Ett litet inlägg.

Blivit lite inlägg nu sista tiden och det beror på några få olika anledningar. Den första och kanske största är att min dator vägrar att starta så är för tillfället utan internet hemma. Sen har jag inte riktigt haft någon lust att skriva något inlägg på sista tiden och har ibland funderat på att ta bort den helt men Linnea säger att jag inte får göra det, så då vågar jag inte riktigt ta bort den ännu ;P

Just nu sitter jag på morjärvsvägen och har lånat mamma och deras dator. Har varit en sväng till sangis på förmiddagen och hälsat på Emelie där jag passade på att gossa med Ali Dennis som så sött somnade in i min famn. Nu ska jag snart på nån timme bege mig mot kungsviksgatan och avverka ett kvällspass.

Jaja nu får vi se när nästa inlägg kommer.


Semester är skönt! :)

Nog är det allt skönt att ha semester och vara ledig och kunna göra vad man vill utan att behöva tänka allt för mycket på vad klockan är. Idag är en sån dag då det redan har hunnits med och ska hinnas med mer saker att göra och jag bryr mig inte alls om vad det är för tid eller om jag har nått jobb att passa. Dagen började med en tripp till piteå där vi tänkte kolla på dragracing, tyvärr så är vädret inte det bästa här uppe så solen försvann efter ett tag och molnen och regnet kom istället så allt blev avbrutet så det var bara att packa ihop och fara hem. Nåja hann få med mig hem några godis remmar och fick även se delar (delar som jag helst hade sluppit se) av en överförfriskad finsk pojke. Kom hem till kalix strax efter fyra och då åkte vi och såg på nordic sea race ett tag innan vi for hem. Så nu sitter jag här hemma i soffan och väntar på att maten ska bli klar i ugnen så ska vi sen åka till sangis till Emma och Micke och gratta Edwin som fyller ett år.. Full rulle altså!

Morgon stund.

Det är så härligt tyst och lugnt här i huset på morgonen och jag bara ligger här i soffan med datorn i famnen och känner lugnet. Har hunnit vara ute på en liten promenad tidigare med Rio som fått komma och hälsa på mig idag med. Så just nu ligger mina två favorit killar och sover, den ena i sängen och den andra på golvet. Nu ska jag snart ta mig nå frukost och hoppas på att solen tittar fram för då blir det nog en fin dag. Ikväll är det bio som står på schemat!

  


RSS 2.0