Länge sedan.

Är ett tag sen jag skrev nånting men det kan bero på att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva eller för att det varit så mkt dom senaste dagarna. Juldagarna har varit bra och både hemvändar och annadagen vart roliga. 

Igår kväll hade jag och Minna en sleepover & fetar kväll där vi åt oss mätta av olika onyttigheter. For även förbi till Frida en sväng och såg lite Justin och busade med söt Eddie. Snart ska jag till Risön med Linnea och Frida och spela lite wiie.... Imorgon nyårsafton, blir säkert bra.

/Camilla

God Jul.

Hoppas alla haft en bra jul.
Det har då jag och ätit mig proppmätt av all god mat.
Ikväll blir det mer julbord då vi ska på middag hos Ulf och Ladd.

/Camilla

Inhandlat.

Idag har jag och Linnea varit i Luleå och inhandlat dom sista julklapparna. Jag har även köpt mig nånting som jag kan ha på mig på Lördag så det känns skönt. Vi blev dock väldigt snåla eftersom båda två är panka så vi valde bort massa saker som vi kunde ha köpt. Men en Josefin från Blå gåsen har vi iaf köpt. Jag har även lyckats smutsa ner Linnea inte bara 1 gång utan hela 2 ggr. Varje gång jag råkades göra det lät hon som en liten gnällig unge och som att världen gick under. Blir Luleå igen på Fredag redan men då ska jag bara följa med som sällskap, har absolut inte råd att köpa nåt mer.

Nu ska jag snart gå och sova för jag är trött efter en dag i Luleå och så har vi även haft en ganska jobbig träning ikväll. Men det var klart den roligaste träningen på länge eftersom Ulf lärt sig massa nya övningar.

/Camilla

Äntligen över.

Skönt att denna dag är över. Blev att jobba en halv timme längre idag så har jobbat 13 timmar idag och nu är jag jätte jätte jätte trött. Imorgon är jag ledig och då ska jag tvätta och träna.

Ikväll har mina vänner varit här och vi har haft lite julmys. Sett en julfilm och ätit gotta. Ikväll har vi även varit fler än vanligt eftersom Minna äntligen har kommit hem, med sig hade hon lilla Eddie som jag är en stolt gudmor till. Nu är jag iaf jätte glad eftersom min bästa vän är hemma igen. Ska vi ha en av våra vanliga fetar kväll snart gumman? :)

image110



jobbig dag.

Är trött idag, vaknade tio i sju av att mobilen ringer. Det var från poolen som undrade om jag kunde komma och jobba. Så idag ska jag jobba från 7 på morgon till halv 8 ikväll.. Får tänka positivt på alla pengar jag får sen :) Men nog förtjänar jag då av att vara ledig några dagar under jul!.

Jag ville ju ha chocklad.

Varit och jobbat idag på djuptjärn som jag inte gjort på länge och var väldigt skoj att träffa alla där igen.
Sen har jag varit på stan och gått runt hela dan med Linnea och Frida på jakt efter julklappar. Vi har hunnit med många affärer idag (även kupan och bygg & trä) och har även hunnit fika på lyktan. Hittade en julklapp till mamma så nu har jag snart köpt alla julklappar, ovanligt eftersom jag brukar köpa dom bara några dagar innan julafton.

Var in på draggen och köpte en Ben & Jerry glass och sett framemot att få  äta den men när jag öppnar förpackningen så ser jag att det var fel sort. Jag ville ha chocklad men tog istället vanilj av att jag inte läste noga på förpackningen. Åt lite av den men besvikelsen av chocklad var för stor så den får stå i frysen nu. Tur som är ringde Frida nyss och hörde om jag ville komma och se film med hon och Emelie, så nu ska vi fara och köpa Ben & Jerry med chocklad i! :) 

/Camilla 

Imorgon.

Imorgon har inte vi något hus längre. Var in där idag och det kändes väldigt konstigt när jag tänkte på att det inte är vårat hus längre och att jag inte längre kan springa ut och in där som jag vill. Det jag alltid har tyckt tidigare varit ett jäkla skit hus som inte är värt nånting är nu väldigt sorgligt att sälja. Man vänjer väl sig med tiden men just nu blir jag bara irriterad när jag tänker på att en annan person ska få bo där och göra hur han vill med det. Har iaf bett Emma och Lisa att hålla ett koll på honom så att inte huset förfaller, haha.

/Camilla

Seg människa.

Idag känns det att det kommer bli en seg dag. Har jobbat natten och sovit sen från det jag kom hem imorse till kl 12. Dagen efter jag jobbat natt blir alltid helt fel för mig, känner mig alltid helt seg och oerhört trött även fast jag sovit länge. Bara för att klä på mig nu har det tagit kanske 20 min. Och nu sitter jag här ruffsig i håret, hungrig och har absolut ingen ork för att göra nånting åt det. Så jag kommer säkert sitta här ett tag nu i grodanro och se på mitt mtv med magen kurrandes, haha..

Bra låttips... Adam Tensta - My Cool

/Camilla

Helgen som varit.

Ännu en helg över och dagarna bara går av farten. Fredagen hängde jag hemma hos Lisa i sangis och umgicks med henne som jag inte gjort på länge. Vi såg Idol och fikade massa gott som hon bjöd på. Skrattade gjorde vi också en hel del och sa oerhört dumma kommentarer. Som Lisa när hon hade fått sin kebab som hon besällt "Åh vad varm den är, fan vad skönt". Sen körde vi runt i Sangis och kommenterade andra folks gardinder och julbelysning som alla andra tanter från Sangis gör, haha
Igår Lördag hade vi först match mot Argentum och vann den med 10-2, vi är bäst! :)
Sen fick jag uppmaningar av Linnea att klä mig fint för vi skulle på "booty hunting". For till Hanna och Jonas på inflyttningsfest och sen överraskade vi Frida och Elli på hotellet. Vi var dock nyktra både jag och Linnea men var skoj att komma ut och dansa lite. Sen avslutade vi kvällen på frasses.
Nu är jag nyss hemkommen från dagens träning som bestod av fika och att kika på filmen från Öjebyns matchen. Man springer ju inte vidare fint och nog ser man då ut som en köttbulle där på plan. Tur som är så lägger väl kameran på 5 kg ;) haha

/Camilla

Äntligen ny klubba.

Efter många om och men har jag nu en ny innebandyklubba!. Alla har gnällt och tjatat på mig att jag måste köpa en ny eftersom min såg ut att kunna gå av närsomhelst. Men jag har kommit med många ursäkter, först var det när lönen skulle komma, sen hade jag inte tid, sen så skulle jag vänta tills jag skulle till Luleå. Men då när jag väl var i Luleå så glömde jag att gå och köpa klubban som jag sett ut. Så klart så var det ingen som trodde på mig utan trodde att det var ännu en utav mina bortförklarningar. Men nu har jag iaf lyssnat på dom andra och skaffat mig en ny klubba! :) Måste tacka Nadja som var så snäll och erbjöd sig att kunna gå och köpa den åt mig i Luleå idag, utan henne hade jag nog haft min gammla ännu, haha.

Men nu ska jag bara försöka kunna hålla humöret uppe och inte bli galen tills jag lärt mig spela med klubban.

/Camilla

Fullspäckad dag.

Sitter på jobbet nu och har återigen natt på schemat. Fast har inte börjat föräns kl 9 ikväll så det har varit ganska lugnt. Dagen har iaf spenderats i Luleå med Linnea och Kristina. Tanken var att vi skulle köpa julklappar men så klart så hittade vi i stort sett bara saker och kläder åt oss själva. Fick dock med mig 2 st julklappar hem så det var ju endå bra. Vi har även ätit gott idag som vi alltid måste göra när vi tar en sväng till Luleå. Lunchat på waldorf och givetvis så kunde vi inte fara hem innan vi köpt en milkshake från Blå gåsen. Alla som smakat deras "josefin" vet hur goda dom är, annars kan man bara lyssna på Linnea när hon dricker en sån så förstår man, haha. Förutom att shoppa så har vi även gjort en springnota på waldorfs utan att veta om det. Men laglydiga som vi är så gick vi tillbaka och betalade, dels också för att Kristina hade glömt börschen där. Så det har varit en väldigt lyckad dag förutom att jag glömde gå tillbaka till stadium och köpa innebandyklubban som jag sett ut! Men får väl se om jag hittar nån bra här i Kalix.

Imorgon ska jag sova och sen iväg och jobba några timmar på kvällen, efter det träning.

Söndag.

Söndag kväll och en ny vecka är på inkommande. Imorgon blir det Luleå med Linnea och Kristina för att köpa julklappar och jag ska även köpa (efter många om och men) en ny innebandyklubba. Får hoppas att jag hittar nån som är precis lika bra som min förra trogna följeslagare som har hängt med i flera år.

Ikväll har vi varit hos Frida på glöggkvällen som vi vart inbjudna till. Var väldigt mysigt och gott med alla goda tillbehör som hon hade till. Planerade även in att nästa söndag ska vi och se på folkhögsskolans luciatåg.

Sen har vi också haft en jätte jobbig träning och nu är jag helt slut så nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon för lite julklappshandling :)


/Camilla

RSS 2.0