Skellefteå imorgon.

Nu har jag precis packat klart allt som jag behöver ha med mig till skellefteå imorgon. Det känns lite pirrigt i magen och hela dagen har jag gått och funderat på olika saker som "är det här rätt"  och "är jag nog motiverad för att börja plugga". Men det är nog sånt som alla tänker, för jag känner mig redo och tror att den här utbildningen passar mig perfekt. Sen har jag också gått och tänkt på andra olika problem som tänk om bussen är sen, hur ska jag klara en 3 timmar lång bussresa utan musik, hittar jag hotellet, hur ska jag hitta där vi ska samlas och bara jag inte är dummast i klassen. Men även alla små problem som jag går och tänker på så ska det bli skoj att göra nått nytt och oerhört skönt att komma härifrån för en stund. Jag behöver det känner jag, även om det inte är så långt och jag ska plugga största delen. Dock lite trist att åka själv men kommer ju träffa mkt nytt folk och även om jag är ganska dålig med nytt folk så ska jag övervinna min blyghet lite grand ;) Men nu ska jag äta upp min fil talrik, ställa väckaren på 04:45 (hur fan ska man orka upp?) och lägga mig framför tv-n. Ha det bra här i kalix ni andra!

Och så vill jag önska Empan lycka till imorgon på sin första skoldag också! :)

/Camilla

Friday.

Nu är det Fredag och helg. Är skönt när det är helg nu så kan man ta det lugnt för på måndag far jag till skellefteå och är där till Onsdag. Skolan börjar då och det ska bli spännande, dock lite trist att fara själv men vafan jag är van att vara själv så. Har ändå fullt upp hela dagarna med studier och annat.  Idag har jag även varit och jobbat för jag har fått en 50%-ig rad på Dagcenter, 4 timmar om dagen är det och det passar mig perfekt eftersom jag ska hinna plugga också. Sen ikväll ska jag och Minna och tjäna lite extra pengar då vi ska jobba på Djuptjärn några timmar. Fast är jätte trött nu men sitter ju aldrig fel med mera jobb och framför allt pengar ;) Men nu ska jag fixa mig nån middag och sen fara och hämta upp fru knuutila.

/Camilla

Nice.

 Jag älskar Ne-yo och hans låtar!
 
Ne-yo - miss independent

Skojjigt.

Vad roligt jag och Minna har det.. Vi har ätit, ätit, ätit lite mer, ätit och nu ser vi på tv. Tänkte fara till Luleå en sväng men det sket sig. Vi hoppas ulmannen tar dig din jävel! HAHA

Lördag.

Igår blev jag och Frida bjudna på blåbärspaj hos Linnea, det var gott. Så nu ska vi gå och plocka mer bär så hon får baka flera pajer ;) Är inte lätt att försöka hålla sig nyttig när man har en kompis som i stort sett är en konditorist, haha.
Ikväll ska jag vara med Minna, vi ska göra nånting roligt har vi bestämt!.. Imorgon ska jag och jobba och tjäna lite extra pengar. Missar dock träningen men vill inte gå mista om lite extra pengar då jag snart blir en fattig student..

Ha en bra lördag.
/Camilla

Bra dag.

Fick nyss ett samtal från nån tant som sa att jag kommit in på skolan jag sökt till!! Det känns så jäkla skönt för nu vet jag vad jag ska göra i hösten. Så nu när alla frågar den vanliga frågan "Vad gör du nu för tiden" då kan jag stolt säga att jag pluggar ;) Woohooo.... Nu träning!

/Camilla

Blåbärsplockning.


Måste börja detta inlägg med att säga att det förra inlägget var det inte jag som skrev. Var Minna själv som skrivit det, så nu vet ni det alla ;P

Idag har jag och Linnea trotsat regnet och begett oss ut till skogen med full mundering för att plocka blåbär som vi nu planerat sen förra veckan. Måste ha sett roliga ut där vi stod i våra för stora stövlar, jackorna blöta, huvan över huvudet samt plast handskar för att slippa bli blå om händerna. Blev hela 1,2 liter blåbär så nu väntar jag på att hon ska baka en blåbärspaj så jag får smaka ;)

Party!

Minna är bäst! Och ikväll ska det festas loss!


/Camilla


Inte så liten längre.

Se så stor han blivit lillbarnet :)


 


Gammal men bra.


Wyclef Jean - Fast car

Vet att den är gammal men har aldrig riktigt lyssnat på den förut ;P 
Idag har jag varit till sangis, busat med Rio, sett alldeles för mkt tv, sökt mer jobb som pers. ass, tränat innebandy och nu sitter jag här och ser ännu mer tv..
Givande dag!

Poppis.

Måste bara få skryta om hur populär jag är här i grannskapet. Det är två gubbar som bor några våningar över mig och dom står alltid ute på sina balkonger och pratar med varandra och ganska högljudda är dom. En dag då jag hade öppet min balkongdörr så hörde jag dom prata om mig (eller rättare sagt flickan med audin), då sa dom iaf att jag alltid är så glad och trevlig. Det har lönat sig och hålla uppe dörren och vara trevlig då gubbarna kommer med sina rullatorer ;) Är väl bra att nån tycker att jag är glad och trevlig iaf! haha..

Förövrigt så är jag så jäkla rastlös... Går och vaktar min mobil hela dagarna och hoppas att dolt nummer ska ringa om jobb.. Eller att jag ska få medelande av skolan och att jag ska få börja plugga, det hade ju varit bäst det... Men men det här måste jag fixa, kan inte gå hemma så här varje dag..

Ny favorit.

Lady Gaga, Colby O´Donis & Akon - Just dance



Nu ska jag gå och sova för jobbar hela helgen.

Måste väl uppd.

Har fått uppmaningar om att jag måste uppdatera bloggen för det förra är alldeles för negativt. Men faktum är att jag är negativ, har alltid varit det och kommer alltid vara det ;).. Har iaf spenderat dagen med att inte stirra in i väggen utan har varit i luleå med Minna och ätit buffe och shoppat lite. Nu är vi här hos mig och samlar hunger för att kunna smälla i oss en frödinge. Hårt liv för oss tjockisar ;P haha..

/Camilla

Jahapp..

Suck för allt.. För att jag blivit sjuk och inte kan träna, för att jag inte kom in på skolan jag sökte, för att långt ner i göteborg ligger Hanna och är sjuk, för att allt är så trist och för att jag är less på att ha det så här.

Vafan ska jag göra till hösten?? Springvikka ett år till....?! Jippie..


Söndag.

Idag är jag trött, less och på väldigt dåligt humör. Är hundvakt hos mamma och dom och tur som är så är Rio en liten solstråle som lyser upp min alltför tråkiga dag... Sen träning ikväll.


RSS 2.0