Gokart & forsränning.

   

Igår hade vi återträff med gammla fotbollslaget, Assi If f87 rättare sagt. På förmiddagen åkte vi till happis och körde först gokart och sen vidare till kukkola och åkte forsränning. Dock var jag lite feg under forsränningen, eller jag tog det säkra före det osäkra som jag skulle vilja kalla det och struntade i och paddla utan bara satt och höll i mig i snöret. Fast lika roligt var det ju för det :) Sen åkte vi hem till kalix igen och avslutade kvällen med middag på valhall. Var väldigt trött efter en sån fullspäckad och väldigt varm dag så slocknade på sängen direkt jag kom hem.

Igår var jag på bröllop.

Igår var jag på min kusin Hanna och Peters bröllop. Det var en jätte fin vigsel och Hanna och Peter var så fina. Var så glad för deras skull och efter allt dom gått igenom så förtjänade dom verkligen en sådan perfekt dag! Kvällen fortsatte med bröllopsfest långt in på natten...



   
                 
 

Möhippa!

 



Idag har vi haft möhippa för Hanna hela dagen lång. Har haft picknick mitt i sangis, bowlat, ätit frasse mat samt avslutat kvällen på sporthallens relax där vi bubblat i poolen. Tur med vädret har vi också haft, varmt och skönt. Dock inga bilder blev det då jag glömde kameran, nån enstaka med mobilen knäppte jag men har ju inte världens bästa mobil kamera.. 

Nu är jag helt slut efter dagen så nu blir det duschen sen sängen!

Sangis.

Eftersom det har varit sangis dagarna i helgen så har tiden spenderats mest där. Igår (fredag) for jag och Linnea ut dit med förhoppningarna om att få se ett spännande ankrace. Dock blev det inte spännande, inte ens i närheten till det. Hann åka ut till stugan och hälsa på där en sväng för att sen åka tillbaka och då först få se ankorna gå i mål... Idag har vi åkt dit för att se fotbollsmatch samt njuta av det fina vädret vi fick. Och nu har man för inte så länge sen kommit hem från stugan där vi har spelat kubb och kastat stenar i vattnet.. Och nu ska jag gå och sova och se om john blund kommer denna natt med. Sov gott!


Solen kom fram!

Semestern har börjat och ännu har jag inte kunnat sola och bada nånting då solen gömmer sig bakom molnen hela dagarna. Förhoppningsvis dyker den väl upp snart och helst till nästa helg då vi ska på bröllop och då vill man ju ha fint väder. Då får jag också ha min nya klänning från nelly som jag beställt, bara den passar så. Har klänning typ en gång om året och känner mig alltid som en köttbulle i det men förhoppningsvis ser jag väl lite grand ut som en tjej då den är rosa och blommig, haha.
 Dock är det ju först nästa helg bröllopet är så denna helg ska spenderas med andra saker som t.ex ankrace, fotboll & middag på route e4-a.

Men nu ska jag gå och ta mig en varm dusch för känner mig lite frusen då jag spenderat kvällen ute på vassholmen och sett bröt!

Sommar.

Värmen och solen fortsätter att hålla i sig och jag hoppas att den gör det i helgen också, dock så jobbar jag hela helgen men sol skadar ju aldig för då får man vara ute. Sen får den gärna stanna ett bra tag till för nästa vecka på onsdag får jag semester och den här sommarn har jag tänkt att jag inte ska gömma mig för solen och kanske få en "bränna", haha. Sen ska jag även sluta vara en badkruka och bada så mkt som går. Har ju redan börjat med det då jag och Linnea tog vårat första dopp i lördags och idag har jag halvt som halvt badat då jag gått ut i vattnet med rio till knäna som sen blötte ner hela mig ändå.. Hundskrället!



 


RSS 2.0