trött.

Jaha så var det snart helg igen. Gud veckorna går ju så himmla fort så man hinner ju inte med.
Dom har visst lovat bra väder också i helgen så det är ju skoj. Fast jag jobbar hela helgen så det känns ju så där jätte skoj (eller så inte). Känner mig inte sugen på att jobba altså. Visst nog är det bra att tjäna pengar men känns som att jag velat vara ledig och fixat i lägenheten. Kommer inte hinna mkt där när jag jobba hela dagar. Nåja jag får ta det eftersom. Dom här senaste dagarna har jag varit så himmla trött. Har varit så himmla mkt att göra, mkt att komma ihåg att köpa och fara hit och dit med saker. Ska bli skönt när allt är klart. 
Då ska jag baka och bjuda folk på fika :)  

Har annars också försökt övertala mamma och pappa att skaffa en hund. Helena hade hittat nån kull i Luleå som skulle bli klara redan nästa vecka (lite snabbt på kanske men skit samma), men mamma och pappa säger att nästa år köper dom en hund. Fast jag hade hellre sett att dom köpt hunden nästa vecka :)
Det är helt sjukt hur mkt jag saknar Raffe. Hur tomt ännu det känns efter han. Är ju nu mer än ett halv år sen vi tog bort han men kan ännu känna tomheten. Det där att ingen kommer och möter en vid dörren när man kommer hem, eller nån som står och tigger vid bordet när man sitter och äter. Ibland när en hund skäller så låter det precis som Raffe. Är nästan så man vill springa ut och se ifall det skulle vara han.
Nåja, allt förändras inget får förbli densamma.

image24

Goodie

Har just vaknat upp från min lilla vilostund efter jag kommit hem på morgonen.
Nu ska jag göra mig klar för att åka en sväng till lägenheten och fixa lite. Imorgon ska jag ta dit tv-n, sängen och dom där sakerna. Så får se om jag börjar sova där imorgon eller på Fredag.

Nästa helg är det kalas för hela slanten. Då blir Minna 20 år och lilla Kristina fyller äntligen 18 år och får börja komma ut med oss tanter ;) haha.
Det blir nog en bra sommar det här.

Bye.

Fördriver tiden.

Just nu gör jag inte så mkt förutom att jag sitter på jobbet. Har natt ikväll och imorgon.
Det är dåligt att det inte är nå bra på tv denna tid på kvällen. Man får vänta så länge tills kl är 11 då Scrubs börjar.

Idag har jag inte hunnit med så mkt. Tänkte börja rensa ur min garderob och kasta det som jag inte andvänder och packa ner det som ska med till lägenheten. Men morgonen gick så fort så helt plötsligt var kl halv 2 och då var det bara att börja göra nån mat innan man for till jobbet. Men imorgon börjar jag inte jobba föräns 18:15 så då när jag vaknar ska jag nog fara en sväng till lägenheten och diska alla tallrikar och sånt.
Vill nu bara ha klart så jag kan bjuda hem kompisarna :)

Nu känner jag att jag också måste börja ta tag i min träning. Är inte alls lika bra tränad som man varit i vintras, och ska man orka med innebandyn när den börjar igen efter sommaren så måste jag börja träna mer.
Ska ta och boka in mig på ett nytt spinningpass här snart och då ska jag inte komma på nån ursäkt till att avboka den. Varje gång som jag bokat in mig på ett pass så har jag alltid fått avboka. Ska också börja gå på gymmet nån gång i veckan och fara ut och jogga då och då.

Nåja, nu ska jag gå och se så alla sover här på bygget och sen ska jag lägga mig och vila några timmar.

Hemma igen.

Nu var man hemma från Umeå. Har haft himmla skoj i helgen med Sanna och Minna.
Och vi har inte heller varit dom nyttigaste personerna denna helg. Vi har ätit kina mat 2 dagar, kladdkaka, daimtårta, godis i mängder, chips med dip (kl 9 på morgonen), hamburgare från max och mycket mer.
Men igår kväll istället för att festa så tog vi oss en långpromenad förbi universitetet. Var en mysig sommar kväll.
Sen  såg vi också på "Dude wheres my car" och spelade kort hela natten. Spelade "babe och nörd" till kl 2 på natten eftersom Minna och Sanna var så irriterade på att jag vann i det hela tiden, haha.
Vi har inte festat lika mkt som vi planerat men har ändå haft himmla skoj.
Fredagens "fest" var väl inte som vi tänkt oss men vi hade då oerhört skoj och jag har inte skrattat så mkt på länge :) Det började ju bra med massa goda drinkar och öl spel. Det började snurra i skallen på alla oss 3. Då fick Minna en bra ide och sa "Ska vi inte gå och lägga oss och vila ett tag?"  Så klart hakade ju jag och Sanna på. Tillslut så bestämde vi oss för att vi skulle lägga oss och se på Shrek istället. For då och köpte massa godis på Ica och vi var då alla 3 ganska fulla så vi jyrade på där inne på Ica ganska rejält. Sen när vi kom hem så satte vi upp en lapp på dörren där det stod "Stör ej vi ser på shrek". Men det blev aldrig att vi såg på shrek utan jag och Sanna skulle ha Beverly Hills maraton och se 6 stycken säsonger av det. Men vi hann bara se 2 och ett halv program innan vi blev för trötta och gick och la oss. Altså en vild kväll ;) haha
Sen så har jag sovit på 3 olika ställen under dessa 3 dagar. I Torsdag så tog jag över Fredriks plats i deras säng eftersom han skulle vara borta från Torsdag till Fredag. Så jag och Sanna sov i sängen och minna prejjade ner sin madrass vid sängen. Och fredags natten så sov jag och Minna sked med varandra på hennes madrass, haha.
Skulle egentligen ha sovit i soffan men vi fick nattbesök av Marcus. Så snälla som jag och Minna då är så fick han ta soffan medans vi sov på madrassen. Men igår sov jag på soffan som var tänkt att jag skulle ha gjort från första början, haha.

Det har också hänt så mkt roliga saker dessa dagar. Som igår när vi hade varit och skjutsat Marcus till nån av hans kompisar och skulle bege oss mot stan så går det en tant mitt på vägen med hennes 2 hundar. Fredrik fick då köra åt sidan för henne och då blev hon typ jätte sur så då vände sig Minna om i bilen och räckte upp knytnäven åt henne, haha. Är roligare om man varit med.
Sen så var vi även ut och åt igår på en kina resturang. Det som hände då var att jag och Sanna hade beställt friterad kyckling med sötsur sås, så kom det då en kille som skulle ge oss maten men istället för att bara säga friterad kyckling med sötsur sås så sjung han ut det istället, haha. Jag bara bet mig i tungan för att kunna hålla mig från att börja skratta. Sen när han gick brast vi alla 4 ut i skatt.
Har aldrig tidigare varit med om att nån sjungt ut maträtterna :)
Sen så fick inte vi ut luften från Minnas madrass så vi bara pressade in den i bilen när vi for hem, haha.

Det har även hänt massa andra saker men jag orkar inte skriva ner allt.
Har iaf varit en toppen helg och det har varit oerhört skoj att vara borta från Kalix ett tag. Saknade bara tjejjerna hemma i Kalix, hade varit jätte rolig om dom också hade kunnat komma.
Men nu har jag börjat flytta och det får även Minna göra snar + att Sanna kommer hem på Fredag och blir då hemma över hela sommaren. Så just nu är det bara bra saker som händer :)
Bilder kommer senare på pixbox.


C ya.

Soliga dagar.

Vi har då bara haft det tur med vädret här i Umeå.
Sol och himmla varmt varje dag.
Gårdagens fest blev väl inte kanske den vildaste men skoj hade vi.
Vi satt och spelade öl spel, blev fulla och la oss och såg på Beverly Hills :) haha
Men ikväll är det nytt försök för fest, om vi orkar.

Idag har vi bara varit ute i det härliga sommarvädret och shoppat.
Har shoppat massa saker till lägenheten och även 2 klänningar.
Har aldrig annars brukat köpa klänningar men nån gång ska ju alltid vara den första :)
Nåja, nu ska vi och beställa hem nån god mat och sen får vi se vad som händer.


Hemma hos Sanna.

Nu har vi anlänt till Sanna. Ikväll har vi ätit kina mat, kladdkaka, daimkaka, glass och godis.
Så vi är så där jätte nyttiga ;) haha
Imorgon blir det shopping och sen party.
C ya.

Roadtrips.

Idag har jag och Minna brännt en cd skiva som vi ska lyssna på våran roadtrip.
Blev några Markoolio låtar. Det är ju "ingen sommar utan reggea".
Ska bli skoj med en liten roadtrip. Sist jag och Minna drog en roadtrip var på midsommar. Helt oplanerat drog vi till Boden på fest hos nån vi aldrig träffat. Vi sov i bilen och åkte från Boden till Luleå dagen efter bara för att käka på korvgubben :) Den enda vi kände på festen var fjallen, haha.
Nå har man då nå roliga minnen.





Nåja nu ska jag gå och packa tror jag så slipper jag göra det efter träningen.
C ya / Camilla

Lalala

Sista natten ikväll. Ska snart gå och lägga mig och vila nå timmar tills man måste upp igen.
Känns som att denna kväll varit väldigt lång, mkt att göra.
Känner mig just nu bara så himmla trött och allmänt less. 
Ska dra täcket över huvudet imorgon när jag kommer hem och ligga under det ett bra tag.
 

I väntan på Scrubs, haha

Idag jobbar jag natt så just nu sitter jag på jobbet. Har natt ikväll och imorgon och sen är jag ledig i nästan en hel vecka. Ska bli så himmla skönt.
Och sen på Torsdag åker vi ner och hälsar på Sanna i Umeå.
Ska bli så skoj så :)
Då är det party party som gäller!



Är inget bra på tv just nu.
Sitter och väntar på att Scrubs ska börja.
Det är så himmla bra det programmet.
Tycker han är cool den där sjukhus chefen. Dr. Kelso, haha



Bye bye.


Fredags kväll.

Sitter på jobbet nu eftersom jag har natt ikväll. Är lugnt här på bygget, alla boende sover. Så just nu har jag inte så mkt att göra och det är inte heller nå bra att se på tv. Ser nu också att min tröjja som jag har på mig är skitig och måste i tvätten imorgon när jag kommer hem. Så nu vet ni det, haha. 

Har knappt haft nån röst i dag heller. Har varit så hes så när jag skulle ropa på pappa så lät jag som att jag kommit i målbrottet. Det riktigt skar sig, haha. Men nu är rösten tillbaks så jag kan babbla på som vanligt :) 

Jag har dålig fantasi som det kanske märks. Kan sitta hur länge som helst utan att komma på nånting att skriva. 
Så ni kan ju titta på nå fina bilder istället :) 

 


Ne-Yo

Vilka härliga låtar han har.
Tycker om nästan alla hans låtar.
Bäst just nu med han är Go on Girl & Make It Work



Träning.

Idag har jag varit och hämtat hem min soffa som jag köpt :) Är jätte nöjd med den. Har alltid velat ha en divansoffa men alltid tyckt dom varit så dyra. Men den här var billig och bra.

Har varit ute på en liten jogging runda nyligen. Fast det gick ganska tungt eftersom jag är så förkyld. Men tänkte att jag måste röra på mig eftersom vi ska ha fystest på innebandy träningen imorgon. Men jag tycker inte om att jogga i bostadsområden. Helst av allt joggar jag på nån enskildväg eller i skogen. Fast joggar jag i skogen så är jag så rädd att det ska komma älgar, haha.  Men det är så himmla härligt ibland att bara fara ut och springa med mp3-n i örat som bara spelar bra musik. Det går så lätt att jogga med musik och så är det mkt roligare.

Nåja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bänka mig framför tv-n. Är ju Ugly Betty och Desperate Houswievs idag :)

Kväll.

Ska snart gå och lägga mig och sova tror jag.
Har umgåtts med Linnea och Frida ikväll :) Vi var och raggade runt stan lite lyssnade på musik och for och kollade in en balkong som är lika stor som min lägenhet, haha.

Låtarna som man inte kan missa : Timbaland ft. Keri Hilson & D.O.E - Way I Are
Timbaland ft. One Republic - Appologize
Timbaland ft. Keri Hilson & Nicole Scherzinger - Scream
Timbaland ft. Justin Timberlake - Release
Altså bara Timbaland ;)
 




image4


Regning Måndag.

Ännu en regnig och tråkig dag ute. Är bra att man jobbar dagar som denna annars hade man bara suttit inne. Jobbar till kl 8 ikväll och sen är jag ledig ända fram till Fredag och det ska bli så himmla skönt :)
När jag slutar jobbet ikväll ska jag åka hem till Linnea och umgås med henne ett tag. Vi ska bara ta det lugnt och prata skvaller, haha.

Och nästa helg drar jag, Minna och Karl en roadtrip ner till Sanna i Umeå och hälsar på :) Ska ner dit på brännbollsyran och festa och ha skoj. Längtar jätte mkt efter att få se hur Sanna och Fredrik har det. Är lite pinsamt att vi inte har varit dit tidigare till henne och hälsat på men vi får ta igen det nästa helg då.


Nåja nu ska jag jobba vidare.
C ya


Trevlig helg har jag haft.

Hej alla!
Sitter här hemma nu bara och gör absolut ingenting. Har varit och hängt hos Lisa ikväll i hennes lägenhet. Skulle först bara dit en snabb sväng och hälsa på när hon höll på och målade, men det slutade med att jag blev där i 2 och en halv timma, haha. Vi satt och pratade och jyrade på om allt och ingenting.
Sen igår såg jag Eurovision med Minna och Lisa. Vi hade jätte roligt. Men helt fel låt vann och sverige gjorde en ny Stenmark.

Idag har jag också varit på Ikea och spenaderat lite pengar. Sett ut ett köksbord som jag ska köpa. Och på Tisdag ska jag och pappa och hämta min soffa :) 

Ja så denna helg har varit trevlig. Och det bästa av allt är att jag varit ledig!



Trio

Jaha, då hade man en sån här också.

Ja då har man skaffat sig en blogg nu också.

Fast har inte så mkt roligt att skriva om men kan väl alltid hitta på någonting :)
Är fredag kväll nu och jag sitter på jobbet och har ingenting att göra. Ingenting bra på tv är det heller.
Men imorgon är det Eurovison och då ska jag bänka mig framför tv-n med Minna och Lisa. Andra delarna av gänget är hos Sanna i Umeå och hälsar på så vi ser det inte alla tillsamman som vi brukar göra. Men vi lär ju endå ska ha telefon kontakt under kvällen så :) Fast vi kommer endå att förlora Eurovision och få kvala nästa år.


Och snart flyttar jag :D

Ska bli oerhört skoj att flytta till en alldeles egen lägenhet, men samtidigt lite konstigt. Fast man vänjer väl sig. Har iaf skaffat mig en soffa nu som jag ska hämta till veckan, nu fattas bara köksbord och allt annat typ :P haha..




Nåja, nu kommer inte jag på nånting att skriva så.
Bye bye.


RSS 2.0