Idag..

Står stilla i min blogg nu eftersom jag inte har nått speciellt att skriva om. Har väl bloggtorka eller vad det kallas. Har iaf varit mycket att göra ända sen det jag steg upp. Ringt och fixat uti försäkringskassan och pratat med flera olika personer. Mycket pappers göra som ska fixas för att få nån sjukpenning, blir inte riktigt klok på att tjorv. Sen har jag städat hela lägenheten så nu luktar det gott här hemma. Dock vet jag inte vad jag tänkte på efter frukosten då jag hittade mjölkpaketet i städskrubben istället för i kylskåpet, haha.
Nu ska jag fixa lite till här hemma och ringa lite mer samtal och se om man blir nå mer klokare av det. Sen senare idag blir det kanske en tripp ut till Sangis och hälsa på spegel. Ska spöa henne i stress ;)

/Camilla

Kommentarer
Postat av: Minna

Hey gumman! vad duktid du är som städar, men ansträng inte lilla handleden. Ska du va hos emma ikv? jag ska jobba till 20.00 sen ska vi mysa m tacos. puss miss u!

2008-04-11 @ 14:52:44
URL: http://minnaeleonora.blogg.se
Postat av: Linnea

Haha, mjölkpaketet i städskrubben ;)

2008-04-11 @ 16:01:48
URL: http://linko.blogg.se
Postat av: Nathalie

Det är inte lätt att veta vad man ska göra. Själv har jag ingen aning om vad jag vill bli och om jag ska läsa vidare. OM jag ska fortsätta läsa vidare blir det nog först om några år, för just nu vill jag inte sätta mig vid skolbänken. Men jag kan lova att jag också är förvirrad :) Haha, mjölkpaketet var ju lite roligt ;D

2008-04-11 @ 22:23:53
URL: http://natlii.blogg.se
Postat av: Frida

Tack ska du ha, är i stort sett frisk nu tack & lov :-) Hoppas du vinner i stress - med en hand ;-)

2008-04-11 @ 23:29:56
URL: http://friedas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0