Nu är man hemma igen.

Då var man hemma igen från resan som först skulle ha blivit till Örebro med slutade i Skövde. Vi bestämde oss för att sova i Karls lägenhet i skövde, nog för att jag hade velat se hur Minna bor men får väl se det nästa gång istället.
Resan startade i Onsdags med tåg kl 17:00 från Luleå. Jag och Emma var lite smått nervösa eftersom vi båda två inte hade sån stor koll på hur det går till med tåg plus att vi hade en stor tv som vi skulle ta med till Minna, haha. Men det gick bra och tv-n kom fram välbehållen. Hoppade av tåget på Örebros centralstation tidigt på Torsdag och där fick vi sitta och vänta på Minna, sen tog vi tåget till skövde. På kvällen gick vi ut och åt på en jätte god Thai resturang och där konstaterade vi att Emma är en väldigt dålig fotograf, haha

Fredag
vaknade vi relativt tidigt och gjorde oss klara för stan och lite shopping. Hade siktet inställt på att hitta nånting till att ha på mig på kalaset och visst hittade man det. Hittade även ett par svarta stövlar och nå smycken.
Sen gick vi och åt lunch, åt bakad potatis med kycklingröra och det var jätte gott. På kvällen lagade vi tacos och såg på Idol. Hoppades på att Sam skulle åka ur men tyvär så klarade han sig 1 vecka till, helt obegripligt!

Lördag gjorde vi absolut ingenting förutom att packa. Var alla Heroes avsnitt på tv4+ så satt och såg på dom hela förmiddagen och laddade upp inför den jobbiga tågresan hem. Mötte upp Emmas hund på centralen i Örebro. Blev nått fel på våran bokning så vi fick inte kupen där djur är tillåtna. Tur som var så var det en ledig plats där så Emma kunde sitta där inne med hunden medans jag satt på våra vanliga platser. Tråkigt var det ju att vi inte fick sitta brevid varandra så resan var väldigt långtråkig.

Har laddat upp lite bilder på pixbox, det som Minna och jag inte gjort på länge. Har iaf haft det väldigt bra där borta och var jätte skoj att träffa Minna igen. Nu längtar jag tills på Fredag då hon kommer hem igen och även till kalaset!:)

 

/Camilla

Snart åker vi.

Kl är lite över 11 och jag känner mig lite smått stressad, känns som att jag har mkt att göra innan vi ska åka.
Är i Sangis just nu. Har hämtat några kläder som jag tvättat och lagt in några nya låtar på mp3n och Emma var nyss här och gjorde samma sak. Hon hade samma låtar som sist vi var och reste tilsammans och det var när vi var med klassen till Stockholm i 3-an! Nu ska jag börja bege mig hemåt och börja packa, städa lite och ladda kameran med nya batterier. Mäster fotografen som jag är ska ta mkt fina bilder, haha
Så hej då alla här hemma nu ska jag fara från Kalix ett tag och det ska bli så himmla skönt! :)

image102
(Tagen sist jag och Emma var och reste tillsammans)

                 

Jag är trött.

Sitter på jobbet nu men slutar om ca 20 min. Mitt huvud värker och jag känner mig helt slut i hela kroppen, bara jag inte åker på nån förkylning nu. Skulle ju sitta fint att få det nu när jag ska åka till Minna och allt.
Är en av mina sista dagar här på jobbet för snart blir jag arbetslös igen, då går min rad ut som jag haft här.
Jag hatar att vara arbetslös! Nog för att jag mest troligen får börja stämpla snart men jag hatar att bara gå hemma på dagarna och inte göra nånting. Så då börjas det igen det ständiga ringandet hit och dit och till olika personer.
Ska bli skönt att åka bort några dagar och se annat och koppla bort allt jobbiga här hemma.

Helgen har varit bra. Fredagen har jag redan skrivit om och i Lördags så var jag först och åt en väldigt god plankstek på vikingen med Frida och David. Sen bio i Luleå med Emelie och Johan. Jag och Frida har märkt att om man äter chocklad och popcorn tillsammans så blir det väldigt gott :) Sen igår hade vi först träning på förmiddagen. Väldigt jobbig träning, mest fys hela tiden. Sen bänkade man sig på sporthallen för att se innebandy hela kvällen.

/Camilla

Fredagen.

Gårdagen var en rolig dag med mycket bus, haha. Började med att jag och Emma bokade tågbiljetterna till Minna. Det var första gången för oss båda att boka biljetter själv och det kan verka så lätt men för oss två så var det inte så lätt som det verkar, det tog sin tid och det blev många samtal till Minna. Men nu är det i alla fall bokat och vi åker på Onsdag och åker hem på Lördag. Först hade vi tänkt bara vara där 1 natt men nu blir det två istället :) Så nu är vi båda helt exalterade och bara går och väntar på Onsdag. Vi har planerat att vi ska ladda upp med massa godis i tåget, ladda våra mp3-s med ny bra musik och köpa nya batterier i kameran.

Sen efter det for jag hem och då kom Emelie och Frida till mig och vi såg på Idol. Tycker Mattias var helt klart bättre än dom flesta igår och jag kan inte fatta att han nästan höll på att åka ut. Efter idol for vi ut och gjorde vårat nya "Fredags bus" och snart är hela mitt kylskåp tomt, haha. Det är ju tur att jag är så dum som kommer på alla saker vi kan göra. Trodde ju då aldrig att Emelie och Frida skulle vilja göra dom. Men det var en rolig kväll som vi måste göra om :)

/Camilla

Bye bye Sangis.

Nu är det klart, nu har mamma och pappa sålt huset. Först i början när dom berättade att dom skulle sälja det så tyckte jag inte om det. Det är ju vårat hus och inte ville jag att nån annan skulle få bo i det. Men nu har jag helt ändrat uppfattning. Nu får nån gärna komma och bo här i hålan med alla puckon som bor här. Nu behöver jag bara komma hit när det är nån som fyller år eller på storhelger. Mormor och morfar kommer jag sakna att inte träffa lika ofta, det är dom jag kommer att fara till när jag far hit. Sen kan resten sitta här i hålan med sina skotrar och sina dyra presenter och spela att allt är så bra.
Nu behöver inte jag se på längre i alla fall.

/Camilla


PS:hur jobbigt kan det vara att gå och köpa ett jävla gratulationskort?!

Längtar!

I slutet av nästa vecka ska jag och Emma åka ner och hälsa på Minna. Emma ska hämta hem en hund från Örebro så då ska vi sova över hos Minna från Fredag till Lördag. Blir tyvärr bara en kort visit men det är ju bättre än ingen alls. Så imorgon ska vi boka tågbiljetterna. Så då får jag snart träffa min bästaste bästa vän! :)



image99

15 Oktober.

Idag är det min dag (och säkert många flers), för idag är det min födelsedag. Idag blir jag 1 år äldre och ännu mer klokare, haha. Och vad kan då inte vara bättre att ha på sin födelsedag än en innebandy match, och inte vilken innebandy match som helst utan derby!  Det ska bli så skoj men jag är redan lite nervös.
Nu ska jag härma Ida lite och lägga in en bild på laget. Men det måste jag ju få göra eftersom vi är så himmla bra.



Så grattis till mig själv och ha en bra dag!
/Camilla

Nice.

Måste börja detta blogg inlägg med att berätta vad jag har fått reda på om mig själv. I Torsdags så var jag och Linnea hemma hos mig och bara låg och glodde framför tv-n, vi orkade inte göra någonting eftersom vi lagat en jätte god köttfärspaj till lunch och grävit i oss den som galningar. Vi bläddrade genom kanalerna och hammnade på Mtv där vi såg att man kunde skicka in ett sms och få reda på hur bra man var på att kyssas. Så vi gjorde det för skojs skull och när jag fick svaret så bröt jag ut i skratt. Det stod, Plågsam Tortyr:Har du kysst helvetet innan? Camilla kysser speciellt, speciellt dåligt. El stötar känns bättre än detta. Det var ju skoj att höra, haha.

Sen måste jag även få skryta om mitt bästa inköp detta år. Var till Luleå igår på jakt efter skor. Men eftersom min ekonomi är ganska så dålig just nu så sökte jag då inte ihjäl mig efter ett par skor. Men då hittade jag ett par som inte är så himmla fina kanske men så himmla sköna och varma till vintern. Dom var på rea och kostade från början 500 kr men jag fick dom för 195kr ;) Bra jobbat!

/Camilla

Ensamna kvar.

Det är tomt här i hemma just nu. Det är bara jag och Linnea som är trogna Kalixbor och inte far nånstans,haha
Frida, Sanna och Elli har begett sig ända bort till Stockholm och Minna är ju hemma i Örebro. Så nu är det tomt här hemma utan alla andra. Hur ska vi klara oss Linnea nu tills dom kommer hem igen? :) haha

Sitter och försöker knåpa ihop till en skiva och letar efter nya låtar på Dc++. 
Några få som jag hittat och haft sen tidigare :
Alicia Keys - No One 
Bow wow & Paula Deanda - Easy
Britney Spears ft. T.I. - Gimmie More (remix)
Vincent - Miss Blue 
One Republic - Stop And Stare
Kevin Micheal ft. Wyclef Jean - Difference


Och sen tycker jag om att se det här ---> 50 cent, Justin & Timbaland... Vad kan bli bättre än dom tre tillsammans?

/ Camilla


Helgen som varit.

Som den morgonmänniska jag är så har jag vaknat relativt tidigt idag och åkt hem till Sangis i detta tråkiga väder.
Ska kanske och se fotboll senare med Linnea och Toni men får se hur vi gör när det är så regningt ute.
Hade match igår mot Kiruna, blev vinnst med hela 11-0. Bra spelat tjejjer! Sen senare under Lördags kvällen var jag med Frida,Elli och Emelie hemma hos mig och tog det bara lugnt framför tv-n.

I Fredags var jag, Helena och Linnea till Ikea och slösade lite pengar. Eller jag gjorde det rättare sagt. Men före vi for på Ikea så för vi över till Findland och jag ska då aldrig mera köra där och speciellt inte när det är nån marknad mitt i stan. Det var folk överallt, smala vägar och folk kör ju värre än mig! Och så gjorde det ju inte bättre av att jag hade ont i magen och ett lätt retligt humör just den dagen. Sen senare under kvällen var jag med Linnea och Kristina och såg på Idol. Var bra att Anastacia åkte ut, hon var inge bra. Bäst var Daniel! 

Nu ska jag inte göra så mkt innan jag ska och jobba.
 
/ Camila

Dagarna går.

Idag är det Torsdag och snart är det ännu en helg. Veckorna går så fort så man inte hinner med. Snart fyller jag 20 år men det känns som jag nyss fyllde 18, haha. 80 års kalaset planeras vi ska dock bara bestämma vilket datum det blir.
Denna vecka har jag arbetat varje dag och jag ska jobba nu varje dag fram tills på Tisdag. Men även fast jag har jobbat mycket så har jag hunnit med andra saker också.
I Måndags jobbade jag först från 7-12 och sen på kvällen for jag hem till Linnea för att sno några recept som jag (eller mormor) kan baka till min födelsedag. Blev där bjuden på en jätte god chockladkaka efter vi smaskat i oss den så såg vi tv där jag upptäckte att Linnea faktiskt tycker att Time Out är roligt även om hon påstår annat! ;)
Tisdagen vilade jag mest hela dan för hade natt på kvällen. Kom hem tidigt på Onsdag morgon, gick och la mig nå timmar och for och jobbade sen igen. Sen hem och äta och direkt på träning.
Nu sitter jag på jobbet och väntar på att hon jag jobbar med kommer tillbaka från lunchen sin. Då ska vi ta en promenad med dom boendena i det fina vädret.
Imorgon är det också jobb som gäller på förmiddagen men sen kanske jag och Linnea ska fara på Ikea. Sen på kvällen blir det Idol och fika på Before.

Ha det bra. / Camilla

Roliga stunder.

Vilka rolig dagar detta ha varit. Har kanske skrivit nu många inlägg om hur roligt det var när Minna och Sanna kom överraksande hem men det tål att upprepas. Det hela började i Torsdags då jag var på jobbet och satt och såg på tv med dom på boendet. Plötsligt plingar det på dörren och när jag öppnar dörren så blir jag så chockade så jag höll på att trilla baklänges, var inte alls beredd på att det skulle vara dom. Senare under Torsdags kvällen så var vi alla hemma hos Frida och såg Idol.

Fredagen spenderade jag förmiddagen med Minna och då var vi och lunchade på kina, fikade kladdkaka på myggan, handlade på systemet och gjorde våra vanliga rutiner ;) (NFF-are!!!) haha. Sen Idol på kvällen med dom andra.

Lördag började med en låååååång bussresa till Arjeplog för den första seriematchen där vi vann med hela 2-8. Sen in igen i den kokheta bussen för ytterligare 3 timmar. Tur som var så hade vi en bra film att se nämligen The Holiday, den gjorde hemresan så mkt bättre och snabbare. Sen när man var hemma så var det bara att skynda sig för att göra sig klar för kalas hemma hos Frida. Vi hade det roligt där som vi alltid har tillsammans och inne på hotellet dansade vi i stort sett hela tiden. Men jag skriver som både Frida och Linnea att det som förstörde kvällen var dom jävla Lazer! Helt värdelösa och dom drog ner stämmingen helt. Efter hotellet for vi hem till mig jag, Sanna, Minna och Karl på våran "vilda efterfest" där vi lyssnade på Sannas surr innan vi sommnade.

Nu är jag ledsen för jag tycker det är jätte tråkigt att dom åkt igen. Speciellt för att jag har spenderat nästan all ledig tid med Minna som jag brukade göra alltid annars. Men nu sitter jag här själv i jävla skit Sangis med inget att göra. This sucks!


RSS 2.0