Hemma nu.

Nyss hemkommen från jobbet och nu sitter jag här och äter min middag som jag lagat. Efter jag har ätit upp det ska jag och jobba igen tills träningen börjar. Så ser min dag ut, fullt upp hela dagen. Men just nu tar jag allt jobb jag kan eftersom alla pengarna jag har nu på kontot kommer gå till att reparera bilen, woohooo!

Då var det roliga över.

Då vart denna helg över då Minna var hemma och fort gick den. Vi har hunnit med mkt och Frida och Minna flyttade in hos mig i torsdags och bodde här fram tills idag. Blev luleå och Cleo på lördag och det var himmla roligt där. Även om förfesten bestod mest i bilen på väg till luleå då vi drack vin från en juice flaska. Men dansade hela kvällen till alla bra låtar som spelades.
 Idag har jag och Frida varit och skjutsat Minna till flygplatsen och efter det har jag städat här hemma. Resten av dagen ska jag nu bara ligga framför tv-n och inte göra någonting eftersom det blivit väldigt lite sömn dom senaste dagarna så nu är man helt slut. Imorgon ska jag jobba hela dagen och sen träning på kvällen, dom vanliga rutinerna på tråkiga veckodagar.


/Camilla

Fullt upp.

Dom 2 senaste dagaran har det varit fullt upp hela tiden men himmla skoj har jag haft. Torsdagen spenderade jag hela förmiddagen med Minna och Eddie hos mig och senare på kvällen for jag med Minna och Frida på Nova och tränade lite eftersom innebandy träningen blev inställd. Efter det kom Empan och Elli och vi åt fruktsallad.
Igår fick jag börja dagen med att bilen krånglade, (som vanligt) , fick köra bil med en hand och hålla igen dörren med den andra eftersom bil dörren inte gick att stänga, haha. På kvällen var vi alla här hos mig och myste med ben & jerry, let`s dance och rappa kalja. Minna fick även vara med på lite fredags crimes ;) Jag fick som vanligt också bli offret för olika saker som busringningar på dörrar, mutor m.m haha
Nu ska jag snart gå och börja laga mig nån mat och sen fara på match mot boden. Efter det blir det sleepover hos mig med vin, kareoke och mina bästa vänner! Kan inte bli bättre än så :)

/Camilla

Happy!

nu är bästisen här HON E BÄÄÄSSTTTTT... (hon har höga tankar om sig själv) haha

Nu är Minna och Eddie här och myser hos mig i detta väder. Lill killen är inte så liten längre utan har vuxit men Minna är dock densamme. Det är både på gott och ont, haha.. Nu ska jag bjuda henne på en lyxtoast. Det är ju skämma bort Minna dagen idag igen! :) haha

Sämst.

Förut tyckte jag att One Tree Hill var ett jätte bra program och jag ville knappt missa ett enda avsnitt. Men nu har det blivit så dåligt så jag orkar inte se ett helt avsnitt av det. Skådespelarna är dåliga och tråkiga och dom som skriver manuset måste ha dålig fantasi. Tur att det finns bättre program som Greys, Ugly Betty och Desperate houswifes. Och nu har även Linnea övertalat mig att börja se Friday Night Lights som jag tror är jätte bra.



image113


 



 


Måndag morgon.

Har nyss vaknat, har inge jobb idag men vill ändå inte sova bort hela dagen. Helgen har varit helt okej. Umgicks med mina vänner i fredags och hade mys kväll här hemma. Vi hann även med lite fredags crimes. Lördagen tog jag det bara lugnt och såg på I now pronounce you Chuck and Larry, dom bjöd mig på lite skratt i min annars ganska tråkiga lördag kväll. 

Och Minna du vet väl att det är fifty som gäller nu? ;) Han är ju en som en stor gosig nallebjörn, haha.



image112


/Camilla


 


Lite nytt.

Skriver inte så ofta blogg nu nå mera känns det som, men det kan bero på att jag inte kommer på nånting som jag kan skriva om. Har bloggtorka eller vad det brukar kallas. I veckan har jag jobbat några dagar och det är bra, får hoppas att det håller i sig med jobb så att jag får lite pengar. Har förstått nu hur bra jag hade det då jag hade min rad på jungfrun, då jag hade ett schema att följa. Nog är det jobbigt att alltid vakna av glada Marja-Lena som frågar om man kan komma och jobba en halvtimme senare.

Helg snart igen. Imorgon ska jag umgås med mina vänner och Lördag tillbringas i Luleå större delen av dagen för innebandy match mot Luleå.

Nu har jag uppdaterat lite grand, inte allt för viktigt men alltid nånting.

/Camilla

Ny dag.

Söndag kväll återigen och den första veckan av 2008 har redan gått. Helgen har spenderats med vännerna och vi har ätit god mat plus allt annat onyttigt, spelat spel, skvallrat och myst på. Har även haft derby mot Kalix i Lördags, vann med 13-1. Alltid lika roligt med vinst.

Har inga planer till veckan, hoppas på att få jobba lite. Har jobbat allt för lite och varit allt för mycket ledig under jul så nu vill jag jobba och tjäna lite pengar. Blir också så himmla rastlös av att bara gå hemma.

/Camilla

Nytt år.

2007 gick av bara farten tycker jag och även om det känns som att man ska ha hunnit med mkt på ett år så har jag svårt att komma på någonting speciellt. Det jag kan komma på är att jag flyttade till en egen lägenhet ute på näsbyn. Var väl i början lite orolig över att bo själv men det har gått jätte bra och jag har blivit mer självständigare nu än vad jag nånsin varit. Visst har det funnits stunder då jag kunnat känna mig ensammen men det har ändå gått. Annars så har jag jobbat oerhört mycket detta år och nu i januari har jag varit och jobbat 1 år på jungfrun. Har inte varit ute på nån utomlandsresa eller så bara varit till Umeå och hälsat på Sanna under brännbollsyran och varit ner och hälsat på Minna i skövde över en helg.

Kan låta som ett ganska tråkigt år men det tycker inte jag, det har varit helt okej men så klart så har det bjudits på motgångar och varit väldigt jobbigt ibland men så känner nog alla då och då. Får hoppas att 2008 också blir bra och föhoppningsvis har jag mer att skriva om nästa år.


/ Camilla

RSS 2.0