Födelsedag.

Idag skulle morfar ha fyllt 85 år om han ännu levde. Jag saknar han jätte mycket och det går inte en dag utan att jag tänker på han. Nästa vecka är det dags för hans begravning och det kommer att bli jätte jobbigt känner jag redan nu. Men ska försöka hålla humöret uppe för mormors skull. Hon är förövrigt den starkaste personen jag känner. Hon får begrava sin man samt bror två dagar efter varandra i samma månad som hon fick begrava sin son för några år sen. Är inte många som får göra det och klarar av det så bra som hon gör!


Snabba ryck.

Det första jag gjorde då jag kom in genom dörren när jag kom hem efter träningen ikväll var att dra en stor suck och se alla jäkla ljustakar och allt som hör julen till. Så fick ett ryck och i träningskläderna på tog jag ner alla stjärnor, adventsljustakar och allt annat och la dom på köksbordet som ikväll får vara fullt med julsaker på. Så nu lyser mina vanliga lampor i fönstret och det känns redan mycket ljusare. Tur som är så spenderar jag kvällen i vardagsrummet då jag inte riktigt klarar av att se oredan i köket. Men imorgon när jag slutat jobba så ska köksbordet tömmas och allt ska ner i källaren så slipper man se det till nästa år... Nu paradise hotell!


Första dagen på 2010

Nytt år och nya möjligheter som det alltid heter. Tänk att det är redan tio år sen milleniumskiftet. Kommer ihåg att alla sa till mig att när det blir år 2000 så kan jorden sprängas och dum som man var så trodde man ju på det. Men inget hände förutom att jag låg hemma i magsjuka på nyårsafton, trevligt värre...

Nä nu har snart första dagen av det här nya året gått och kvällen ska spenderas med "Bonde söker fru" i sällskap av Linnea. Sen får man se vad resten av detta år bjuder på, men lite nyfiken är jag allt :)
(gud så här positiv brukar jag aldrig vara, det är väl det nya året)

RSS 2.0