Julklappstips.

Nu har jag kommit på vad man kan köpa i julklapp. Såna här dobbar som man sätter under skorna om det finns och köpa såna..(?) För nu när det börjar bli halkigt ute är det bra med såna. Min lilla morfar är just nu på sjukhuset och får gipsad arm för han ramlade igår och bröt handleden. Hade han haft dobbar under skorna kanske det inte hade hänt!

Same same.

Har nyligen kommit hem från jobbet, ska snart ställa mig och laga någon middag av något slag (ja jag äter hemma idag)! Är trött men ska piggna till för har träning om inte alltför länge... Nu har jag kommit tillbaka till mina vardagliga rutiner då jag bara jobbar och tränar.. Känns som att jag inte gjort nått annat på länge och inte umgåtts med någon förutom dom i laget... Nä nu vill jag göra nånting roligt! Förhoppningsvis blir helgen bra iaf, det känns då som det iaf :)


Måndag.

Nyss kommit hem från jobbet, var jobbigt att stiga upp och fara dit imorse. Hade helst velat ligga kvar i sängen och sova eftersom man var ganska trött efter helgens matcher. Blev vinst i båda såklart :) Derby på fredag, det blir skoj..

Jag vet att jag lägger in mkt musik, men vad vore livet utan musik? ;)

Chris Brown ft. T-Pain - Greatness

Äntligen.

Äntligen har man fått höra nått nytt och nått bra från 50. Det har som varit tyst om han länge nu och det som kommit har inte varit så bra som förut. Men kanske är våran 50 på väg tillbaka nu Minna ;) 

50 cent  - Get up

Nytt.

Britney Spears - Womanizer 


Ikväll ska vi kalasa och fira mig och Elli som fyllt år i veckan.
Vi har laddat upp med massa fika och tårta ;)


Uppdate.

Borde väl skriva och uppdatera lite eftersom det var ett tag sen jag skrev. Men har ingenting att skriva eftersom mina dagar går på rutin, jag gör samma sak varje dag. Jag jobbar på dagarna och tränar på kvällarna. Men nu ska jag se lite tv och sen gå och sova för imorgon ska jag jobba och sen träna som sagt var...
 


RSS 2.0