Den kom & den for.

Då var denna påskledighet över och fort har den gått, kändes så länge i torsdags då man visste att man skulle vara ledig ända fram tills idag. Har varit en bra påsk med bra väder och god mat, kanske lite väl mycket mat ibland. Och i år hade till och med påskharen hittat tillbaks till mig, han har struntat i mig i flera år nu och inte gett mig något ägg men i år verkar han ha kommit ihåg. Han hade nog lite skuldkänslor också för så här stort ägg har jag då aldrig fått ;)

Går på natt vecka idag så är ledig fram tills 21 ikväll. Passade perfekt med natt denna vecka för jag kommer måsta vara hundvakt åt lilla Ebba igen då Alf-Eriks pappa är inlagd i sunderbyn för att äntligen få sin benprotes. Så på dagarna får hon hänga med mig ett tag så hon slipper vara ensam i Storön hela dagarna. Idag har hon varit här sen just före sju på morgon så på ett tag ska vi packa ihop och fara ut till Storön så får hon vara ensam ett tag innan Kerstin kommer hem. Tror hon kan tycka det är lite skönt också så hon får sova lite för det kan hon inte slappna av och göra här ännu.


Ebba på besök.

Idag är jag hundvakt åt Alf-Eriks föräldrars lilla tax Ebba. Hon är så söt och go och följer efter mig vart jag än går, just nu ligger hon vid mina fötter och vilar sig efter promenaden vi varit på. Har varit lite orolig att gå ut med henne eftersom hon har en tendens att skälla åt allt som rör sig när hon är ute. Men vet inte om det beror på att det är så mycket nytt här eller vad det är men hon skötte sig exemplariskt när vi var ute. Skällde inte åt någon vi mötte, kunde till och med gå en sväng med Helena och Rio utan problem.

Så där fick hon en liten guldstjärna av mig! :)


Måndag.

Måndag idag, tack och lov för en lugn vecka säger jag! Jobbar endast två dagar denna vecka och i år har jag sån tur så att påsken faller in precis rätt tid i mitt schema. Så jag jobbar halv dag på torsdag som dom flesta andra gör sen är jag ledig hela påsken, inte bara någon enstaka dag, utan hela påsken! Var tvungen att markera och nämna det två gånger för att när man jobbar skift så är det oftast så att man får jobba på storhelgerna. Så därför känns det lite extra roligt att jag slipper jobba dom dagarna då alla andra är lediga..

Denna dag har annars börjat med full fart, sovit dåligt på jobbet inatt så var vaken långt innan väckar klockan ringde. Gick hem och åt frukost sen tillbaks igen för p-möte där man blev ett bra tag. Nu ska jag ta mig lite lunch sen blir det nog gymmet och röra på fläsket lite!

Länge sen sist.

Mitt så kallade bloggande går upp och ner, vissa dagar har jag hur mycket som helst att skriva om medans vissa ingenting. Den senaste tiden har berott mycket på det sistnämnda men också på grund utav att jag haft allt för lite tid över. Sen i februari så har jag jobbat i stort sett varje helg och haft allt för lite sammanhängande ledighet, en dag hit och dit är för lite för att orka med mitt jobb i längden. Sen var det mycket innebandy sista tiden av säsongen så jobbade jag inte hade jag oftast det. Men nu har jag tagit ut några allt för välbehövliga semester dagar så nu behöbert jag inte infinna mig på jobbet förräns söndag kväll.. Ska ta en snabb uppdaterting om vad som hänt senaste tiden då.

Innebandyn gick åt helvete rent ut sagt, mer skriver jag inte om det för har ältat det nog.

Har köpt gym kort på nova som jag alltid gör då innebandyn är över så nu har jag börjat springa där några dagar i veckan.

Hade en trevlig kväll i Luleå i Lördags med Linnea och Frida samt Fridas släkting Elina, vi var först ut och åt middag på All star och därefter var vi och såg E.M.D i kulturens hus.

Har skaffat hund, dock inte en riktig hund då våran hyresvärld har någon knäpp regel och inte vill att dom som bor här har djur. Och jag kan ju inte börja besvära han med att vilja bryta regeln då jag nyligen råkats häva sönder duschdraperiet så han måste hjälpa oss att laga det, jag är inte så populär hos han just nu. Men hunden som vi skaffat, eller Bernard som jag döpt han till, är väldigt lugn utav sig och kräver ingen motion utan han ligger mest på våran säng hela dagarna och gör inget väsen utav sig. Sen var han billig också, 200 kr på Ikea är bra för en hund. Plus att han aldrig blir hungrig och inte behöver något foder gör honom väldigt billig i drift.

Nu får det räcka med bloggandet för idag, ska försöka att bättra mig.

RSS 2.0