Måndag.

Är dålig på att skriva blogg nu för tiden, kommer dock inte på vad jag ska skriva. Idag har jag iaf varit i Luleå med Minna, Frida & Empan. Shoppat lite och kollat på idolerna som var och uppträdde i shopping. Annars så har julen varit bra med god mat och fina julklappar. Juldagen var det partaj här hos mig med dom andra och det var ju hur kul som helst. Men det kan ju inte bli mer än lyckat när jag hade världens bästa sällskap!... Sen har jag också varit på mitt första dop, mitt kusin barns dop.
 Nu ska jag snart gå och sova så jag orkar upp och jobba imorgon.. Lägger upp en låt som jag totalt har fastnat för, hörde den i ett avsnitt på The Hills för länge sen. Angel med Natasha Bedingfield.


Lite smått trött.

Sitter på jobbet nu, eller på Dagcenter just nu. Känner mig lite smått trött idag, beror säkert på att jag inte sovit nånting sen igår natt. Jag och mina sömnproblem som håller mig vaken om nätterna. Dock är detta första gången jag varit vaken en hel natt utan att sova nånting men för att jag ska kunna somna krävs timmar av väntan. Kanske lika bra då att jag inte kan gå ut ikväll eftersom jag jobbar imorgon bitti, då kanske jag får lite mer sömn inatt... Förhoppningsvis..

Timbaland ft. T-pain.

Jag tycker egentligen inte om T-pain men så klart så blir allt som Timbaland gör bra och det spelar ingen roll med vem han är. 

 

RSS 2.0