Positivt.

Efter en rätt så tråkig helg då jag bara varit nedstämd och inte velat ha kontakt med någon så har jag nu bestämt för att rycka upp mig. Har sagt tidigare att jag skulle börja bli mer positiv men det höll bara en vecka ungefär. Men den veckan kändes faktiskt bättre och nu ska jag försöka få tillbak den veckan.
Sista veckan med gipset och sen åker det av och rakt ner i soporna ska jag kasta det. Har två veckor till av sjuksrkivningen och än hur rastlös jag är så ska jag njuta av den lediga tiden för sen ska jag jobba så mkt jag kan. Har iaf bokat in att ha en "stress stund" med Emma senare under veckan. Ska snart också boka in tid för att göra en hårförlängning för nu saknar jag att ha långt hår. Nu ska jag snart se 27 Dresses som jag laddat hem och hoppas den är bra.

/Camilla

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag tycker att det låter som en bra ide :)

2008-04-07 @ 16:47:44
URL: http://linko.blogg.se
Postat av: Nathalie

Hallå Camilla ! Det är fint med mig, har dock haft feber dom senaste dagarna men det börjar bli bättre :) Jag hörde om handleden, det kan inte ha varit kul. Skönt att du får ta bort gipset snart iaf ;) Hur är det annars med dig då ? Kram // Nathalie

2008-04-07 @ 19:50:46
URL: http://natlii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0