Ledig dag.

Har ledig dag från allt som kallas jobb, min enda lediga dag på två veckor i stort sett. Då får jag vara ute och glädjas åt det vackra vädret som vi har. Regn och blåst vem älskar inte det? Men tog tillfället i akt då det slutade regna och for på en lång promenad med Rio då jag har fått bli hundvakt under dagen. Förhoppningsvis kanske det håller i sig med regnet nu så man kan ta en till promenad ikväll. Och ikväll får jag också veta om Linnea och Toni blir mina nya "grannar".  Om Linnea och Annsi kan knyta en lina över gården och skicka mat till varandra. Får hoppas på det :)


Haha..

 

Se så snygga tjejjer jag var med i lördags.
Ena riktiga hetingar, haha..

Dagarna går.

Då har även denna dag varit och farit och jag har väl fått gjort en hel del. Som alla mina lediga dagar så har jag städat (även om inte alltid behövs), sen har det varit kalas i sangis följt av innebandy träning och en kvälls promenad med Linnea då vi diskuterat alla världens i-lands problem. Nu ska jag snart gå och sova, dock har det varit lite svårare med det nu dom senaste nätterna. Min sömn är inte som andras men tack vare hjälpen jag fått så infinner sig inte den där panik känslan i kroppen något mer. 

Minna, jag vet att jag gnällt mkt på lil wayne när du spelat någon låt med han men vissa låtar förstör han väl inte helt ;)


Helg!

Fredag idag och helgen är i stort sett här. Dock jobbar jag natt imorgon så min lördag kväll kommer att spenderas på jobbet. Blir mycket jobb nu dom närmaste veckorna känns det som. Men men får ta vara på dom dagarna då man är ledig.  Är ju faktiskt inte så himmla länge kvar tills semestern börjar, första sommarn man får ha det och då har man planerat in en utlandsresa med knuutila ;) Ska bli oerhört roligt då man inte varit och rest på flera år. 

Nu ska jag gå och ta reda på då mamma slutar jobba så jag sen kan skjutsa henne ut till stugan. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske hittar på något med dom andra vi brukar ju göra det på fredagar.

Ha en bra helg!

Söndag kväll.

Har inte så mkt att skriva om nu för tiden, bloggtorka eller vad man ska kalla det. Lägger då upp en låt bara som fastnat i skallen på mig och som jag gått och nynnat på hela dagen. Och med den avslutar jag också detta inlägg!




Varlborgs.

Varlborgsmässoafton blev lugn och spenderades i sangis hemma hos Ulf och Ladd. Åt grillat för första gången det här året och det är ju alltid gott. Ingen majbrasa blev det att se men det är ju sak samma.. Ikväll ska jag och jobba natt så ska på ett tag börja göra mig klar för det. Och imorgon är det utgång som står på schemat...

Nu vill jag också kunna ladda hem musik, undra när man kan göra det igen?


RSS 2.0