Dan före dan.

http://www.nsd.se/familjeliv/doda/artikel.aspx?ArticleId=5082723. Måste lägga in länken till den här artikeln som Kjell har skrivit om morfar i dagens tidning. Tyckte det var så fint skrivet!

Imorgon är det julafton och min julkänsla just nu är inte stor. Har slagit in dom sista klapparna och lagt dom under granen i hopp om att dom skulle infinna sig lite mer då. Men förhoppningsvis kanske dom kommer ikväll då jag ska ha uppesittarkväll och spela bingolotto med Minna, Öjje och Mia.

God jul!

Älskade morfar!


Sov så gott, nu behöver du inte lida mer.
Jag kommer sakna dig!


Trött i skallen, trött i kroppen.

Efter att ha haft ett par dåliga sista dagar av denna vecka så känner jag mig nu helt slut körd. Jag har ingen ork till att göra nånting just nu utan bara ligger hemma i soffan och känner allt jag egentligen borde göra. Det har varit mycket sjukhusresor hit och dit, tankar och oro senaste dagarna samtidigt som man ska jobba och jag kanske inte har världens tyngsta jobb men rent psykiskt kan det bli jätte jobbigt ibland. Sen även försöka ladda upp till dagens match mot Boden som vi visste är ett utav dom bättre lagen i serien vi får möta. Matchen kunde ju ha gått bättre och vi åker på seriens första förlust med 7-6. Dock får vi med oss ett poäng då vi förlorade i sudden så nått positivt finns det väl där... Så just nu så är jag som nämnt helt slut i både kroppen och skallen och jag har abslolut ingen energi att hämta. Men bara vila ikväll för imorgon är det måndag med ny vecka så får väl se hur den börjar!
Ps: Timbalands nya album är lika bra som jag förväntade mig!



Timbaland feat. Jet - Timothy Where You Been


Yes!

Äntligen får man väl säga så har Timbaland släppt shock value 2! Vet inte när det har släppts om jag kanske är väldigt efter men nu har jag iaf laddat hem det och har väldigt höga förväntningar på att det ska vara minst lika bra som det förra. Men det är det säkert, är ju trots allt Timbaland! ;)


RSS 2.0