Yes söndag!

Söndag idag och sista dagen på denna helg, ätnligen! Jobbar natt hela denna helg och det är så förjävligt tråkigt att jobba på helgerna, speciellt natt då man är fast på kungsviksgatan hela kvällarna. Så nu vill jag bara göra bort det här sista passet så behöver jag inte ha natthelg på hela 6 veckor igen.

Har väl hunnit med annat också än att bara jobba i helgen. Fredagen som jag egentligen inte hade så mycket inplanerat utan tänkte mest hänga med Alf-Erik och hämta några dörrar åt hans föräldrar på coop bygg blev så mycket mer än det. Det blev en tripp ut till sangis för att hämta släpet hos Ufl som då var fullt med plåt och gammla fiskrester. Så för att kunna lägga några dörrar i det så var vi först tvungna att åka ut till soptippen och tömma det och sen vidare till storön för att tvätta av det. Så det blev en lite mer utdragen dag än det var planerat.. Gårdagen var också fullspäckad då vi åkte till luleå och hälsade på Alf-Eriks pappa på sunderbyn, var även ut till storheden en sväng innan det. Sen middag i storön och därefter fick jag bege mig direkt till jobbet.

Så det har varit en fullspäckad helg och det jag känner för att göra idag är inte så mycket. Ska sno Rio utav mamma här på ett tag och möta upp Linnea, Annsi och Doris på en liten promenad i det härliga vädret.

Nu får det räcka.

Dom här senaste dagarna har varit oroliga, jag har gått och tänkt och varit orolig över min morbror Kjell som blev akut sjuk i söndags. Jag har tänkt på hans familj, min mamma och mormor och undrat hur dom tar det hela. Men som tur är så gick allt bra och nu mår han bättre.

Och nu känner jag verkligen att nu får det räcka med sjukdomar och elände! Det här året har vi mist tre stycken från våran släkt, på mindre än ett år har jag varit på tre begravningar och tidigare år noll gånger. Känns som att det bara har avlöst varandra med några få månaders mellanrum så man just har återhämtat sig.

Sen känner jag även lite oro för min mormor också som senast idag sa till mig att hon vet inte hur många mer såna här situationer hon klarar av, att nästa gång kanske hon far med också.. Lilla mormor hon har fått utstå mycket sorg i sitt liv. Så nu tycker jag att det får räcka. Nu ska bara Kjell bli frisk och få komma hem så ska inget mer sånt här hända på väldigt länge!


Nytt försök kanske?

Vet att det varit dåligt med uppdateringar på den här bloggen sista tiden så nu gör jag ett nytt försök med att hålla igång den!

Skyller på att det funnits alldeles för mycket och göra och alldeles för liten tid till att sitta och skriva nått vettigt här. Finns inte mycket tid över då man ska jobba, träna innebandy samt spela match varje helg, flytta, fira födelsedagar och massa annat. Flytten har tagit upp största tiden men eftersom vi kommit in här på vattenvägen nu och fått klart det mest här i lägenheten så blir det lite mer tid över.

Så förhoppningsvis kanske jag skriver nått mer här dom närmsta dagarna om nått faller mig in. Eller så gör det inte det och det dröjer nån månad till nästa inlägg igen, vi får väl se! ;P

RSS 2.0