man kommer hem med. Har ju lovat att inte bara klippa topparna som jag alltid annars brukar göra. Men det är ju säkrast så :)

God natt! / Camilla

Ledig idag.

Sitter hos mamma och dom nu, har inge jobb idag heller. Är rätt så skönt faktiskt att vara ledig ibland men nog vill jag ju jobba. Nåja nästa vecka börjar jag ju på Dagcentret så då blir det fullt upp ett tag. Får väl passa på att njuta av ledigheten så länge. Det dåliga är att jag blir så fort rastlös.

Idag har jag varit och ätit lunch på valhall med Frida, Emelie och Jennifer. Kycklingwook var dagens lunch och himmla gott var det. Sen satt ju inte en kladdkaka på waynes coffe helt fel heller. Efter det så for jag och hämtade Helena i Karlsborg och på vägen dit fick jag sällskap av en liten tant som stannade mig på vägen innan e4-an, där det är stoppplikt. Hon bara stod där och när jag stannade bilen så frågade hon om jag skulle till karlsborg. Så snäll som jag är fick hon åka med mig. Hon var snäll men lite konstig, haha.
Nu ska jag fortsätta se Gilmore girls.
/Camilla

Hemma..

Andra inlägget på en dag, måste vara rekord för mig haha.

Hela dagen har jag haft fullt upp med jobb och nu när jag kom hem så har jag städat lite. Har därför inte kunnat känna efter om jag är trött efter igår men nu när jag sitter ner i soffan och tar det lugnt så känner jag mig ganska så trött. Jag börjar bli för gammal för att kunna vara uppe sent dagen innan jobb, haha. Men inte blir det nån lugn kväll här inte. Nej på nån timme har vi träning där jag fått höra att det blir mkt spring. Men efter det ska jag, Frida och Emelie hyra film, köpa massa gotta och bara mysa på :)
 

Sen har jag även lovat att skriva några rader till min bästis borta i Göteborg.
Kom hem snart gumman, jag saknar dig!



/Camilla

Jobbar.

Sitter på jobbet nu, är på djuptjärn idag och jobbar. Vi har nyss varit ute på en promenad i det härliga vädret. Är nästan så man önskar att man vore ledig så att man kunde fara ut med skotern på isen och grilla korv. Nu ska jag gå ner och hjälpa till med fisk soppan och sen slutar jag, woohhooo.. haha


/Camilla


Bra nyhet!

Idag ringde dom från Dagcenter och sa att jag får jobba där från 27/2 - 28/3. Gud vad skönt att veta att man kommer ha jobb 4 veckor i sträck. Och extra roligt var det när dom sa att dom hade önskat att få mig som vikarie. Känns som bra att höra att man gör ett bra jobb och att det lönar sig det man gör. Och så kanske dom tycker om mig eftersom jag är så tyst och inte säger så mkt, haha.

Nu ska jag vila lite innan träningen.

/Camilla

Melodifestivalen.

Har kommit hem från Linnea för ett litet tag sen. Ikväll har vi haft en Cäm & Linnea kväll som vi inte haft på ett tag. Denna lördags kväll har vi myst framför tv-n med godis och sett Melodifestivalen, beställt kläder från h&m, promenerat med Doris och pratat och spekulerat i allt möjligt. 

Till melodifestivalen då. Måste ge det första programmet ett stort minus! Is inte skriva så mycket om det eftersom Linnea gjort en bra sammanfattning i sin blogg om det. Men en fråga som jag ställt mig många gånger ikväll är "har inte svenska artister mer värdighet än så?! "  Jag menar E-type och Velvet som lever som om dom vore flera år yngre, Amy Diamond som hoppar och studsar omkring på scenen som en liten barnunge, Sussie Tapper som gör en deprimerad bara man ser på henne och Christer Sjögren behöver man bara säga namnet på så fattar alla. Och endå kom han vidare till finalen! Får hoppas att nästa vecka blir bättre för annars slutar jag se melodifestivalen, så viktigt är det inte för mig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen i sängen för den lilla promenaden som vi tog ikäll har tagit all ork från mig. Hoppas nu att hostan håller med sig så att jag äntligen kanske får sova ordentlig inatt.

/Camilla

Less...

Nu vill jag bli frisk. Jag som nästan aldrig brukar bli sjuk och när jag väl blir det är det bara för nån dag. Men nu är det som att allt kommer på en gång. Dom här dagarna har jag knapp kunnat prata, jag orkar ingenting utan ligger på soffan och halv sover framför tv-n hela dagarna, min hals gör ondare för varje dag och jag känner mig lätt illamående. En sak som är säker är då att jag inte missar något som helst program på tv, jag till och med ser repriserna på dom dagen efter, haha. Nu idag ska jag göra precis som dom tidigare dagarna.
/Camilla

Hatar vara sjuk.

Har varit tvungen att säga bort jobbet som jag fått för idag på grund av att jag blivit sjuk. Har inte somnat föräns kl 7 imorse, har hela natten haft feber och hostat så mycket så att allt kom upp, haha. Nu har jag i stort sett tappat rösten så nu ska jag dricka upp min varma koppen och se lite film. Jag hatar att vara sjuk, finns inge tråkigare. Hade ju kunnat jobba idag och få tjäna pengar. Nu blir man väl fattig nästa månad. Negativ, jag vet!

/Camilla

Roligt.

Idag är det Måndag och ny vecka. Idag är jag ledig men för det har jag inte sovit bort dagen. Har stigit upp kl 8 och tvättat och städat för fullt, haha. Ikväll blir det promenad med Linnea.

Helgen har varit bra och Lördags kvällen var den bästa på länge. Vi började hos Emelie allihopa med spel och annat. Det bästa med hela kvällen var ju att det blev Linnea som mådde bäst utav oss allihopa och det är nog första gången. Hon rammlade och hon tjorvade och var jätte rolig att se på, haha. Jag och Kristina som kom lite tidigare till hotellet shottade päronshots, dansade och hade jätte roligt tillsammans. Knäppte inte så mkt bilder men bjuder på dom jag fick.

   

   

 


Mätt i magen.

Är hemma från Sangis nu och mätt är jag. Har ätit jätte god mat hos Ulf och jag åt så det kändes som att magen skulle spricka. Nu ska jag inte göra allt för mkt resten av kvällen utan bara vara hemma. Är jätte trött så det känns som att jag skulle kunna gå och sova nu direkt. Men känns ganska så sorgligt att gå och lägga sig halv 9 på en fredags kväll. Vädret har dragit ner mitt humör totalt och just nu är jag bara less och irriterad på allt. Så nu ska jag bara ligga framför tv-n och tycka att allt är trist.


/Camilla

Oväder.

Vilket väder det är idag, det är ett riktigt sånt där väder som gör att man önskade att man bodde i ett varmare land. Är avundsjuk på Minna som åker till Egypten idag! Ligga på stranden och sola och bada hela dagarna, inte helt fel. Men ska väl inte klaga, jag får ju göra andra roliga saker som att gå ut och sopa av bilen, haha.
Ska med Linnea på stan på ett tag. Behöver nytt puder från hårkompaniet och ska väl se om dom har nått på Vero som man kan ha på sig på Lördag. Sen har vi även planerat in fika på Lyktan ;) Sen ska vi på middag till Ulf och fira Ladd som fyllt år.

Ett bevis på att fiftys nya skiva inte är helt kass. Hans nya "fire" med Young Buck & Nicole Scherzinger är himmla bra. En annan låt som också står väldigt högt upp i min lista just nu är Chris Brown - With You.


/Camilla

RSS 2.0